Stor efterspørgsel pga. Coronavirus

Den ulykkelige situation med Coronavirus gør, at vi i øjeblikket oplever en meget stor efterspørgsel på masker, dragter og sikkerhedsbriller af alle typer. Vores lager svinder derfor hurtigt, og vi kan desværre ikke sige noget om, hvornår vi får nye leverancer, da nogle af sikkerhedsprodukterne netop produceres i Kina. Vi håber på forståelse for, at vi prioriterer vores faste kunders efterspørgsel først – og kun i begrænset mængde. Ved yderligere spørgsmål beder vi dig kontakte vores kundeservice eller butikskonsulenter.

ATG MaxiDry serie

ATG's MaxiDry serie består af 5 handsker. Fælles for MaxiDry handskerne er, at de alle er olieafvisende. Derudover har de samme fleksibilitet, fingerfærdighed og komfort, som de populære MaxiFlex handsker.

LÆS MERE

Nye OX-ON Halvmasker Comfort set

OX-ON har fået tre nye halvmasker i COMFORT klassen: Construction P3, Painter A2/P3D og Chemical ABEK1P3D.

LÆS MERE

Hænderne er
dit fineste værktøj
- pas godt på dem

Handsker er med til at give et godt, solidt greb og kan derfor medvirke til at minimere risikoen for sene- og muskelskader.

Når du bruger hænderne som vigtigste arbejdsredskab er det derfor altafgørende, at du finder en handske som matcher det arbejde, der skal udføres og som passer perfekt til dig i forhold til størrelse, åndbarhed, materiale og funktion.

OX-ON produkter dækker alt fra handsker, der beskytter mod mekanisk risiko, kemikalier og mikroorganismer, til handsker mod termisk risiko og kulde. Derudover har vi handsker, der er godkendte til rengøring og håndtering af levnedsmidler.

Tag fat på arbejdet med sikkert greb!

 

 

Vælg den
rigtige
handske

 

Handskevalg afhænger i høj grad af arbejdsopgaven og hvad der skal beskyttes mod:

  • Slitage
  • Kemikaler
  • Snit & skær
  • Varme eller kulde
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no