NBR Lite Blue 24-786 CE 10
179.60

Heldyppet bomuldshandske med kraftig nitril belægning i håndfladen, fingrene og håndryggen. Med ribkant. Handsken er certificeret i henhold til Oeko-Tex og Skin Health Alliance Godkendelse: Kat. II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Basic 4000 CE 10
153.40

OX-ON Extreme Basic 4000 er en prisvenlig handske til dig, der arbejder med fx montage, på et værksted eller lager. Handsken kombinerer forskellige materialer, som giver dig en ekstra fleksibel og smidig arbejdshandske. Overhånden er i sort polyester, der sikrer dig særlig god pasform og bevægelighed. Handskens håndflade er udført i blødt og smidigt PU/microfiber, der giver dig optimal beskyttelse af håndfladen, og som samtidig gør handsken behagelig at have på i længere tid. Indsyningen på håndryggen sikrer dig en velsiddende handske, og arbejdshandsken er designet til, at du hurtigt og nemt kan tage den af og på. Med Extreme Basic 4000 kan du føle dig sikkert klædt på med en komfortabel handske til en fornuftig pris.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Comfort 4300 CE 10 R
053.20

OX-ON Extreme Comfort 4300 er til dig, der ønsker en elastisk handske med god pasform, som du kan bruge til fx montage, tømrerarbejde eller i din fritid. Her får du en behagelig handske med en overhånd af polyester og elastan. Håndfladen er af PU, og du vil derfor opleve en smidig og beskyttende handske, hvor også fingerspidserne er forstærket med PU. Velcro-lukningen ved håndleddet sikrer dig en stabil og behagelig pasform samt forhindrer støv og skidt i at trænge ind til din hånd. OX-ON Extreme Comfort 4300 kan med fordel også bruges til forskellige fritidsaktiviteter så som ridning, da de ekstra forstærkninger i handsken gør det nemt at håndtere reb og tøjler.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Comfort 4301 CE 10 R
053.40

OX-ON Extreme Comfort 4301 er kvalitetshandsken til dig, der fx arbejder i landbrug, gartneri, transport eller renovation. Handsken er også velegnet til private arbejdsopgaver i haven og i hjemmet. Med denne model får du en elastisk arbejdshandske med en overhånd i elastan og polyester samt en håndflade og fingerforstærkning i PU. Handsken er forsynet med en afstivet manchet, som giver dig ekstra beskyttelse til området omkring dit håndled. Extreme Comfort 4301 giver dig høj kvalitet for pengene, og du får her en handske, som du kan bruge til mange formål og få glæde af i lang tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Comfort 4304 CE 10
153.20

OX-ON Extreme Comfort 4304 er til dig, der ønsker en elastisk handske med god pasform, som du kan bruge til montage eller andet arbejde i fx industrien. Her får du en yderst behagelig handske med en overhånd af polyester og elastan. Håndfladen er af PU, og du vil derfor opleve en smidig og beskyttende handske, hvor også fingerspidserne er forstærket med PU. Velcro-lukningen ved håndleddet sikrer dig en stabil og behagelig pasform samt forhindrer støv og skidt i at trænge ind til din hånd. De ekstra forstærkninger i handsken gør, at Extreme Comfort 4304 også med fordel kan bruges til forskellige arbejdsopgaver, hvor det er vigtigt at have et særdeles fast greb.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Supreme 4600 CE 10 R
044.30

OX-ON Extreme Supreme 4600 er til dig, der søger en smidig og stærk arbejdshandske af højeste kvalitet. Du kan med fordel bruge handsken, hvis du arbejder med fx montage, på gartneri eller i haven derhjemme. Extreme Supreme 4600 er lavet af syntetisk læder i håndfladen, hvilket giver dig ekstra beskyttelse. Der er også forstærkninger på fingerspidserne og mellem tommeltot og pegefinger. Håndryggen er udført i nylon og elastan for at give dig fuld fleksibilitet, styrke og bevægelighed under arbejdet. Denne model i Supreme-serien har velcro-lukning ved håndleddet, som sikrer dig en stabil og behagelig pasform og forhindrer støv og skidt i at trænge ind til din hånd. Denne unikke arbejdshandske giver dig kvalitet i hver en detalje og kan bruges af såvel professionelle som private.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Flexible Supreme 1604 CE 10
152.50

OX-ON Flexible Supreme 1604 er en vandtæt allround-handske i topklasse med en naturlig pasform, fin fingerfølelse, smidighed og førsteklasses slidstyrke. Den er i særdeleshed en handske for dig, der arbejder med fx VVS-, murer- eller kloak-opgaver. Handsken er gennemført og eksklusiv i både materialevalg og design: Den har to gange nitril-belægning, som er med til at give dig fuld arbejdskomfort og sikkerhed. Den inderste blå belægning holder dine hænder tørre. Den yderste sorte belægning er sandy nitril, der sikrer dig et sublimt greb i både våde og tørre miljøer. Strikket er lavet i nylon og elastan, så du får en elastisk og ekstremt slidstærk arbejdshandske.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Flexible Supreme 1611 CE 10
91270

OX-ON Flexible Supreme 1611 er en 100% vandtæt handske til dig, som har opgaver indenfor fx murer- og entreprenørarbejde, stillads, gartneri, have og renovation. Handsken har udsøgt pasform, enestående fingerføling og unik smidighed, samtidig med at du har et sublimt greb - uanset om det er vådt eller tørt. Derfor er handsken også et perfekt valg til langt de fleste krævende opgaver. Med OX-ON Flexible Supreme 1611 får du en ekstremt blød og komfortabel handske, der har dobbelt latexbelægning: Den inderste, som er orange, holder dine hænder tørre. Den yderste, som er sort, giver det ekstraordinært gode greb. Strikket er lavet i polyester for at gøre handsken behagelig at have på.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON NBR Basic 8000 CE 10
180.60

OX-ON NBR Basic 8000 er den prisvenlige handske til dig, der arbejder i våde miljøer, fx inden for kloakering, murer- eller entreprenørarbejde, renovation, anlægsarbejde, transport eller industri. Håndfladen, fingrene og helt op til knoerne er belagt med gul NBR nitril, som giver dig et solidt greb, når du arbejder i våde miljøer. Håndryggen er lavet af bomuld, som føles behagelig mod din hånd og giver huden plads til at ånde. Handskens ribkant slutter tæt om dit håndled og giver en særlig god pasform. NBR Basic 8000 er en funktionel og slidstærk arbejdshandske, som bevarer din fingerføling og beskytter din hånd, når du arbejder.

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab CE 10
162.20

Fingerdyppet strikhandske i polyester/bomuld med latex belægning i håndflade og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Godkendelse: Kat.II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Plus CE 10
164.10

Fingerdyppet strikhandske i polyester/bomuld m/MicroFinish l atex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfinger en er 100% coated. Godkendelse: Kat. II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Thermo CE 10
168.80

Fingerdyppet strikhandske i acryl/polyester. Med microfinish latex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Vinterforet. Godkendelse: Kat II: EN420 EN388 EN511

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no