• Minkhandsker
  • Kunststof, syede/dyppede
  • Detailsortiment
  • Skind, standard
  • Svejse/varmebestandige
  • Vibrationshandsker

Hycron heldyp m/manchet CE 10
175.10

Heldyppet NBR-handske. Jerseyforet. Blå m/manchet. Godkendelse: Kat. II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

Maxicut Ultra 44-3745 CE 10
44-3745.10

Fingerdyppet strikhandske i glas/polyester/lycra med nitril belægning i håndfladen og fingerspidserne. Ekstra forstærkning mellem tommel og pegefinger. Silikonefri. Handsken er mere åndbar samt fleksibel og komfortabel end mange andre cut handsker. Handsken er certificeret i henhold til Oeko-Tex og Skin Health Alliance Cut level 5. Godkendelse: Kat. ll: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

MaxiCut Ultra Textile 58-917 CE 10
58-917.10

Strikhandske i glas/polyester/lycra uden nitril belægning. Handsken er særdeles åndbar og giver en stor grad af cut beskyttelse og komfort. Perfekt under engangshansker eller sammen med andre væskebestandige handsker ved arbejde med kemikalier o.l. Godkendelse: Kat. ll: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

MaxiFlex Cut 3 DT 34-8443 CE 10
34-8443.10

Fingerdyppet strikhandske i glas/polyester/lycra med nitril belægning og dotter i håndfladen og fingerspidserne. Ekstra forstærkning mellem tommel og pegefinger. Silikonefri. Handsken er tyndere end mange andre cut handsker. Handsken er certificeret i henhold til Oeko-Tex og Skin Health Alliance Cut level 3. Godkendelse: Kat. ll: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

NBR Lite Blue 24-785 CE 10
181.90

Halvdyppet Jersey bomuldshandske med nitril belægning i håndfladen, fingrene og 50 % af håndryggen. Med ribkant. Godkendelse: Kat. II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

North Worknit Heavy Duty85-3729/10 XL
179.95

Bomuldshandske med nitrilbelægning i håndflade samt tommel- og pegefinger. Godkendelse: Kat. II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON NBR Comfort 8300 CE 10
180.70

OX-ON NBR Comfort 8300 er en ekstremt slidstærk handske til dig, der arbejder i våde miljøer inden for fx kloakering, murer- eller entreprenørarbejde, renovation, anlægsarbejde, transport eller industri. Handsken er væsketæt, så du er sikker på, at dine fingre forbliver tørre. Med denne blå NBR nitril arbejdshandske får du samtidig et usædvanligt godt greb på fx olierede emner. Nitrilbelægningen dækker nemlig både håndfladen og fingrene helt op til knoerne. Håndryggen er lavet i bomuld, som føles behagelig mod din hud og giver den plads til at ånde. NBR Comfort 8300 har en ribkant ved dit håndled, så handsken slutter tæt og sidder stabilt på din hånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON NBR Comfort 8301 CE 10
180.80

OX-ON NBR Comfort 8301 er en særdeles slidstærk handske til dig, der arbejder i våde miljøer, fx som murer eller inden for kloakering, byggebranchen, renovation, anlægsarbejde, tank-transport eller industri. Handsken er heldyppet i kraftig blå nitril, som beskytter din hud og holder fingrene tørre. Samtidig giver handsken dig et særdeles godt greb, når du arbejder med fedtede og olierede emner. NRB Comfort 8301 har desuden en 7 cm afstivet manchet, som giver dig ekstra beskyttelse om håndleddet, samtidig med at du stadig hurtigt kan tage handsken af og på.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON NBR Comfort 8302 CE 10
180.75

OX-ON NBR Comfort 8302 er den særligt slidstærke handske til dig, der arbejder i våde miljøer som fx murer eller inden for kloakering, byggebranchen, renovation, anlægsarbejde, tank-transport eller industri. Handsken er halvdyppet i kraftig blå nitril, som beskytter din hud og holder fingrene tørre. Samtidig giver handsken dig et særdeles godt greb, når du arbejder med fedtede og olierede emner. NRB Comfort 8302 har en 7 cm afstivet manchet, som giver dig ekstra beskyttelse om håndleddet, og du vil stadig let og hurtigt kunne tage handsken af og på.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON NBR Comfort 8303 CE 10
180.20

OX-ON NBR Comfort 8303 er en ekstremt slidstærk handske til dig, der arbejder i våde miljøer fx inden for kloakering, murer- eller entreprenørarbejde, renovation, anlægsarbejde, transport eller industri. Denne blå NBR arbejdshandske er heldyppet i kraftig nitril og giver dig et usædvanligt godt greb på fx olierede emner. Handsken er både olieresistent og væsketæt, så du er sikker på, at dine fingre forbliver tørre. NBR Comfort 8303 har en ribkant ved dit håndled, så den slutter tæt og sidder stabilt på din hånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3306 CE 10 R
065.60

OX-ON Winter Comfort 3306 er en allround vinterhandske i høj kvalitet. Den er blandt andet til dig, der arbejder på steder og med opgaver, hvor du risikerer, at dine hænder bliver våde og kolde. Strikket er lavet i akryl og polyester, og handsken er fingerdyppet, så den giver dig en fortrinlig pasform og sikkerhed for, at du holder dine hænder varme under arbejdet. Håndfladen samt hele tommelfingeren er belagt med latex-skum med stor smidighed. Winter Comfort 3306 er vandafvisende og udført, så du har en gennemført komfort, en perfekt fingerføling og ubegrænset bevægelighed, OX-ON Winter Comfort 3306 er en af markedets bedste allround vinterhandsker, når du skal have et solidt greb, uden at gå det mindste på kompromis med fingerføling og bevægelighed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Basic 2000 CE 10
102.50

OX-ON Worker Basic 2000 er en klassisk arbejdshandske til dig, der beskæftiger dig professionelt med grovere arbejde inden for fx landbrug, skovbrug, transport, anlægsarbejde og industri. I håndfladen, på fingerspidserne og knoerne er arbejdshandsken udført i slidstærk oksehud, der giver et solidt greb. Overhånden er fremstillet af bomuld, som giver dig større åndbarhed, fleksibilitet og super komfort. Handsken har en 7 cm lang afstivet manchet, som giver dig ekstra beskyttelse ved håndleddet. OX-ON Worker Basic 2000 er en økonomisk attraktiv model til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten og ønsker dig en solid arbejdshandske privat eller professionelt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Basic 2001 CE 10
117.10

OX-ON Worker Basic 2001 er en solid arbejdshandske til dig, der udfører de grovere opgaver indenfor fx landbrug, skovbrug, transport eller industri. Worker Basic 2001 er udført med oksespalt i håndfladen, på tommelfinger, knoer og fingerspidser, som giver ekstra forstærkning. Oksespalt har en god, varmeafvisende effekt. Både overhånden og den 7 cm lange manchet er af bomuld, hvilket gør handsken blød og behagelig. Et tyndt lag bomuldsfor i håndfladen giver dig ekstra god komfort. Worker Basic 2001 er den prisvenlige arbejdshandske, som kan bruges i mange sammenhænge.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Basic 2002 CE 10
121.20

OX-ON Worker Basic 2002 er en solid arbejdshandske til dig, der har behov for et godt og sikkert greb - fx hvis du arbejder med tagpap, landbrug, skovarbejde eller inden for industrien. Handskens overhånd og håndflade er udført i slidstærk oksespalt, som har en varmeafvisende effekt. Et indvendigt bomuldsfor giver dig ekstra god komfort og gør det muligt for dig at arbejde med handsken i længere tid ad gangen. Med Worker Basic 2002 får du en prisvenlig og sikker model, som du kan bruge i mange sammenhænge, uanset om du arbejder professionelt eller privat.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Basic 2006 CE 10
117.40

OX-ON Worker Basic 2006 er handsken til dig, der har brug for en ekstremt slidstærk arbejdshandske med god beskyttelse på håndfladen og om håndleddet, hvis du udfører grovere arbejde med fx tagpap, indenfor landbrug, skovbrug eller transport. Håndfladen, tommeltot og fingerspidser er udført i oksespalt, der gør handsken mere slidstærk og samtidig har en varmeafvisende effekt. Håndfladen er desuden udstyret med et ekstra slidlag i robust og smidigt oksehud. Overhånden består af åndbar bomuld, som giver dig særdeles god komfort og fleksibilitet. Denne handske har desuden en kraftig afstivet manchet, som giver dit håndled ekstra beskyttelse. Worker Basic 2006 er en arbejdshandske, der lever op til meget høje krav om kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2300 CE 10
102.10

OX-ON Worker Comfort 2300 er til dig, der har brug for en handske med ekstra slidstyrke, når du fx arbejder med håndværks- og entreprenøropgaver. Handsken har et ekstra tykt lag oksehud på håndflade, knoer og fingerspidser, hvilket gør den ekstra slidstærk. Overhånden er i åndbart og svedabsorberende bomuld. Indeni handsken finder du et ekstra bomuldsindlæg, der giver god komfort. Handsken er desuden forsynet med en 7 cm afstivet manchet, så du også får god beskyttelse omkring dit håndled. Worker Comfort 2300 er et godt bud på en ekstra slidstærk arbejdshandske, som du kan bruge i mange arbejdssammenhænge.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2301 CE 10
191.10

OX-ON Worker Comfort 2301 er til dig, der arbejder med fx montering, på lager eller inden for let industri og har behov for en god og smidig handske. Handsken er fremstillet i blødt gedeskind, der er både slidstærkt og giver dig en optimal fingerføling. Worker Comfort 2301 er en slip-on model, så du hurtigt og nemt kan tage handsken af og på. Handskens overhånd er forsynet med en indsyet elastik, så du oplever en ekstra god pasform. Med OX-ON Worker Comfort 2301 får du en handske i høj kvalitet til en fornuftig pris, og som du kan bruge til mange formål. Den populære OX-ON arbejdshandske har på alle måder hævet standarden inden for montagehandsker i branchen.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2303 CE 10
193.10

OX-ON Worker Comfort 2303 er svejsehandsken til dig, der bl.a. arbejder med TIG-svejsning og ønsker en blød, komfortabel og behagelig arbejdshandske. Håndryg og håndflade er af blødt og smidigt gedeskind og har en indsyning, så handsken sidder godt fast om din hånd, mens du arbejder. Den 14 cm lange manchet er lavet af slidstærkt oksespalt, som beskytter din underarm. Worker Comfort 2303-handsken er ikke foret og giver dig derfor en rigtig god fingerføling. Med denne model får du en TIG-svejsehandske i høj kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2304 CE 10
117.50

OX-ON Worker Comfort 2304 er handsken til dig, der har brug for en ekstra slidstærk arbejdshandske med god beskyttelse om håndleddet, hvis du arbejder med grovere arbejde fx med tagpap, indenfor landbrug, skovbrug eller transport. Overhånden består af åndbar bomuld, som giver dig særdeles god komfort og fleksibilitet. Håndfladen, tommeltot og fingerspidser er udført i oksespalt, der gør handsken mere slidstærk og samtidig har en varmeafvisende effekt. Denne handske har desuden en kraftig afstivet manchet, som giver dit håndled ekstra beskyttelse. Worker Comfort 2304 er en arbejdshandske, der lever op til høje kvalitetskrav.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2305 CE 10
121.10

OX-ON Worker Comfort 2305 er et rigtig godt bud på en handske til dig, der fx arbejder inden for landbruget, industrien eller som smed, hvor du har behov for en robust og varmeafvisende arbejdshandske. Worker Comfort 2305 har en overhånd af oksespalt, som beskytter dig mod gløder og varme elementer. Resten af handsken er udført i oksehud, som er et både smidigt og slidstærkt materiale. OX-ON-handsken har desuden en afstivet manchet , som beskytter dit håndled og samtidig holder handskens form. Med Worker Comfort 2305 får du en holdbar handske, som yder god beskyttelse i langt de fleste arbejdssituationer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2306 CE 10
125.50

OX-ON Worker Comfort 2306 er en særdeles behagelig og beskyttende handske til dig, der fx arbejder med CO2-svejsning eller grovere industriarbejde. Er du på udkig efter en god grillhandske, er denne model bestemt også værd at overveje. Med oksespalt på både overhånd og håndflade er handsken modstandsdygtig over for gløder og andre varme elementer. Modellen er testet og godkendt mod kontaktvarme op til 250 grader. Worker Comfort 2306 er foret med bomuld, som gør den behagelig at have på ved længerevarende arbejdsopgaver. Du kan derfor føle dig godt beskyttet på både hånden og underarmen og samtidig nyde en glimrende pasform. Med Worker Comfort 2306 får du god kvalitet for pengene og en holdbar handske, som giver dig ekstra beskyttelse.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2600 CE 10
103.10

OX-ON Worker Supreme 2600 er til dig, der har behov for en ekstra solid og slidstærk handske, når du udfører grovere arbejdsopgaver inden for fx industri, landbrug eller skovbrug. Worker Supreme 2600 er en klassisk arbejdshandske med ekstra slidstyrke på grund af den tykke oksehud i håndfladen, på fingerspidser og ved knoerne. Overhånden er udført i bomuld, og indvendigt er handsken ligeledes foret med bomuld. Du får derfor både god komfort og bevægelighed. OX-ON Worker Supreme 2600 beskytter dit håndled i kraft af den 7 cm afstivede manchet. Med denne model får du en klassisk arbejdshandske, der giver dig holdbarhed, sikkerhed og kvalitet i absolut topklasse.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2601 CE 10
105.10

OX-ON Worker Supreme 2601 er kvalitetshandsken til dig, der fx arbejder i byggebranchen, i let industri eller har brug for en eksklusiv arbejdshandske til privat brug. Kendetegnende for handsken er det gode materialevalg, som på håndflade, fingerspidser og tommeltot er blødt og smidigt gedeskind. For at give dig den bedste komfort er der på overhånden anvendt elastan, som giver dig særdeles god fleksibilitet. Indvendigt er handsken foret med bomuld, så du får en sublim pasform. Handsken er designet, så den er hurtig at tage af og på. Med Worker Supreme 2601 er du godt klædt på til at tage fat - stilsikkert og med god funktion og sikkerhed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2602 CE 10
195.10

OX-ON Worker Supreme 2602 er til dig, der ønsker en TIG-svejsehandske i en fremragende kvalitet og med unik fingerføling. Kun de bedste materialer er brugt til at fremstille denne handske, som er i 100 % gedeskind. Den særlige kevlartråd er stærkere og mere holdbar end almindelige tråde. Sikkerheden er selvfølgelig også i top i denne OX-ON-handske, hvor en 14 cm lang spaltmanchet giver dig beskyttelse langt op af armen. Worker Supreme 2602 er ikke foret, og derfor bevarer du den optimale fingerføling. Her får du en særdeles eksklusiv svejsehandske, der sidder godt på hånden, og som du vil have glæde af lang tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2603 CE 10
123.10

OX-ON Worker Supreme 2603 er en slidstærk kvalitetshandske til dig, der udfører grovere arbejdsopgaver inden for fx industri og landbrug eller arbejder som smed. Overhånden er udført af oksespalt, som har en varmeafvisende effekt. Derfor er handsken egnet til smedearbejde og andre arbejdsopgaver med varme og gløder. Håndfladen, tommel- og pegefinger er udført i oksehud, så du vil opleve en robust og slidstærk arbejdshandske. Med Worker Supreme 2603 får du kvalitet ned til mindste detalje. Handsken er syet med stærk kevlartråd, som holder længere end almindelige tråde. Arbejdshandsken er desuden bomuldsforet, hvilket sikrer dig en optimal komfort. Du vil med denne handske også nyde godt af en solid beskyttelse fra den afstivede manchet, der beskytter dit håndled, og som samtidig sikrer, at handsken holder sin form.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2604 CE 10
124.10

OX-ON Worker Supreme 2604 er en kvalitetshandske til dig, der fx arbejder som smed eller maskinarbejder. Her får du en solid handske med oksespalt på overhånden, så du er godt beskyttet mod varme og gløder. Den 14 cm afstivede manchet beskytter dig langt op af underarmen. Udover en høj sikkerhed får du med Worker Supreme 2604 også en robust arbejdshandske med kraftig oksehud på håndflade, tommeltot og pegefinger. Du vil derudover opleve en god pasform i kraft af handskens bomuldsfor, så handsken er rar at have på ved længerevarende arbejdsopgaver. Kvaliteten af OX-ON-handsken kommer til udtryk i hver eneste detalje - helt ned til kevlartråden, der er stærkere og mere holdbar end almindelige tråde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2605
124.60

OX-ON Worker Supreme 2605 er til dig, der arbejder med fx CO2-svejsning eller grovere arbejde inden for svejsning og industri. Med denne varmeafvisende handske får du en god beskyttelse på det meste af din underarm. Du vil ligeledes opleve en behagelig komfort, da modellen er foret med blødt bomuld. Alle materialer til Worker Supreme 2605 er af højeste kvalitet og nøje udvalgt. Handsken er syet med kevlartråd, som er brandhæmmende og mere slidstærk end traditionel tråd. Skindet i håndfladen giver dig en optimal bevægelighed og komfort. Handsken er testet og godkendt mod kontaktvarme op til 250 grader, hvilket også gør den optimal som grillhandske. Worker Supreme er kort sagt handsken til dig, som ønsker en svejse- eller grillhandske i eksklusiv kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2608 CE 10 R
075.10

OX-ON Worker Supreme 2608 er en både eksklusiv og kraftig arbejdshandske til dig, der beskæftiger dig med grovere opgaver inden for fx landbrug, håndværk, industri eller til hobbybrug. Her får du en yderst slidstærk handske, hvor håndflade, tommeltot og finger- og knoforstærkninger er udført i oksehud. Materialet er blødt og behageligt, og du får ekstra god komfort i kraft af handskens overhånd af bomuld og det indvendige bomuldsfor. En 7 cm afstivet manchet giver dig ekstra beskyttelse om dit håndled og er samtidig med til at holde en god form på handsken. Du får høj kvalitet, komfort og holdbarhed, når du vælger en Worker Supreme 2608.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2610 CE 10 R
064.90

OX-ON Worker Supreme 2610 er handsken til dig med et arbejde, hvor det er vigtigt for din sikkerhed at blive set, fx inden for entreprenør- eller transportbranchen. Denne eksklusive arbejdshandske er med gul hi-viz farvet overhånd og 7 cm afstivet manchet, som øger din synlighed, ligesom den påsyede ekstra refleks på knoerne gør det lettere at få øje på dig. Worker Supreme 2610 er udført i et smidigt og blødt gedeskind på håndflade, tommelfinger og fingerspidser. Overhånden er af polyester, hvilket giver dig en større fleksibilitet og bevægelighed. Indvendig er handsken foret med blødt bomuld, så det er behageligt for dig at have handsken på ved længerevarende arbejdsopgaver.

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab CE 10
062.20

Fingerdyppet strikhandske i polyester/bomuld. Med latex belægning i håndflade og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Godkendelse: Kat.II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Plus CE 10
098.10

Fingerdyppet strikhandske i polyester/bomuld. Med microfinish latex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Godkendelse: Kat. ll: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Thermo CE 10
068.20

Fingerdyppet strikhandske i acryl/polyester. Med microfinish latex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Vinterforet. Godkendelse: Kat II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no