OX-ON Worker Basic 2000 CE 10
102.50

OX-ON Worker Basic 2000 er en klassisk arbejdshandske til dig, der beskæftiger dig professionelt med grovere arbejde inden for fx landbrug, skovbrug, transport, anlægsarbejde og industri. I håndfladen, på fingerspidserne og knoerne er arbejdshandsken udført i slidstærk oksehud, der giver et solidt greb. Overhånden er fremstillet af bomuld, som giver dig større åndbarhed, fleksibilitet og super komfort. Handsken har en 7 cm lang afstivet manchet, som giver dig ekstra beskyttelse ved håndleddet. OX-ON Worker Basic 2000 er en økonomisk attraktiv model til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten og ønsker dig en solid arbejdshandske privat eller professionelt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Basic 2001 CE 10
117.10

OX-ON Worker Basic 2001 er en solid arbejdshandske til dig, der udfører de grovere opgaver indenfor fx landbrug, skovbrug, transport eller industri. Worker Basic 2001 er udført med oksespalt i håndfladen, på tommelfinger, knoer og fingerspidser, som giver ekstra forstærkning. Oksespalt har en god, varmeafvisende effekt. Både overhånden og den 7 cm lange manchet er af bomuld, hvilket gør handsken blød og behagelig. Et tyndt lag bomuldsfor i håndfladen giver dig ekstra god komfort. Worker Basic 2001 er den prisvenlige arbejdshandske, som kan bruges i mange sammenhænge.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Basic 2002 CE 10
121.20

OX-ON Worker Basic 2002 er en solid arbejdshandske til dig, der har behov for et godt og sikkert greb - fx hvis du arbejder med tagpap, landbrug, skovarbejde eller inden for industrien. Handskens overhånd og håndflade er udført i slidstærk oksespalt, som har en varmeafvisende effekt. Et indvendigt bomuldsfor giver dig ekstra god komfort og gør det muligt for dig at arbejde med handsken i længere tid ad gangen. Med Worker Basic 2002 får du en prisvenlig og sikker model, som du kan bruge i mange sammenhænge, uanset om du arbejder professionelt eller privat.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Basic 2006 CE 10
117.40

OX-ON Worker Basic 2006 er handsken til dig, der har brug for en ekstremt slidstærk arbejdshandske med god beskyttelse på håndfladen og om håndleddet, hvis du udfører grovere arbejde med fx tagpap, indenfor landbrug, skovbrug eller transport. Håndfladen, tommeltot og fingerspidser er udført i oksespalt, der gør handsken mere slidstærk og samtidig har en varmeafvisende effekt. Håndfladen er desuden udstyret med et ekstra slidlag i robust og smidigt oksehud. Overhånden består af åndbar bomuld, som giver dig særdeles god komfort og fleksibilitet. Denne handske har desuden en kraftig afstivet manchet, som giver dit håndled ekstra beskyttelse. Worker Basic 2006 er en arbejdshandske, der lever op til meget høje krav om kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2300 CE 10
102.10

OX-ON Worker Comfort 2300 er til dig, der har brug for en handske med ekstra slidstyrke, når du fx arbejder med håndværks- og entreprenøropgaver. Handsken har et ekstra tykt lag oksehud på håndflade, knoer og fingerspidser, hvilket gør den ekstra slidstærk. Overhånden er i åndbart og svedabsorberende bomuld. Indeni handsken finder du et ekstra bomuldsindlæg, der giver god komfort. Handsken er desuden forsynet med en 7 cm afstivet manchet, så du også får god beskyttelse omkring dit håndled. Worker Comfort 2300 er et godt bud på en ekstra slidstærk arbejdshandske, som du kan bruge i mange arbejdssammenhænge.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2304 CE 10
117.50

OX-ON Worker Comfort 2304 er handsken til dig, der har brug for en ekstra slidstærk arbejdshandske med god beskyttelse om håndleddet, hvis du arbejder med grovere arbejde fx med tagpap, indenfor landbrug, skovbrug eller transport. Overhånden består af åndbar bomuld, som giver dig særdeles god komfort og fleksibilitet. Håndfladen, tommeltot og fingerspidser er udført i oksespalt, der gør handsken mere slidstærk og samtidig har en varmeafvisende effekt. Denne handske har desuden en kraftig afstivet manchet, som giver dit håndled ekstra beskyttelse. Worker Comfort 2304 er en arbejdshandske, der lever op til høje kvalitetskrav.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2305 CE 10
121.10

OX-ON Worker Comfort 2305 er et rigtig godt bud på en handske til dig, der fx arbejder inden for landbruget, industrien eller som smed, hvor du har behov for en robust og varmeafvisende arbejdshandske. Worker Comfort 2305 har en overhånd af oksespalt, som beskytter dig mod gløder og varme elementer. Resten af handsken er udført i oksehud, som er et både smidigt og slidstærkt materiale. OX-ON-handsken har desuden en afstivet manchet , som beskytter dit håndled og samtidig holder handskens form. Med Worker Comfort 2305 får du en holdbar handske, som yder god beskyttelse i langt de fleste arbejdssituationer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2600 CE 10
103.10

OX-ON Worker Supreme 2600 er til dig, der har behov for en ekstra solid og slidstærk handske, når du udfører grovere arbejdsopgaver inden for fx industri, landbrug eller skovbrug. Worker Supreme 2600 er en klassisk arbejdshandske med ekstra slidstyrke på grund af den tykke oksehud i håndfladen, på fingerspidser og ved knoerne. Overhånden er udført i bomuld, og indvendigt er handsken ligeledes foret med bomuld. Du får derfor både god komfort og bevægelighed. OX-ON Worker Supreme 2600 beskytter dit håndled i kraft af den 7 cm afstivede manchet. Med denne model får du en klassisk arbejdshandske, der giver dig holdbarhed, sikkerhed og kvalitet i absolut topklasse.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2601 CE 10
105.10

OX-ON Worker Supreme 2601 er kvalitetshandsken til dig, der fx arbejder i byggebranchen, i let industri eller har brug for en eksklusiv arbejdshandske til privat brug. Kendetegnende for handsken er det gode materialevalg, som på håndflade, fingerspidser og tommeltot er blødt og smidigt gedeskind. For at give dig den bedste komfort er der på overhånden anvendt elastan, som giver dig særdeles god fleksibilitet. Indvendigt er handsken foret med bomuld, så du får en sublim pasform. Handsken er designet, så den er hurtig at tage af og på. Med Worker Supreme 2601 er du godt klædt på til at tage fat - stilsikkert og med god funktion og sikkerhed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2603 CE 10
123.10

OX-ON Worker Supreme 2603 er en slidstærk kvalitetshandske til dig, der udfører grovere arbejdsopgaver inden for fx industri og landbrug eller arbejder som smed. Overhånden er udført af oksespalt, som har en varmeafvisende effekt. Derfor er handsken egnet til smedearbejde og andre arbejdsopgaver med varme og gløder. Håndfladen, tommel- og pegefinger er udført i oksehud, så du vil opleve en robust og slidstærk arbejdshandske. Med Worker Supreme 2603 får du kvalitet ned til mindste detalje. Handsken er syet med stærk kevlartråd, som holder længere end almindelige tråde. Arbejdshandsken er desuden bomuldsforet, hvilket sikrer dig en optimal komfort. Du vil med denne handske også nyde godt af en solid beskyttelse fra den afstivede manchet, der beskytter dit håndled, og som samtidig sikrer, at handsken holder sin form.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2610 CE 10 R
064.90

OX-ON Worker Supreme 2610 er handsken til dig med et arbejde, hvor det er vigtigt for din sikkerhed at blive set, fx inden for entreprenør- eller transportbranchen. Denne eksklusive arbejdshandske er med gul hi-viz farvet overhånd og 7 cm afstivet manchet, som øger din synlighed, ligesom den påsyede ekstra refleks på knoerne gør det lettere at få øje på dig. Worker Supreme 2610 er udført i et smidigt og blødt gedeskind på håndflade, tommelfinger og fingerspidser. Overhånden er af polyester, hvilket giver dig en større fleksibilitet og bevægelighed. Indvendig er handsken foret med blødt bomuld, så det er behageligt for dig at have handsken på ved længerevarende arbejdsopgaver.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no