OX-ON Worker Basic 2006 CE 10
117.40

OX-ON Worker Basic 2006 er handsken til dig, der har brug for en ekstremt slidstærk arbejdshandske med god beskyttelse på håndfladen og om håndleddet, hvis du udfører grovere arbejde med fx tagpap, indenfor landbrug, skovbrug eller transport. Håndfladen, tommeltot og fingerspidser er udført i oksespalt, der gør handsken mere slidstærk og samtidig har en varmeafvisende effekt. Håndfladen er desuden udstyret med et ekstra slidlag i robust og smidigt oksehud. Overhånden består af åndbar bomuld, som giver dig særdeles god komfort og fleksibilitet. Denne handske har desuden en kraftig afstivet manchet, som giver dit håndled ekstra beskyttelse. Worker Basic 2006 er en arbejdshandske, der lever op til meget høje krav om kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2301 CE 10
191.10

OX-ON Worker Comfort 2301 er til dig, der arbejder med fx montering, på lager eller inden for let industri og har behov for en god og smidig handske. Handsken er fremstillet i blødt gedeskind, der er både slidstærkt og giver dig en optimal fingerføling. Worker Comfort 2301 er en slip-on model, så du hurtigt og nemt kan tage handsken af og på. Handskens overhånd er forsynet med en indsyet elastik, så du oplever en ekstra god pasform. Med OX-ON Worker Comfort 2301 får du en handske i høj kvalitet til en fornuftig pris, og som du kan bruge til mange formål. Den populære OX-ON arbejdshandske har på alle måder hævet standarden inden for montagehandsker i branchen.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2303 CE 10
193.10

OX-ON Worker Comfort 2303 er svejsehandsken til dig, der bl.a. arbejder med TIG-svejsning og ønsker en blød, komfortabel og behagelig arbejdshandske. Håndryg og håndflade er af blødt og smidigt gedeskind og har en indsyning, så handsken sidder godt fast om din hånd, mens du arbejder. Den 14 cm lange manchet er lavet af slidstærkt oksespalt, som beskytter din underarm. Worker Comfort 2303-handsken er ikke foret og giver dig derfor en rigtig god fingerføling. Med denne model får du en TIG-svejsehandske i høj kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2305 CE 10
121.10

OX-ON Worker Comfort 2305 er et rigtig godt bud på en handske til dig, der fx arbejder inden for landbruget, industrien eller som smed, hvor du har behov for en robust og varmeafvisende arbejdshandske. Worker Comfort 2305 har en overhånd af oksespalt, som beskytter dig mod gløder og varme elementer. Resten af handsken er udført i oksehud, som er et både smidigt og slidstærkt materiale. OX-ON-handsken har desuden en afstivet manchet , som beskytter dit håndled og samtidig holder handskens form. Med Worker Comfort 2305 får du en holdbar handske, som yder god beskyttelse i langt de fleste arbejdssituationer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2306 CE 10
125.50

OX-ON Worker Comfort 2306 er en særdeles behagelig og beskyttende handske til dig, der fx arbejder med CO2-svejsning eller grovere industriarbejde. Er du på udkig efter en god grillhandske, er denne model bestemt også værd at overveje. Med oksespalt på både overhånd og håndflade er handsken modstandsdygtig over for gløder og andre varme elementer. Modellen er testet og godkendt mod kontaktvarme op til 250 grader. Worker Comfort 2306 er foret med bomuld, som gør den behagelig at have på ved længerevarende arbejdsopgaver. Du kan derfor føle dig godt beskyttet på både hånden og underarmen og samtidig nyde en glimrende pasform. Med Worker Comfort 2306 får du god kvalitet for pengene og en holdbar handske, som giver dig ekstra beskyttelse.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2602 CE 10
195.10

OX-ON Worker Supreme 2602 er til dig, der ønsker en TIG-svejsehandske i en fremragende kvalitet og med unik fingerføling. Kun de bedste materialer er brugt til at fremstille denne handske, som er i 100 % gedeskind. Den særlige kevlartråd er stærkere og mere holdbar end almindelige tråde. Sikkerheden er selvfølgelig også i top i denne OX-ON-handske, hvor en 14 cm lang spaltmanchet giver dig beskyttelse langt op af armen. Worker Supreme 2602 er ikke foret, og derfor bevarer du den optimale fingerføling. Her får du en særdeles eksklusiv svejsehandske, der sidder godt på hånden, og som du vil have glæde af lang tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2603 CE 10
123.10

OX-ON Worker Supreme 2603 er en slidstærk kvalitetshandske til dig, der udfører grovere arbejdsopgaver inden for fx industri og landbrug eller arbejder som smed. Overhånden er udført af oksespalt, som har en varmeafvisende effekt. Derfor er handsken egnet til smedearbejde og andre arbejdsopgaver med varme og gløder. Håndfladen, tommel- og pegefinger er udført i oksehud, så du vil opleve en robust og slidstærk arbejdshandske. Med Worker Supreme 2603 får du kvalitet ned til mindste detalje. Handsken er syet med stærk kevlartråd, som holder længere end almindelige tråde. Arbejdshandsken er desuden bomuldsforet, hvilket sikrer dig en optimal komfort. Du vil med denne handske også nyde godt af en solid beskyttelse fra den afstivede manchet, der beskytter dit håndled, og som samtidig sikrer, at handsken holder sin form.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2604 CE 10
124.10

OX-ON Worker Supreme 2604 er en kvalitetshandske til dig, der fx arbejder som smed eller maskinarbejder. Her får du en solid handske med oksespalt på overhånden, så du er godt beskyttet mod varme og gløder. Den 14 cm afstivede manchet beskytter dig langt op af underarmen. Udover en høj sikkerhed får du med Worker Supreme 2604 også en robust arbejdshandske med kraftig oksehud på håndflade, tommeltot og pegefinger. Du vil derudover opleve en god pasform i kraft af handskens bomuldsfor, så handsken er rar at have på ved længerevarende arbejdsopgaver. Kvaliteten af OX-ON-handsken kommer til udtryk i hver eneste detalje - helt ned til kevlartråden, der er stærkere og mere holdbar end almindelige tråde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2605
124.60

OX-ON Worker Supreme 2605 er til dig, der arbejder med fx CO2-svejsning eller grovere arbejde inden for svejsning og industri. Med denne varmeafvisende handske får du en god beskyttelse på det meste af din underarm. Du vil ligeledes opleve en behagelig komfort, da modellen er foret med blødt bomuld. Alle materialer til Worker Supreme 2605 er af højeste kvalitet og nøje udvalgt. Handsken er syet med kevlartråd, som er brandhæmmende og mere slidstærk end traditionel tråd. Skindet i håndfladen giver dig en optimal bevægelighed og komfort. Handsken er testet og godkendt mod kontaktvarme op til 250 grader, hvilket også gør den optimal som grillhandske. Worker Supreme er kort sagt handsken til dig, som ønsker en svejse- eller grillhandske i eksklusiv kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no