• Detailsortiment
  • Syntetiske
  • Skind

OX-ON Ice CE 10
196.80

Vinterhandske med håndflade i gedeskind. Overhånd i vind- og vandtæt gråt soft shell polyester materiale. Vinterforet med 150 g Thinsulate samt Porelle indlæg, som gør handsken fuldstændig vandtæt. Knobeskyttelse i flouriserende gul neopren. 360o elastikbånd. Godkendelse Cat I: EN 420

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Basic 3000 CE 10
198.60

OX-ON Winter Basic 3000 er vinterhandsken til dig, som har brug for et varmt og godt greb, når du arbejder med fx stillads, mureropgaver, renovation og løft. Winter Basic 3000 er en økonomisk attraktiv og varm allround-handske, som du kan bruge i langt de fleste arbejdssituationer. Vinterhandsken er tætsiddende. Den er lavet af strik i akryl, som er opkradset, og det er med til at give dig den bløde og varme oplevelse, hvilket også gør handsken særdeles velegnet til arbejde i fx landbruget. Håndfladen er belagt med latex-skum for at sikre dig, at du får stor smidighed og en behagelig pasform, når du skal arbejde i kolde miljøer. På både håndflade og fingre har latex-belægningen et mønster, der giver dig et helt sikkert greb.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Basic 3002 CE 10 R
196.60

OX-ON Winter Basic 3002 er den prisvenlige og smidige vinterhandske til dig, som har brug for god fingerføling i forbindelse med fx montage- eller lager- og pakkeriarbejde. Handsken er lun og behagelig med blødt og smidigt gedeskind i håndfladen samt på fingerspidser og tommel- og pegefinger. Dermed har du fuld kontrol over dine arbejdsopgaver, når du befinder dig i kolde og tørre omgivelser. OX-ON Winter Basic 3002 har samtidig fleksibelt bomuld/polyester i overhånden, og det sikrer dig en helt igennem komfortabel handske med god pasform. OX-ON vinterhandsken er et sikkert og økonomisk attraktivt valg, hvis du skal have en handske, der sidder tæt og stabilt, samtidig med at du har en god fingerføling i kraft af det bløde gedeskind.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Basic 3003 CE 10
198.30

OX-ON Winter Basic 3003 er en økonomisk attraktiv vinterhandske til dig, som har brug for et varmt og godt greb, når du arbejder udendørs. Uanset om du skal bruge handsken privat eller professionelt, er den særdeles velegnet, når du skal arbejde med fx kloak, anlæg, byggeri eller i forbindelse med gartneri og have. Vinterhandsken er i akryl-strik, som er opkradset, og det er med til at give dig den bløde og varme oplevelse. Håndfladen og fingrene er helt op over knoerne belagt med latex-skum for at sikre dig, at du får stor smidighed og en behagelige pasform, når du skal arbejde i kolde miljøer. Latex-belægningen har et ganske særligt mønster, der giver dig et helt sikkert greb og en robust modstandskraft - også på oversiden af fingrene. OX-ON Winter Basic 3003 er en varm allround-handske med beskyttelse af samtlige fingre, og en behagelig pasform.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Basic 3004 CE 10
185.80

OX-ON Winter Basic 3004 er en særdeles slidstærk og varm vinterhandske til dig, der arbejder i kolde og våde miljøer, fx som murer eller inden for kloakering, byggebranchen, renovation, anlægsarbejde, tank-transport eller industri. Handsken er solidt foret, så du kan holde varmen, og den er samtidig heldyppet i kraftig blå nitril, så du beskytter din hud og holder dine fingre tørre. Med belægningen giver handsken dig et særdeles godt greb, når du arbejder med fedtede og olierede emner. Winter Basic 3004 har desuden en 7 cm afstivet manchet, som giver dig ekstra beskyttelse om håndleddet, samtidig med at du stadig hurtigt kan tage handsken af og på.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3300 CE 10
198.90

OX-ON Winter Comfort 3300 er den vandafvisende vinterhandske til dig, som skal arbejde i kolde områder, hvor der kan være vådt. Handsken er isoleret og sikrer, at du kan holde varmen samtidig med, at du har en perfekt fingerføling og bevægelighed, hvis du fx arbejder med stillads eller som tømrer. I OX-ON Winter Comfort 3300 er strikket lavet af polyester og akryl, hvilket gør vinterhandsken behagelig, og forhindrer varmetab fra hænderne. Handsken er halvdyppet og belagt med nitril i håndfladen og op til knoerne, og det giver dig et uovertruffet og solidt greb. OX-ON Winter Comfort 3300 er en af markedets bedste vinterhandsker i forhold til fingerføling og bevægelighed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3302 CE 10
198.70

OX-ON Winter Comfort 3302 er den ekstra varme og vandafvisende vinterhandske til dig, som skal arbejde i kolde områder, hvor der kan være vådt. Handsken er velisoleret og sikrer, at du kan holde varmen samtidig med, at du har en fin fingerføling, hvis du fx arbejder med stillads, som tømrer eller murer. I OX-ON Winter Comfort 3302 er strikket lavet af polyester og akryl, hvilket gør vinterhandsken tætsiddende og behagelig, og samtidig er dine hænder sikret mod varmetab. Handsken er halvdyppet og belagt med sandy nitril i håndfladen, på tommelfingeren og op til knoerne. Det giver dig et uovertruffet og sikkert greb.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3303 CE 10
152.60

OX-ON Winter Comfort 3303 er en 100% vandtæt og ekstra varm handske til dig, som skal arbejde med opgaver indenfor fx murer- og entreprenørarbejde, stillads, gartneri, have, kloak og renovation. Handsken er velisoleret med udsøgt pasform og sikkerhed for, at du kan holde varmen samtidig med, at du har et sublimt greb - uanset om det er vådt eller tørt. Derfor er vinterhandsken også et perfekt valg til langt de fleste krævende opgaver. Med OX-ON Winter Comfort 3303 får du en yderst slidstærk handske, der har to gange nitril belægning: Den inderste som er blå, holder dine hænder tørre. Den yderste, som er sort, er sandy nitril, der giver det ekstraordinært gode greb. Strikket er lavet i akryl og polyester for at gøre handsken varm og slidstærk.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3305 CE 10 R
065.50

OX-ON Winter Comfort 3305 er den vandafvisende vinterhandske til dig, som skal arbejde i kolde områder, hvor der kan være vådt. Vinterhandsken sikrer, at du kan holde varmen samtidig med, at du har en perfekt fingerføling og bevægelighed. I OX-ON Winter Comfort 3305 er strikket lavet af polyester og akryl, hvilket gør vinterhandsken behagelig og samtidig forhindrer, at dine hænder udsættes for varmetab. Handsken er halvdyppet og belagt med nitril i håndfladen og op til knoerne, og det giver dig et uovertruffet og solidt greb. OX-ON Winter Comfort 3305 er en af markedets bedste vinterhandsker i forhold til fingerføling og bevægelighed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3306 CE 10 R
065.60

OX-ON Winter Comfort 3306 er en allround vinterhandske i høj kvalitet. Den er blandt andet til dig, der arbejder på steder og med opgaver, hvor du risikerer, at dine hænder bliver våde og kolde. Strikket er lavet i akryl og polyester, og handsken er fingerdyppet, så den giver dig en fortrinlig pasform og sikkerhed for, at du holder dine hænder varme under arbejdet. Håndfladen samt hele tommelfingeren er belagt med latex-skum med stor smidighed. Winter Comfort 3306 er vandafvisende og udført, så du har en gennemført komfort, en perfekt fingerføling og ubegrænset bevægelighed, OX-ON Winter Comfort 3306 er en af markedets bedste allround vinterhandsker, når du skal have et solidt greb, uden at gå det mindste på kompromis med fingerføling og bevægelighed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3307 CE 10 R
081.30

OX-ON Winter Comfort 3307 er en særdeles velisoleret og varm vinterhandske, der i helt enestående grad kombinerer åndbarhed og vandafvisning, så du kan have en høj komfort, når du arbejder i kolde og fugtige miljøer. Uanset om du skal bruge Winter Comfort 3307 professionelt eller privat, så får du en handske, som er helt vandtæt i håndfladen, samtidig med, at den er fuldstændig åndbar i håndryggen. Er du fx beskæftiget indenfor tømrerfaget, lager eller montage, får du en funktionel vinterhandske, der kan klare alle dine behov. Håndfladen er udført i PU, og der er indlagt en membran under PU-overfladen, så din håndflade holdes helt tør. Håndryggen er i polyster og elastan, som i enestående grad sikrer dig stor smidighed, åndbarhed og den optimale pasform. OX-ON handskens vinterfor er med til at sikre dig effektivt mod tab af varme.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3308 CE 10 R
065.70

OX-ON Winter Comfort 3308 er en vandtæt og ekstra varm handske til dig, der skal arbejde, når det er koldt og vådt. Handsken er velisoleret med udsøgt pasform og sikkerhed for, at du kan holde varmen samtidig med, at du har et sublimt greb - uanset om det er vådt eller tørt. Derfor er vinterhandsken også et perfekt valg til langt de fleste krævende opgaver, når du arbejder med fx kloak, byggeri, gartneri og have. Med OX-ON Winter Comfort 3308 får du en yderst slidstærk handske, der har to gange nitril belægning: Den inderste som er blå, holder dine hænder tørre. Den yderste, som er sort, er sandy nitril, og giver dig det ekstraordinært gode greb. Strikket er lavet i akryl og polyester for at gøre handsken varm og slidstærk.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3309 CE 10
92050

OX-ON Winter Comfort 3309 er en 100% vandtæt og ekstra varm handske til dig, som har opgaver indenfor fx murer- og entreprenørarbejde, stillads, gartneri, have og renovation. Handsken er velisoleret med udsøgt pasform, fingerføling og sikkerhed for, at du kan holde varmen, samtidig med at du har et sublimt greb - uanset om det er vådt eller tørt. Derfor er vinterhandsken også et perfekt valg til langt de fleste krævende opgaver. Med OX-ON Winter Comfort 3309 får du en yderst blød og komfortabel handske, der har dobbelt latexbelægning: Den inderste, som er blå, holder dine hænder tørre. Den yderste, som er grå, giver det ekstraordinært gode greb. Strikket er lavet i akryl og polyester for at gøre handsken varm og behagelig at have på.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3600 CE 10
197.50

Med OX-ON Winter Supreme 3600 får du en overordentlig eksklusiv og komfortabel vinterhandske, som sikrer dig varmen i fingre og hænder under selv helt ekstreme kuldegrader. Vinterhandsken kan bruges såvel professionelt som privat, hvis du arbejder under vanskelige og særdeles kolde forhold. Har du opgaver i forbindelse med fx transport, gartneri, køle- og frysehuse, have eller snerydning, så er OX-ON Winter Supreme 3600 det perfekte valg. OX-ON handsken har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen og på fingerspidser, og den har en vind- og vandtæt overhånd i gråt softshell polyester. Med vinterhandsken får du også hele 70 g Thinsulate vinterforing , der sikrer dig en behagelig og overordentlig varm handske. Handsken har desuden Hipora-indlæg som gør den 100% vandtæt. Supreme 3600 er et helt igennem stærkt valg for dig, der arbejder i kolde og våde miljøer - også i længere perioder.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3602 CE 10
196.90

OX-ON Winter Supreme 3602 er en særdeles eksklusiv, ekstremt varm og komfortabel vinterluffe til dig, som skal arbejde med fx snerydning - og i det hele taget, når vejret er barskt. OX-ON luffen er 100% vindtæt, og den er forsynet med 10 cm manchet, som forhindrer sne i at komme ind i luffen. Vinterluffen har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen, så du har fuld bevægelsesfrihed. Overhånden er i gråt softshell polyester-materiale, og luffen er knoforstærket i grå neopren. Dermed er det en totalt gennemført og lækker luffe, der kan anvendes af såvel professionelle som private. Det indsyede 360 graders elastikbånd ved håndleddet er med til at give din luffe ekstra komfort og fleksibilitet. Vinterluffen er foret med hele 150 g Thinsulate, som sikrer, at du kan holde dine hænder helt varme under selv meget ekstreme vejrforhold. OX-ON Winter Supreme 3602 er særdeles velegnet til arbejde i kolde miljøer, og du kan oven i købet bruge den i forbindelse med skisport.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3603 CE 10
197.70

OX-ON Winter Supreme 3603 er den ultimative vinterhandske i førsteklasses kvalitet, lækkert design og med Velcro lukning. Den er til dig, som arbejder med fx tømreropgaver, på lager, som elektriker eller med løft og montage. OX-ON handsken er vinterforet med Thinsulate, så du helt uproblematisk kan holde varmen. Håndfladen er lavet i PU, hvilket sikrer dig et stabilt og fast greb, mens Winter-handskens Hipora-indlæg samtidig gør den vandtæt. Håndryggen er udført i polyester og i kombination med Hipora-indlægget gør det handsken åndbar på overhånden. Winter Supreme 3603 er fremstillet i eksklusive materialer, der gør både pasform og smidighed helt exceptionel - uanset om du skal anvende den professionelt eller privat.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3604 CE 10
197.80

OX-ON Winter Supreme 3604 er den ultimative vinterhandske i førsteklasses kvalitet, lækkert design og med slip-on krave. Den er til dig, som arbejder med fx tømreropgaver, på lager, som elektriker eller med løft og montage. OX-ON-handsken er vinterforet, så du får en gennemført varm og velisoleret handske. Håndfladen er lavet i PU, hvilket sikrer dig et stabilt og fast greb, mens vinterhandskens Hipora-indlæg samtidig gør den vandtæt. Håndryggen er udført i polyester og i kombination med Hipora-indlægget gør det handsken åndbar på overhånden. Winter Supreme 3604 er udført i eksklusive materialer, der gør både pasform og smidighed helt exceptionel - uanset om du skal anvende den professionelt eller privat.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3605 CE 10 R
064.70

Med OX-ON Winter Supreme 3605 får du en gennemført lækker, varm og komfortabel vinterhandske, der egner sig fortrinligt til det grovere arbejde i forbindelse med fx entreprenør-opgaver, transport, renovation og anlægsopgaver. Vinterhandsken har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen og på fingerspidserne, og dermed får du en handske med perfekt bevægelighed og et solidt greb. Overhånden er i gul floureserende polyester, og med en ekstra refleksforstærkning på knoerne, sikrer den dig både bedre beskyttelse samt stor synlighed. Winter Supreme 3605 er foret med blødt bomuld, der giver dig stor komfort og en behagelig varm handske.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3606 CE 10 R
064.10

OX-ON Winter Supreme 3606 er den robuste, velisolerede og eksklusive vinterhandske i et helt klassisk design. Den er til dig, der har brug for at holde varmen, når du udfører det grovere arbejde indenfor fx skovbrug, transport, landbrug og renovation. Vinter-handsken har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen og på fingerspidserne, og der er lagt en ekstra knoforstærkning på handsken i samme tykke og smidige skindkvalitet. Handsken er vinterforet og isoleret med blødt bomuld, så du nemt kan holde varmen, når du befinder dig i kolde omgivelser. På overhånden er OX-ON handsken lavet af solidt bomuld, så totaloplevelsen af Winter Supreme 3606 er: Smidig, komfortabel og robust.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3607 CE 10 R
197.30

OX-ON Winter Supreme 3607 er en gennemført eksklusiv, lækker og komfortabel vinterhandske, som du kan anvende i forbindelse med fx tømrer-, elektriker-, teknik-, og montageopgaver - uanset om du er professionel eller privat. Vinterhandsken er velisoleret, ekstra varm og tætsiddende, så den også med fordel kan bruges, hvis du arbejder med opgaver i køle- og frysehuse. OX-ON handsken har blødt og smidig gedeskind i håndfladen og på fingerspidserne, mens overhånden er i polyester, og det sikrer dig en solid handske. Winter Supreme 3607 er foret med bomuld, og godt isoleret, så du med sikkerhed kan holde varmen, når du skal arbejde i kolde miljøer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3608 CE 10 R
053.50

OX-ON Winter Supreme 3608 er et godt valg for dig, som har brug for en vandtæt og ekstra varm vinterarbejdshandske med manchet. OX-ON handsken er som skabt til det grove arbejde indenfor fx skovbrug, transport, renovation og landbrug. Håndfladen er lavet i PU, hvilket giver dig et usædvanlig godt greb. Samtidig er håndryggen lavet i polyester, bomuld og elastan, og det sikrer dig stor smidighed og en helt optimal pasform. I handskens mellemlag er der en membran, som forhindrer vand i at trænge igennem handsken, og det holder dine hænder 100% tørre. OX-ON Winter Supreme 3608 er velisoleret og ekstra varm, og den er derfor et perfekt valg, hvis du har opgaver af grovere karakter i kolde og fugtige eller våde miljøer.

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Thermo CE 10
068.20

Fingerdyppet strikhandske i acryl/polyester. Med microfinish latex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Vinterforet. Godkendelse: Kat II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Thermo CE 10
168.80

Fingerdyppet strikhandske i acryl/polyester. Med microfinish latex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Vinterforet. Godkendelse: Kat II: EN420 EN388 EN511

Læs mere Tilføj til vareliste

Pyrit Winter CE 11
102.61

Håndflade, tommelfinger samt kno og negleforstærkning i oksehud. Overhånd i bomuld. Vinterforet i håndflade og manchet. Gummieret manchet. Godkendelse: Kat. ll: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no