OX-ON Ice CE 10
196.80

Vinterhandske med håndflade i gedeskind. Overhånd i vind- og vandtæt gråt soft shell polyester materiale. Vinterforet med 150 g Thinsulate samt Porelle indlæg, som gør handsken fuldstændig vandtæt. Knobeskyttelse i flouriserende gul neopren. 360o elastikbånd. Godkendelse Cat I: EN 420

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Basic 3002 CE 10 R
196.60

OX-ON Winter Basic 3002 er den prisvenlige og smidige vinterhandske til dig, som har brug for god fingerføling i forbindelse med fx montage- eller lager- og pakkeriarbejde. Handsken er lun og behagelig med blødt og smidigt gedeskind i håndfladen samt på fingerspidser og tommel- og pegefinger. Dermed har du fuld kontrol over dine arbejdsopgaver, når du befinder dig i kolde og tørre omgivelser. OX-ON Winter Basic 3002 har samtidig fleksibelt bomuld/polyester i overhånden, og det sikrer dig en helt igennem komfortabel handske med god pasform. OX-ON vinterhandsken er et sikkert og økonomisk attraktivt valg, hvis du skal have en handske, der sidder tæt og stabilt, samtidig med at du har en god fingerføling i kraft af det bløde gedeskind.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3600 CE 10
197.50

Med OX-ON Winter Supreme 3600 får du en overordentlig eksklusiv og komfortabel vinterhandske, som sikrer dig varmen i fingre og hænder under selv helt ekstreme kuldegrader. Vinterhandsken kan bruges såvel professionelt som privat, hvis du arbejder under vanskelige og særdeles kolde forhold. Har du opgaver i forbindelse med fx transport, gartneri, køle- og frysehuse, have eller snerydning, så er OX-ON Winter Supreme 3600 det perfekte valg. OX-ON handsken har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen og på fingerspidser, og den har en vind- og vandtæt overhånd i gråt softshell polyester. Med vinterhandsken får du også hele 70 g Thinsulate vinterforing , der sikrer dig en behagelig og overordentlig varm handske. Handsken har desuden Hipora-indlæg som gør den 100% vandtæt. Supreme 3600 er et helt igennem stærkt valg for dig, der arbejder i kolde og våde miljøer - også i længere perioder.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3602 CE 10
196.90

OX-ON Winter Supreme 3602 er en særdeles eksklusiv, ekstremt varm og komfortabel vinterluffe til dig, som skal arbejde med fx snerydning - og i det hele taget, når vejret er barskt. OX-ON luffen er 100% vindtæt, og den er forsynet med 10 cm manchet, som forhindrer sne i at komme ind i luffen. Vinterluffen har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen, så du har fuld bevægelsesfrihed. Overhånden er i gråt softshell polyester-materiale, og luffen er knoforstærket i grå neopren. Dermed er det en totalt gennemført og lækker luffe, der kan anvendes af såvel professionelle som private. Det indsyede 360 graders elastikbånd ved håndleddet er med til at give din luffe ekstra komfort og fleksibilitet. Vinterluffen er foret med hele 150 g Thinsulate, som sikrer, at du kan holde dine hænder helt varme under selv meget ekstreme vejrforhold. OX-ON Winter Supreme 3602 er særdeles velegnet til arbejde i kolde miljøer, og du kan oven i købet bruge den i forbindelse med skisport.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3605 CE 10 R
064.70

Med OX-ON Winter Supreme 3605 får du en gennemført lækker, varm og komfortabel vinterhandske, der egner sig fortrinligt til det grovere arbejde i forbindelse med fx entreprenør-opgaver, transport, renovation og anlægsopgaver. Vinterhandsken har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen og på fingerspidserne, og dermed får du en handske med perfekt bevægelighed og et solidt greb. Overhånden er i gul floureserende polyester, og med en ekstra refleksforstærkning på knoerne, sikrer den dig både bedre beskyttelse samt stor synlighed. Winter Supreme 3605 er foret med blødt bomuld, der giver dig stor komfort og en behagelig varm handske.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3606 CE 10 R
064.10

OX-ON Winter Supreme 3606 er den robuste, velisolerede og eksklusive vinterhandske i et helt klassisk design. Den er til dig, der har brug for at holde varmen, når du udfører det grovere arbejde indenfor fx skovbrug, transport, landbrug og renovation. Vinter-handsken har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen og på fingerspidserne, og der er lagt en ekstra knoforstærkning på handsken i samme tykke og smidige skindkvalitet. Handsken er vinterforet og isoleret med blødt bomuld, så du nemt kan holde varmen, når du befinder dig i kolde omgivelser. På overhånden er OX-ON handsken lavet af solidt bomuld, så totaloplevelsen af Winter Supreme 3606 er: Smidig, komfortabel og robust.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3607 CE 10 R
197.30

OX-ON Winter Supreme 3607 er en gennemført eksklusiv, lækker og komfortabel vinterhandske, som du kan anvende i forbindelse med fx tømrer-, elektriker-, teknik-, og montageopgaver - uanset om du er professionel eller privat. Vinterhandsken er velisoleret, ekstra varm og tætsiddende, så den også med fordel kan bruges, hvis du arbejder med opgaver i køle- og frysehuse. OX-ON handsken har blødt og smidig gedeskind i håndfladen og på fingerspidserne, mens overhånden er i polyester, og det sikrer dig en solid handske. Winter Supreme 3607 er foret med bomuld, og godt isoleret, så du med sikkerhed kan holde varmen, når du skal arbejde i kolde miljøer.

Læs mere Tilføj til vareliste

Pyrit Winter CE 11
102.61

Håndflade, tommelfinger samt kno og negleforstærkning i oksehud. Overhånd i bomuld. Vinterforet i håndflade og manchet. Gummieret manchet. Godkendelse: Kat. ll: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no