OX-ON Winter Basic 3000 CE 10
198.60

OX-ON Winter Basic 3000 er vinterhandsken til dig, som har brug for et varmt og godt greb, når du arbejder med fx stillads, mureropgaver, renovation og løft. Winter Basic 3000 er en økonomisk attraktiv og varm allround-handske, som du kan bruge i langt de fleste arbejdssituationer. Vinterhandsken er tætsiddende. Den er lavet af strik i akryl, som er opkradset, og det er med til at give dig den bløde og varme oplevelse, hvilket også gør handsken særdeles velegnet til arbejde i fx landbruget. Håndfladen er belagt med latex-skum for at sikre dig, at du får stor smidighed og en behagelig pasform, når du skal arbejde i kolde miljøer. På både håndflade og fingre har latex-belægningen et mønster, der giver dig et helt sikkert greb.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Basic 3003 CE 10
198.30

OX-ON Winter Basic 3003 er en økonomisk attraktiv vinterhandske til dig, som har brug for et varmt og godt greb, når du arbejder udendørs. Uanset om du skal bruge handsken privat eller professionelt, er den særdeles velegnet, når du skal arbejde med fx kloak, anlæg, byggeri eller i forbindelse med gartneri og have. Vinterhandsken er i akryl-strik, som er opkradset, og det er med til at give dig den bløde og varme oplevelse. Håndfladen og fingrene er helt op over knoerne belagt med latex-skum for at sikre dig, at du får stor smidighed og en behagelige pasform, når du skal arbejde i kolde miljøer. Latex-belægningen har et ganske særligt mønster, der giver dig et helt sikkert greb og en robust modstandskraft - også på oversiden af fingrene. OX-ON Winter Basic 3003 er en varm allround-handske med beskyttelse af samtlige fingre, og en behagelig pasform.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Basic 3004 CE 10
185.80

OX-ON Winter Basic 3004 er en særdeles slidstærk og varm vinterhandske til dig, der arbejder i kolde og våde miljøer, fx som murer eller inden for kloakering, byggebranchen, renovation, anlægsarbejde, tank-transport eller industri. Handsken er solidt foret, så du kan holde varmen, og den er samtidig heldyppet i kraftig blå nitril, så du beskytter din hud og holder dine fingre tørre. Med belægningen giver handsken dig et særdeles godt greb, når du arbejder med fedtede og olierede emner. Winter Basic 3004 har desuden en 7 cm afstivet manchet, som giver dig ekstra beskyttelse om håndleddet, samtidig med at du stadig hurtigt kan tage handsken af og på.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3300 CE 10
198.90

OX-ON Winter Comfort 3300 er den vandafvisende vinterhandske til dig, som skal arbejde i kolde områder, hvor der kan være vådt. Handsken er isoleret og sikrer, at du kan holde varmen samtidig med, at du har en perfekt fingerføling og bevægelighed, hvis du fx arbejder med stillads eller som tømrer. I OX-ON Winter Comfort 3300 er strikket lavet af polyester og akryl, hvilket gør vinterhandsken behagelig, og forhindrer varmetab fra hænderne. Handsken er halvdyppet og belagt med nitril i håndfladen og op til knoerne, og det giver dig et uovertruffet og solidt greb. OX-ON Winter Comfort 3300 er en af markedets bedste vinterhandsker i forhold til fingerføling og bevægelighed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3302 CE 10
198.70

OX-ON Winter Comfort 3302 er den ekstra varme og vandafvisende vinterhandske til dig, som skal arbejde i kolde områder, hvor der kan være vådt. Handsken er velisoleret og sikrer, at du kan holde varmen samtidig med, at du har en fin fingerføling, hvis du fx arbejder med stillads, som tømrer eller murer. I OX-ON Winter Comfort 3302 er strikket lavet af polyester og akryl, hvilket gør vinterhandsken tætsiddende og behagelig, og samtidig er dine hænder sikret mod varmetab. Handsken er halvdyppet og belagt med sandy nitril i håndfladen, på tommelfingeren og op til knoerne. Det giver dig et uovertruffet og sikkert greb.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3303 CE 10
152.60

OX-ON Winter Comfort 3303 er en 100% vandtæt og ekstra varm handske til dig, som skal arbejde med opgaver indenfor fx murer- og entreprenørarbejde, stillads, gartneri, have, kloak og renovation. Handsken er velisoleret med udsøgt pasform og sikkerhed for, at du kan holde varmen samtidig med, at du har et sublimt greb - uanset om det er vådt eller tørt. Derfor er vinterhandsken også et perfekt valg til langt de fleste krævende opgaver. Med OX-ON Winter Comfort 3303 får du en yderst slidstærk handske, der har to gange nitril belægning: Den inderste som er blå, holder dine hænder tørre. Den yderste, som er sort, er sandy nitril, der giver det ekstraordinært gode greb. Strikket er lavet i akryl og polyester for at gøre handsken varm og slidstærk.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3305 CE 10 R
065.50

OX-ON Winter Comfort 3305 er den vandafvisende vinterhandske til dig, som skal arbejde i kolde områder, hvor der kan være vådt. Vinterhandsken sikrer, at du kan holde varmen samtidig med, at du har en perfekt fingerføling og bevægelighed. I OX-ON Winter Comfort 3305 er strikket lavet af polyester og akryl, hvilket gør vinterhandsken behagelig og samtidig forhindrer, at dine hænder udsættes for varmetab. Handsken er halvdyppet og belagt med nitril i håndfladen og op til knoerne, og det giver dig et uovertruffet og solidt greb. OX-ON Winter Comfort 3305 er en af markedets bedste vinterhandsker i forhold til fingerføling og bevægelighed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3306 CE 10 R
065.60

OX-ON Winter Comfort 3306 er en allround vinterhandske i høj kvalitet. Den er blandt andet til dig, der arbejder på steder og med opgaver, hvor du risikerer, at dine hænder bliver våde og kolde. Strikket er lavet i akryl og polyester, og handsken er fingerdyppet, så den giver dig en fortrinlig pasform og sikkerhed for, at du holder dine hænder varme under arbejdet. Håndfladen samt hele tommelfingeren er belagt med latex-skum med stor smidighed. Winter Comfort 3306 er vandafvisende og udført, så du har en gennemført komfort, en perfekt fingerføling og ubegrænset bevægelighed, OX-ON Winter Comfort 3306 er en af markedets bedste allround vinterhandsker, når du skal have et solidt greb, uden at gå det mindste på kompromis med fingerføling og bevægelighed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3307 CE 10 R
081.30

OX-ON Winter Comfort 3307 er en særdeles velisoleret og varm vinterhandske, der i helt enestående grad kombinerer åndbarhed og vandafvisning, så du kan have en høj komfort, når du arbejder i kolde og fugtige miljøer. Uanset om du skal bruge Winter Comfort 3307 professionelt eller privat, så får du en handske, som er helt vandtæt i håndfladen, samtidig med, at den er fuldstændig åndbar i håndryggen. Er du fx beskæftiget indenfor tømrerfaget, lager eller montage, får du en funktionel vinterhandske, der kan klare alle dine behov. Håndfladen er udført i PU, og der er indlagt en membran under PU-overfladen, så din håndflade holdes helt tør. Håndryggen er i polyster og elastan, som i enestående grad sikrer dig stor smidighed, åndbarhed og den optimale pasform. OX-ON handskens vinterfor er med til at sikre dig effektivt mod tab af varme.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3308 CE 10 R
065.70

OX-ON Winter Comfort 3308 er en vandtæt og ekstra varm handske til dig, der skal arbejde, når det er koldt og vådt. Handsken er velisoleret med udsøgt pasform og sikkerhed for, at du kan holde varmen samtidig med, at du har et sublimt greb - uanset om det er vådt eller tørt. Derfor er vinterhandsken også et perfekt valg til langt de fleste krævende opgaver, når du arbejder med fx kloak, byggeri, gartneri og have. Med OX-ON Winter Comfort 3308 får du en yderst slidstærk handske, der har to gange nitril belægning: Den inderste som er blå, holder dine hænder tørre. Den yderste, som er sort, er sandy nitril, og giver dig det ekstraordinært gode greb. Strikket er lavet i akryl og polyester for at gøre handsken varm og slidstærk.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3309 CE 10
92050

OX-ON Winter Comfort 3309 er en 100% vandtæt og ekstra varm handske til dig, som har opgaver indenfor fx murer- og entreprenørarbejde, stillads, gartneri, have og renovation. Handsken er velisoleret med udsøgt pasform, fingerføling og sikkerhed for, at du kan holde varmen, samtidig med at du har et sublimt greb - uanset om det er vådt eller tørt. Derfor er vinterhandsken også et perfekt valg til langt de fleste krævende opgaver. Med OX-ON Winter Comfort 3309 får du en yderst blød og komfortabel handske, der har dobbelt latexbelægning: Den inderste, som er blå, holder dine hænder tørre. Den yderste, som er grå, giver det ekstraordinært gode greb. Strikket er lavet i akryl og polyester for at gøre handsken varm og behagelig at have på.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3608 CE 10 R
053.50

OX-ON Winter Supreme 3608 er et godt valg for dig, som har brug for en vandtæt og ekstra varm vinterarbejdshandske med manchet. OX-ON handsken er som skabt til det grove arbejde indenfor fx skovbrug, transport, renovation og landbrug. Håndfladen er lavet i PU, hvilket giver dig et usædvanlig godt greb. Samtidig er håndryggen lavet i polyester, bomuld og elastan, og det sikrer dig stor smidighed og en helt optimal pasform. I handskens mellemlag er der en membran, som forhindrer vand i at trænge igennem handsken, og det holder dine hænder 100% tørre. OX-ON Winter Supreme 3608 er velisoleret og ekstra varm, og den er derfor et perfekt valg, hvis du har opgaver af grovere karakter i kolde og fugtige eller våde miljøer.

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Thermo CE 10
068.20

Fingerdyppet strikhandske i acryl/polyester. Med microfinish latex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Vinterforet. Godkendelse: Kat II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Thermo CE 10
168.80

Fingerdyppet strikhandske i acryl/polyester. Med microfinish latex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Vinterforet. Godkendelse: Kat II: EN420 EN388 EN511

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no