OX-ON Knitted Basic 13000 CE 10
137.10

OX-ON Knitted Basic 13000 er en behagelig strikhandske, du også kan bruge under andre handsker, fx når du arbejder inden for fødevareindustrien, rengøring, landbrug, kemi, på hospital eller laboratorium. Denne løst strikkede bomuldshandske absorberer sved og fugt og kan med fordel bruges under handsker som fx OX-ON's Chemical serie. Da handsken er fremstillet i 100% bomuld, får du ekstra god komfort og mulighed for, at dine hænder kan ånde frit. Handsken hjælper også med at holde dine hænder varme. Du kan også bruge Knitted Basic 13000 som en selvstændig arbejdshandske, særligt hvis du udfører opgaver i kølige og tørre miljøer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Knitted Basic 13001 CE 10
137.20

OX-ON Knitted Basic 13001 er en tætstrikket handske til dig, der har brug for en inderhandske, når du fx beskæftiger dig med fiskeri, rengøring, kemi eller laboratoriearbejde. Den hvide strikhandske er lavet af 100% bomuld, hvilket absorberer sved og fugt og giver dine hænder mulighed for at ånde frit. Det bløde og behagelige bomuld holder dine hænder varme, og den tætte strik giver dig en ekstra god pasform. Bruger du allerede en handske fra OX-ON's Chemical serie, eller andre handsker uden inderfor, er Knitted Basic 13001 særdeles velegnet som inderhandske og kan gøre arbejdsoplevelsen mere behagelig. Du kan også bruge handsken alene, når du arbejder i kølige og tørre miljøer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Knitted Basic 13002 CE 10
142.10

OX-ON Knitted Basic 13002 er en behagelig og funktionel strålesyet bomuldshandske til dig, der fx arbejder på lager, pakkeri, med montage eller i industri. Denne tætstrikkede handske er lavet i 100% bomuld og kan derfor absorbere sved og fugt. Materialet giver dine hænder mulighed for at ånde frit og er behageligt at have på i længere tid. Strikhandsken har også en indsyning ved håndryggen, som giver dig en ekstra god pasform. Knitted Basic 13002 er også særdeles velegnet til arbejde, hvor dine fingre ikke må smitte af på andre genstande, fx ved metalarbejde eller montering af halogenpærer. Handsken giver dig desuden en optimal fingerføling.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Knitted Comfort 13300 CE 10
135.50

OX-ON Knitted Comfort 13300 er en klassisk strikhandske med dotter, som du kan bruge til stort set al slags arbejde som fx murer, tømrer eller opgaver inden for gartneri, transport eller renovation. Handsken er lavet af en blanding af 40 % polyester og 60 % bomuld, hvilket giver dig en behagelig komfort og god bevægelighed. På håndfladen er der dotter, som sikrer dig et godt greb, når du arbejder som fx tømrer eller på stillads. Knitted Comfort 13300 har en ribkant ved håndleddet, der sikrer, at handsken sidder godt til om din hånd. Med denne handske får du en klassisk og komfortabel allround handske, som du kan bruge i mange sammenhænge som både professionel og privat. Den mørke farve gør desuden, at skidt og snavs ikke ses så tydeligt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Knitted Comfort 13301 CE 10
134.10

OX-ON Knitted Comfort 13301 er en komfortabel strikhandske uden dotter til dig, der arbejder på fx pakkeri, lager, med montage, fiskeri eller i kølige miljøer. Den hvide strikhandske er lavet i en blanding af 60 % polyester og 40 % bomuld, som giver en god pasform og føles behagelig at have på i længere tid. Handsken har en blød ribkant ved håndleddet, som sikrer, at den sidder godt og slutter tæt om din hånd. Knitted Comfort 13301 er en velegnet handske til mange formål. Du kan også med fordel anvende handsken, når du vil undgå at sætte fingeraftryk på andre genstande som fx glas eller metal.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Knitted Comfort 13302 CE 10
142.20

OX-ON Knitted Comfort 13302 er en tætstrikket, strålesyet handske til dig, der har behov for god fingerføling, når du fx arbejder med montage, industri, på et pakkeri eller i kølige miljøer. Handsken er lavet i 100% bomuld, som føles utrolig behagelig at have på, samtidig med at den er åndbar og absorberer sved og fugt. Håndfladen er belagt med minidotter, som skaber en mere ru flade og giver dig et godt og sikkert greb. Knitted Comfort 13302 har syninger på håndryggen, hvilket er med til at skabe en god pasform, som også kommer af den indsyning, der er lavet ved håndleddet. Med denne model får du en yderst brugbar arbejdshandske med god fingerføling og et sikkert og solidt greb.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Knitted Supreme 13600 CE 10
132.20

OX-ON Knitted Supreme 13600 er en kraftig, allround strikhandske med dotter til dig, der ønsker kvalitetsudstyr til dit arbejde som fx murer, tømrer, tagdækker, landmand, mekaniker eller i industrien. Denne klassiske arbejdshandske er lavet af en blanding af 60 % polyester og 40 % bomuld, så du både får en god fleksibilitet og høj komfort. Håndfladen er belagt med dotter, som giver dig et sikkert og solidt greb. Knitted Supreme 13600 har en behagelig og funktionel ribkant ved håndleddet, som sikrer, at den slutter tæt om din hånd og giver dig en god pasform. Modellen er produceret i kvalitetsmaterialer, og du får her en allround arbejdshandske, som du kan bruge som både professionel og privat.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Knitted Supreme 13601 CE 10
138.30

OX-ON Knitted Supreme 13601 er en kraftig mørkeblå bomuldshandske til dig, der arbejder på fx pakkeri, lager, værksted, med montage eller i kolde miljøer og ønsker en god kvalitet og et mere eksklusivt udtryk. Handsken er lavet i 100 % bomuld, som er yderst behagelig at have på og absorberer sved og fugt. Bomulden udmærker sig også ved at give dine hænder plads til at ånde frit. Knitted Supreme 13601 har en kraftig ribkant ved håndleddet, der sikrer, at handsken sidder godt på din hånd. Samtidig minimerer det risikoen for, at støv og skidt trænger ind i handsken. Du vil føle dig godt klædt på med denne handske, som er anvendelig til mange formål i både professionelt og privat arbejde.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no