OX-ON Garden Basic 5000 CE 08 R
024.08

OX-ON Garden Basic 5000 er til dig, der ønsker en god prisvenlig havehandske, når du fx arbejder på gartneri, i drivhus, køkkenhave eller med redskaber og høst af frugt og bær. Med denne model får du en kvalitetshandske i et flot design, der er dejlig at have på og fleksibel at arbejde med. Garden Basic 5000 er en halvdyppet strikhandske i polyester, som giver dig fuld bevægelighed og en optimal pasform. Håndfladen og op til knoerne er lavet af nitrilskum, og du vil derfor opleve, at handsken både beskytter og giver dig ekstra komfort. Garden Basic 5000 er også velegnet til brug i fugtige miljøer og arbejde med fx våd jord, og du kan derfor nemt bruge handsken til alt havearbejde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5001 CE 08 R
024.18

OX-ON Garden Basic 5001 er en fleksibel og prisvenlig handske til dig, der arbejder på fx gartneri, i drivhus, i køkkenhaven, med høst af frugt og bær, lugning og med haveredskaber af forskellig karakter. Handsken er smidig og giver stor bevægelighed ved forefaldende havearbejde. Modellen er en fingerdyppet strikhandske af polyester, som sidder godt på din hånd og slutter til om dit håndled. Håndfladen og fingerspidserne er lavet af nitrilskum, der giver dig en behagelig komfort og ekstra beskyttelse. OX-ON Garden Basic 5001 forener de solide materialer med et flot design i en havehandske til en fornuftig pris.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5002 CE 08 R
024.28

OX-ON Garden Basic 5002 er en fleksibel og prisvenlig handske til dig, der fx arbejder på gartneri, i drivhus og køkkenhave, høster frugt og bær, luger eller arbejder med redskaber. Modellen er en fingerdyppet strikhandske af polyester, som sidder godt på din hånd og slutter til om dit håndled. Håndfladen og fingerspidserne er lavet af nitrilskum, der giver dig en behagelig komfort og ekstra beskyttelse. Handsken er smidig og giver stor bevægelighed ved forefaldende havearbejde. OX-ON Garden Basic 5002 forener de solide materialer med et flot design i en havehandske til en fornuftig pris.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5003 CE 08 R
024.38

OX-ON Garden Basic 5003 er til dig, der søger en smart og funktionel havehandske, hvor der er gjort lidt ekstra ud af designet. Du kan fx bruge handsken til lettere afvaskning og rengøring, omplantning, lugning, beskæring, eller når du arbejder med redskaber eller på gartneri. Handsken er en farverig model med blomsterprint i blå og hvide nuancer på en lysegrøn baggrund. Modellen er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som giver dig en optimal pasform og fingerføling. Håndflade og fingerspidser er udført i vandtæt nitril, som holder dine hænder tørre og sikrer dig et godt greb. Med Garden Basic 5003 får du en handske i god kvalitet og i et unikt design, der sætter ekstra kulør på dit havearbejde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5004 CE 08 R
024.48

OX-ON Garden Basic 5004 er havehandsken til dig, der sætter pris på farver og design, der skiller sig ud. Du kan fx bruge handsken, når du arbejder på gartneri eller med redskaber, til lettere afvaskning, rengøring, omplantning, lugning eller beskæring. Med denne model kan du glæde dig over en unik havehandske med blomstertryk i mange nuancer på en lys baggrund. Samtidig får du en yderst funktionel handske, der giver dig god komfort og holder dine hænder tørre, når du fx arbejder med fugtig jord og planter. Garden Basic 5004 er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som giver dig en optimal pasform. Håndflade og fingerspidser er i vandtæt nitril, der giver et unikt greb. Med denne handske er du på alle måder godt klædt på til arbejde i haven.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5005 CE 08 R
024.58

OX-ON Garden Basic 5005 er havehandsken i et flot og feminint design til dig, der fx arbejder på gartneri eller med redskaber, lettere afvasning, rengøring, omplantning, lugning og beskæring. Handsken er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som sidder godt om din hånd og giver dig en optimal pasform. Håndflade og fingerspidser er udført i vandtæt nitril, så du undgår våde hænder og samtidig får et unikt greb om redskaber, planter m.m. De smukke farver på blomsterprintet vil sætte ekstra kulør på din arbejdsdag i haven.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5006 CE 08 R
024.68

OX-ON Garden Basic 5006 er en blomstret havehandske til dig, der vil kombinere den gode kvalitet med et farverigt design. Du vil få glæde af handsken, når du fx arbejder på gartneri, med redskaber eller skal gøre rent, vaske af, plante om, luge og beskære. Havehandsken er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som giver dig fuld fleksibilitet og en optimal pasform. Håndflade og fingerspidser er lavet i vandtæt nitril, som sikrer, at du kan holde dine hænder tørre, når du arbejder med fugtig jord og planter. Materialet giver dig samtidig også et unikt greb uden at miste fingerfølingen. Handsken har blomsterprint i lilla og lysegrønne farver. Garden Basic 5006 er en funktionel og prisvenlig havehandske i et unikt design.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5300 CE 08 R
025.08

OX-ON Garden Comfort 5300 er en Oeko-tex® certificeret handske til dig, der arbejder i drivhus, på gartneri, med høst af frugt og bær - samt alt andet havearbejde. Oeko-tex® mærket giver dig sikkerhed for, at handsken er testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Du kan desuden forvente en høj kvalitet i den fingerdyppede strikhandske af polyester, som giver dig en optimal pasform. Håndfladen og fingerspidserne er belagt med nitrilskum, så du opnår god komfort og dermed nemt kan have handsken på i længere tid ad gangen. Designet er stilrent, og farverne er holdt i sort og grøn. På håndryggen er der trykt en enkelt, sort blomst. Garden Comfort 5300 er den mest populære handske i Garden-serien og giver dig høj kvalitet til prisen.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5301 CE 08 R
025.18

OX-ON Garden Comfort 5301 er en Oeko-tex® certificeret handske til dig, der søger en funktionel og stilren handske til arbejdet i drivhus, høst af frugt og bær samt alt andet havearbejde. Oeko-tex® mærket giver dig sikkerhed for, at handsken er testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Garden Comfort 5301 er en fingerdyppet strikhandske af polyester, som giver dig en optimal bevægelighed og pasform. Designet af havehandsken er udført i en flot pink farve med en enkelt sort blomst trykt på håndryggen. Håndflade og fingerspidser er lavet i nitrilskum, som giver dig en blød og behagelig oplevelse, så du kan have handsken på i længere tid ad gangen. Med denne model får du den mest populære handske i Garden-serien, og du er sikret materialer i en høj kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5302 CE 08 R
025.28

OX-ON Garden Comfort 5302 er en Oeko-tex® certificeret havehandske til dig, der sætter pris på kvalitet og miljøvenlige materialer. Oeko-tex® mærket er din sikkerhed for, at handsken er testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Du får samtidig en høj kvalitet i den fingerdyppede strikhandske af polyester, som giver dig en optimal pasform. Håndflade og finderspidser er lavet af nitrilskum, som beskytter og giver dig en behagelig komfort. Garden Comfort 5302 har en turkisblå håndryg med tryk af en enkelt sort blomst. Du får med denne handske den mest populære model i Garden-serien.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5303 CE 08 R
025.38

OX-ON Garden Comfort 5303 er en funktionel handske til dig, der arbejder med redskaber, i drivhus, køkkenhave, på gartneri eller luger og beskærer. Handsken er lavet i blødt bomuld og elastan, som giver dig en god og behagelig pasform. På håndfladen er der PVC dotter, så du får et solidt greb om redskaber, planter og andet. Garden Comfort 5303 har blomsterprint på håndryggen og en grøn kant ved håndleddet. Handsken er let at tage af og på, og materialet giver din hånd god mulighed for at ånde. Med denne model får du en kvalitetshandske i et flot design.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5304 CE 08 R
025.48

OX-ON Garden Comfort 5304 er til dig, der ønsker en behagelig handske til brug i tørre miljøer på gartneri, i drivhus og i køkkenhaven, eller når du arbejder med redskaber, luger og beskærer. Handsken er lavet af blødt bomuld og elastan, som giver dig en god komfort. Håndfladen er belagt med mini dotter af PVC, så du får et solidt greb, når du arbejder med fx redskaber eller planter. Denne model har ribkant ved håndleddet, så du undgår, at jord og skidt trænger ind. Ribkanten er blød og giver dig en ekstra god pasform. Garden Comfort 5304 har blomsterprint på håndryggen og hele handsken er holdt i grønne og hvide farver. Materialerne er af høj kvalitet, og giver din hånd optimal mulighed for at ånde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5305 CE 08 R
025.58

OX-ON Garden Comfort 5305 er en funktionel handske til dig, der ønsker et feminint design og fx arbejder med redskaber, luger, beskærer og arbejder på gartneri, i drivhus eller i køkkenhaven. Handsken er lavet i blødt og behagelig bomuld og elastan, som giver dig en god pasform. Materialerne giver din hud god mulighed for at ånde. Havehandskens funktionelle design gør det nemt og hurtigt for dig at tage handsken af og på. Håndfladen er belagt med mini dotter i PVC, så du får et solidt greb. Garden Comfort 5305 har påtrykt kirsebær på håndryggen og forener flot design med høj funktionalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Supreme 5600 CE 08 R
026.08

OX-ON Garden Supreme 5600 er en Oeko-tex® certificeret kvalitetshandske til dig, der fx arbejder med redskaber, på gartneri, i køkkenhaven, i drivhus eller luger, klipper hæk og høster frugt og bær. Oeko-tex® mærket giver dig sikkerhed for, at handsken er testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Havehandsken er lavet af de bedste materialer og giver sammen med en fleksibel velcro-luk ved håndleddet den optimale pasform. Garden Supreme 5600 er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som sidder godt til din hånd og giver stor fleksibilitet. Håndfladen og fingerspidserne er belagt med nitrilskum, som bidrager til den fantastisk gode komfort. Med denne handske får du det bedste udgangspunkt for mange timers havearbejde, og du kan samtidig glæde dig over et enkelt og flot design.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Supreme 5601 CE 08 R
026.18

OX-ON Garden Supreme 5601 er til dig, der ønsker udsøgt kvalitet og fx arbejder med haveredskaber, på gartneri eller forefaldende havearbejde i forårs- og efterårssæsonen. Handsken er lavet af kunstlæder i håndfladen og med ekstra forstærkning mellem tommeltot og pegefinger. Det kraftige materiale gør, at du med fordel kan anvende havehandsken i både foråret og efteråret. En tynd og stødabsorberende pude er syet ind i håndfladen, hvilket giver dig en beskyttende effekt og gør det særdeles behageligt at have handsken på. Håndryggen er lavet af kvalitetsbomuld, som giver din hud mulighed for at ånde. Garden Supreme 5601 har indsyning på håndryggen, der sikrer dig en velsiddende handske. Havehandsken er designet til, at du hurtigt og nemt kan tage handsken af og på. Handsken forener komfort og funktionalitet og giver dig det bedste udgangspunkt for et godt havearbejde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Supreme 5602 CE 08 R
026.28

OX-ON Garden Supreme 5602 er havehandsken til dig, der har brug for ekstra beskyttelse af din hånd og underarm - fx når du beskærer roser og buske. Handsken er lavet af kunstlæder og giver dig ekstra beskyttelse i håndflade, på fingre og stykket mellem tommeltot og pegefinger, som er forstærket med PVC. Overhånden er lavet i polyester, så du samtidig også oplever en stor fleksibilitet under havearbejdet. Garden Supreme 5602 har desuden en 18 cm lang manchet i kunstlæder, som skærmer din underarm, når du går til kamp mod torne og kviste. For at give dig den optimale bekvemmelighed har denne model velcro-luk ved manchetten, så du selv kan justere efter dine behov. Med netop denne havehandske opnår du den bedste beskyttelse, når du arbejder i haven, og du vil samtidig nyde godt af den sublime kvalitet i både materialevalg og design.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Supreme 5603 CE 08 R
026.38

OX-ON Garden Supreme 5603 er kvalitetshandsken til dig, der ønsker arbejdsudstyr af højeste klasse, når du fx arbejder med haveredskaber, på gartneri eller forefaldende arbejde i forårs- og efterårssæsonen. Kun de bedste materialer er brugt til at fremstille denne havehandske. Håndryggen er af bomuld og elastan, der giver dig optimal komfort, fuld fleksibilitet og mulighed for at din hud kan ånde. Håndfladen er lavet i blødt og lækkert kunstlæder, der beskytter din hånd. Materialet gør samtidig, at denne eksklusive havehandske er særdeles velegnet i både forårs- og efterårsperioderne, hvor det kan være nødvendigt med en lidt kraftigere handske. Garden Supreme 5603 er en sublim arbejdshandske til brug i haven og til hobbyprojekter, og med et tidløst design kan du have glæde af denne handske i lang tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior 10000 4-6 year 12 par strip R
058.04

Håndflade, tommelfinger, kno og negleforstærkning i blødt strikhandske. Overhånd i spandex. Godkendelse: EN 420 Cat. 1.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior 10000 4-6 Year R
059.04

OX-ON Junior 10000 er den ekstremt komfortable, smidige og slidstærke handske til barnet, som har brug for en perfekt afstemt pasform til sin hånd - uden at det går ud over fingerfølingen. Hele håndfladen og fingrene har fået en dyppet nitril skum-belægning, hvilket sikrer barnet et helt præcist greb - uanset om det er vådt eller tørt. Håndoverflade og håndled er lavet i nylon og elastan, og det gør strikhandsken utrolig elastisk. Juniorhandsken er perfekt til børn, som er udenfor i fugtigt vejr eller som har brug for et par handsker, hvor de samtidig kan beholde fingerfølingen. Det betyder, at barnet kan beholde handskerne på - i stedet for at tage dem af - når hænderne skal bruges. OX-ON Junior 10000 handsken er desuden "OekoTex-certificeret", hvilket er din sikkerhed for, at handsken ikke indeholder sundhedsfarlige kemikalier og farvestoffer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior 10000 6-8 Year R
057.05

OX-ON Junior 10000 er den ekstremt komfortable, smidige og slidstærke handske til barnet, som har brug for en perfekt afstemt pasform til sin hånd - uden at det går ud over fingerfølingen. Hele håndfladen og fingrene har fået en dyppet nitril skum-belægning, hvilket sikrer barnet et helt præcist greb - uanset om det er vådt eller tørt. Håndoverflade og håndled er lavet i nylon og elastan, og det gør strikhandsken utrolig elastisk. Juniorhandsken er perfekt til børn, som er udenfor i fugtigt vejr eller som har brug for et par handsker, hvor de samtidig kan beholde fingerfølingen. Det betyder, at barnet kan beholde handskerne på - i stedet for at tage dem af - når hænderne skal bruges. OX-ON Junior 10000 handsken er desuden "OekoTex-certificeret", hvilket er din sikkerhed for, at handsken ikke indeholder sundhedsfarlige kemikalier og farvestoffer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior 10001 6-8 Year R
056.05

OX-ON Junior 10001 er handsken, som minder om en helt klassisk arbejdslæderhandske - nøjagtig som voksne har kendt den gennem mange årtier. Juniorhandsken er lavet af PU i håndfladen, og der er bomuld på håndryggen. Det sikrer dig at handsken er fuldt åndbar og behagelig at have på - også i længere tid. OX-ON Junior 10001 handsken er især velegnet til børn, som hjælper til ude i haven. Juniorhandsken er slidstærk, og den findes i to smarte farver.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no