OX-ON Mink Supreme 11600 CE 10 L
051.04

OX-ON Mink Supreme 11600 er en hvid kvalitetsluffe til dig, der arbejder med minkavl. Minkluffen er fremstillet af robuste kvalitetsmaterialer som oksespalt, der dækker både håndflade, overhånd og den 14 cm afstivede manchet. Denne model er derfor også behagelig at have på, og giver dig ekstra god komfort i kraft af et blødt og åndbart inderfor af bomuld. Luffen er syet med særdeles stærk kevlartråd. Med denne model får du derfor en meget solid og langtidsholdbar minkluffe i A/B skindkvalitet. Mink Supreme 11600 har bideflapper på kanterne, dvs. ved dine fingerspidser og tommeltot. Bideflapperne giver dig ekstra beskyttelse og forstærkning på de områder, der er særligt udsatte for bid fra minkhvalpene. Med denne OX-ON minkluffe kan du derfor gå trygt til dine opgaver med minkavl, og du får her en luffe, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Mink Supreme 11600 er testet og udviklet i samarbejde med minkavlere og fås til både venstre og højre hånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Mink Supreme 11601 CE 10 L
051.10

OX-ON Mink Supreme 11601 er en særdeles kraftig minkhandske til dig, der arbejder med minkavl og er i kontakt med voksne minkhanner. Fangsthandskens håndflade og overhånd er lavet i oksehud i A/B kvalitet. Håndryggen er desuden forstærket med oksespalt og har stærke bidekanter med kobbernitter, så selv voksne hanmink har sværere ved at trænge igennem materialerne, hvis de bider. Minkhandsken er også forsynet med en 14 cm afstivet manchet i oksespalt, som giver dig ekstra beskyttelse af området omkring dit håndled. Derudover er fingerspidserne forstærket med et ekstra lag oksehud. Du vil med denne handske få følelsen af stor sikkerhed og samtidig også opleve en behagelig komfort, som er resultatet af det gode materialevalg. Handsken er forsynet med termo-inderfor, så du ikke fryser om fingrene i kolde miljøer. Mink Supreme 11601 er syet med kevlartråd og giver dig en fuldendt kvalitetsoplevelse af en slidstærk og holdbar handske. Handsken er testet og udviklet i samarbejde med minkavlere og fås til både venstre og højre hånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Mink Supreme 11602 CE 10 L
051.16

OX-ON Mink Supreme 11602 er en kraftig kvalitetshandske til dig, der arbejder med mink og kan være udsat for bid. Du vil hurtigt føle dig godt klædt på med denne handske, hvor overhånden og håndfladen er af kraftig oksehud i B kvalitet. Håndryggen er knoforstærket og har robuste bidekanter med kobbernitter, så eventuelle bid ikke trænger så let igennem materialerne. Mink Supreme 11602 er forsynet med en afstivet 14 cm manchet af oksespalt, som dækker området omkring dit håndled. Med denne minkhandske forbedrer du din sikkerhed og får samtidig et stykke kvalitetsudstyr, der giver dig ekstra god komfort. Handsken er syet med slidstærk kevlartråd, og modellen har termo-inderfor, så du kan holde fingrene varme, når du arbejder i lave temperaturer. Handsken er testet og udviklet i samarbejde med minkavlere og fås til både venstre og højre hånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Mink Supreme 11603 CE 10 L
051.22

OX-ON Mink Supreme 11603 er en særlig kraftig minkhandske til dig, der går op i høj komfort og kvalitet. Handsken er specielt velegnet til hanmink. Med denne handske fornemmer du straks det kvalitetsbevidste valg i materialer, der beskytter din hånd og gør det behageligt at udføre dit arbejde. Håndfladen og overhånden er i oksehud, hvilket også er brugt til at forstærke håndryggen. De stærke bidekanter med kobbernitter giver dig ekstra god beskyttelse. Denne minkhandske har desuden kantforstærkninger i oksehud og en 14 cm afstivet manchet af oksespalt, som beskytter dit håndled. Kvaliteten af materialerne gælder ned til mindste deltalje som fx den særligt slidstærke kevlartråd. Mink Supreme 11603 har et termo-inderfor, som holder dine fingre varme i lave temperaturer. Med denne eksklusive minkhandske giver du dig selv den bedst mulige oplevelse, når du arbejder med minkavl. Handsken er testet og udviklet i samarbejde med minkavlere og fås til både venstre og højre hånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Mink Supreme 11604 CE 10 L
051.28

OX-ON Mink Supreme 11604 er en kraftig minkhandske til dig, der arbejder med voksne mink. Med denne handske reducerer du risikoen for, at bid trænger igennem til din hånd. Her får du en kraftig oksehudshandske i gule og brune farver. Mink Supreme 11604 har som en ekstra detalje kantforstærkninger af oksespalt på steder, som er ekstra udsat for bid. Håndkanterne er udstyret med kobbernitter, som afholder mink fra at bide hårdt til. Derudover har handsken en 14 cm afstivet manchet af oksespalt, som beskytter området ved dit håndled. Du får derfor både sikkerhed og særdeles høj kvalitet i denne model, som er syet med den særligt slidstærke kevlartråd og har termo-inderfor, der holder dine hænder varme og giver dig optimal komfort. Handsken er testet og udviklet i samarbejde med minkavlere og fås til både venstre og højre hånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Mink Supreme 11605 CE 10 R
051.31

OX-ON Mink Supreme 11605 er en solid minkhandske til dig, der arbejder med minkavl, især hvalpe. Med denne minkhandske er du rigtig godt klædt på til diverse opgaver med minkhvalpe. Handskens håndflade og overhånd er af slidstærkt oksespalt, som både beskytter dig og er behagelig at have på i længere tid. Du vil også opleve en god komfort i kraft af handskens bløde og åndbare inderfor af bomuld. Mink Supreme 11605 giver dig ikke alene beskyttelse. Du får desuden en kvalitetshandske, som er syet med slidstærk kevlartråd og har ekstra forstærkninger mellem tommelfinger, pegefinger og i håndfladen. Med denne minkhandske vil du opleve den nødvendige fleksibilitet og samtidig nyde den beskyttende effekt af de slidstærke materialer. Handsken er testet og udviklet i samarbejde med minkavlere og fås til både venstre og højre hånd.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no