OX-ON Worker Basic 2003 CE 10
124.50

OX-ON Worker Basic 2003 er en behagelig, slidstærk handske til dig, der skal svejse eller udføre grovere arbejde indenfor fx industri. Handskens overhånd og den 14 cm lange manchet er fremstillet i oksespalt, som har en varmeafvisende effekt - både på hånden og på underarmen. Med denne model kan du derfor føle dig godt beskyttet mod gløder og andre varme elementer. Håndfladen består af oksehud, som er et både robust og slidstærkt materiale. Worker Basic 2003 er et prisbevidst valg, der sikrer dig god beskyttelse til forskellige arbejdsopgaver, fx når du svejser.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2303 CE 10
193.10

OX-ON Worker Comfort 2303 er svejsehandsken til dig, der bl.a. arbejder med TIG-svejsning og ønsker en blød, komfortabel og behagelig arbejdshandske. Håndryg og håndflade er af blødt og smidigt gedeskind og har en indsyning, så handsken sidder godt fast om din hånd, mens du arbejder. Den 14 cm lange manchet er lavet af slidstærkt oksespalt, som beskytter din underarm. Worker Comfort 2303-handsken er ikke foret og giver dig derfor en rigtig god fingerføling. Med denne model får du en TIG-svejsehandske i høj kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2305 CE 10
121.10

OX-ON Worker Comfort 2305 er et rigtig godt bud på en handske til dig, der fx arbejder inden for landbruget, industrien eller som smed, hvor du har behov for en robust og varmeafvisende arbejdshandske. Worker Comfort 2305 har en overhånd af oksespalt, som beskytter dig mod gløder og varme elementer. Resten af handsken er udført i oksehud, som er et både smidigt og slidstærkt materiale. OX-ON-handsken har desuden en afstivet manchet , som beskytter dit håndled og samtidig holder handskens form. Med Worker Comfort 2305 får du en holdbar handske, som yder god beskyttelse i langt de fleste arbejdssituationer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2602 CE 10
195.10

OX-ON Worker Supreme 2602 er til dig, der ønsker en TIG-svejsehandske i en fremragende kvalitet og med unik fingerføling. Kun de bedste materialer er brugt til at fremstille denne handske, som er i 100 % gedeskind. Den særlige kevlartråd er stærkere og mere holdbar end almindelige tråde. Sikkerheden er selvfølgelig også i top i denne OX-ON-handske, hvor en 14 cm lang spaltmanchet giver dig beskyttelse langt op af armen. Worker Supreme 2602 er ikke foret, og derfor bevarer du den optimale fingerføling. Her får du en særdeles eksklusiv svejsehandske, der sidder godt på hånden, og som du vil have glæde af lang tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2603 CE 10
123.10

OX-ON Worker Supreme 2603 er en slidstærk kvalitetshandske til dig, der udfører grovere arbejdsopgaver inden for fx industri og landbrug eller arbejder som smed. Overhånden er udført af oksespalt, som har en varmeafvisende effekt. Derfor er handsken egnet til smedearbejde og andre arbejdsopgaver med varme og gløder. Håndfladen, tommel- og pegefinger er udført i oksehud, så du vil opleve en robust og slidstærk arbejdshandske. Med Worker Supreme 2603 får du kvalitet ned til mindste detalje. Handsken er syet med stærk kevlartråd, som holder længere end almindelige tråde. Arbejdshandsken er desuden bomuldsforet, hvilket sikrer dig en optimal komfort. Du vil med denne handske også nyde godt af en solid beskyttelse fra den afstivede manchet, der beskytter dit håndled, og som samtidig sikrer, at handsken holder sin form.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2604 CE 10
124.10

OX-ON Worker Supreme 2604 er en kvalitetshandske til dig, der fx arbejder som smed eller maskinarbejder. Her får du en solid handske med oksespalt på overhånden, så du er godt beskyttet mod varme og gløder. Den 14 cm afstivede manchet beskytter dig langt op af underarmen. Udover en høj sikkerhed får du med Worker Supreme 2604 også en robust arbejdshandske med kraftig oksehud på håndflade, tommeltot og pegefinger. Du vil derudover opleve en god pasform i kraft af handskens bomuldsfor, så handsken er rar at have på ved længerevarende arbejdsopgaver. Kvaliteten af OX-ON-handsken kommer til udtryk i hver eneste detalje - helt ned til kevlartråden, der er stærkere og mere holdbar end almindelige tråde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2606 CE 10
126.10

OX-ON Worker Supreme 2606 er til dig, der søger en kvalitetshandske til svejsning eller grovere industriopgaver. Du kan også med fordel anvende denne model som grillhandske, der med sin karakteristiske, røde farve skiller sig ud fra andre. Handsken er udført i slidstærk oksespalt, hvilket beskytter din hånd og underarm mod varme og gløder. Du vil også opleve en særdeles god komfort i kraft af det indvendige bomuldsfor, som gør det behageligt at have OX-ON-handsken på ved længerevarende arbejdsopgaver. Svejsehandsken er syet med kevlartråd, som er markant stærkere end traditionel tråd. Med Worker Supreme 2606 får du eksklusiv kvalitet og holdbarhed i en arbejdshandske, du kan bruge både professionelt og privat.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no