Miller bloksæt luksus i taske
357.35

Miller Bloksæt Luksus i taske er et komplet og sublimt faldsikringssæt til dig, der arbejder i fx bygge og anlæg eller udfører arbejde i master. Du får en helsele i ekstremt høj kvalitet, en særdeles robust sikkerhedsblok, en OX-ON webbing-sling, en stærk forankrings-slynge, en skrue-karabinhage i stål, navneskilt og en lækker OX-ON-taske til hele sættet. Indholdet i Miller bloksæt er nøje afstemt og udelukkende sammensat af elementer af højeste kvalitet: [1014237] Med Miller Revolution R2 Comfort får du en helsele i topkvalitet og med en lang række features, der gør selen helt unik. Selen er blandt andet med PivotLink, hvilket sikrer dig god komfort under bevægelse. Det betyder også, at den ergonomiske sele giver dig fuld bevægelsesfrihed i forbindelse med dit arbejde i højden. Selen er samtidig udstyret med solide og brugervenlige klik-spænder, som gør, at du hurtigt og nemt kan tage selen af og på. ErgoAmor rygpladen er endnu en unik feature ved selen, som sikrer, at den altid er ergonomisk tilpasset din ryg, og med sin indbyggede Mesh-membran får du optimal ventilation og et minimum af ophobning af fugt. [1011746] Miller Falcon 15 m faldsikkerhedsblok med skruekarabin og galvaniseret stålwire med krog stopper med sit hurtigt udløsende bremsesystem dit fald på blot få centimeter. Blokken har automatisk oprulning, og den er fremstillet med et særdeles holdbart og slagfast nylonhus. [348.54] OX-ON Webbing Sling Comfort 1,2m giver dig en sling fremstillet af særdeles stærkt webbing polyester bånd i 26 mm bredde. Med den kan du hurtigt og nemt forankre din faldsikring. Båndet fylder kun ganske lidt, og det har en brudstyrke på >30kN [348.52] OX-ON Steel Sling Comfort 1 M er udført i 8,0 mm galvaniseret stål med beskyttende plastkappe. Du anvender det sammen med din faldblok - enten horisontalt eller som forankringsslynge. Slyngen har en brudstyrke > 35 kN og en længde på 1 m. [348.56] OX-ON Carabine Comfort er en medfølgende stål-skruekarabinhage med en brudstyrke på 25 kN. 110 X 58 mm med 18mm åbning. Du kan blandt andet bruge karabinhagen som forbindelsesled. [357.95] Miller Name-Tag giver dig mulighed for at påføre dit navn på navneskiltet, så man kan se, hvem tasken tilhører. [348.89] Til opbevaring af sættet medfølger en sort taske.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON faldsikringssæt Basic
355.90

OX-ON Fall Protection Kit Basic er et økonomisk attraktivt standard faldsikringssæt, der er velegnet til fx stillads-, facade- eller tagarbejde. I tasken finder du OX-ON C3 Harness Basic L/XL: En letvægts helsele med klassiske spænder. OX-ON Fall Arrester Basic 10m: En falddæmper med 10 meter reb og en glidelås i galvaniseret stål. OX-ON Webbing Sling Comfort 1,2m: Et forankringsbånd til faldsikringen. Helselen OX-ON C3 Harness Basic tilpasses nemt til kroppen med klassiske spænder ved bryst og ved lår, så den sidder behageligt på dig, og du har fuld bevægelsesfrihed i dit arbejde. Selen er forsynet med en kraftig D-ring på ryggen og to løkker på brystet, hvilket sikrer dig en god og solid forankring. Med OX-ON Fall Arrester Basic får du en falddæmperpakke og en rebglidelås i galvaniseret stål med autolock karabin monteret på 10 meter kernmantelreb (12mm) med stor slidstyrke, og med egenskaber der gør, at rebet ikke kan sno sig. Rebet og glidelåsen giver dig på en gang bevægelsesfrihed og sikkerhed, og bremser dig øjeblikkeligt ved et eventuelt fald. Rebet er til vertikal brug, og falddæmperpakken udløser maksimalt energiabsorber på 1 meter. Nederste del af rebet bør fastgøres eller forsynes med modvægt. OX-ON Webbing Sling Comfort 1,2 meter giver dig en kompakt og hurtig løsning, når du skal forankre din faldsikring. Polyesterbåndet er 26 mm bredt, det fylder ganske lidt og er ekstremt nemt at bruge. Webbingbåndet har en brudstyrke på >30kN Du får hele sættet i den robuste OX-ON Rygsæk str. S Ø36x28x12cm Forankringspunktet skal om muligt være over hovedhøjde for at mindske frihøjden. Bemærk at frihøjden til enhver tid skal beregnes inden arbejde med faldsikring påbegyndes. For nærmere information om påkrævet frihøjde, henvises der til vedlagte brugermanual eller kontakt OX-ON.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON faldsikringssæt Comfort
355.80

OX-ON Fall Protection Kit Comfort er det bedst sælgende OX-ON-faldsikringssæt. Det er komplet, utroligt brugervenligt, og er særdeles velegnet til fx stillads- eller tagarbejde. I tasken finder du OX-ON V33 Harness Comfort L/XL: En 2-punkts helsele med klik-spænder. OX-ON Fall Arrester Supreme: En effektiv falddæmper med 10 meter slidstærk arbejdsline og glidelås i galvaniseret stål. OX-ON Webbing Sling Comfort 1,2m: Et forankringsbånd til faldsikringen. Helselen OX-ON V33 tilpasses hurtigt til kroppen med en række justeringspunkter, så du er sikret maksimal komfort og bevægelsesfrihed i dit arbejde. Klikspænderne gør det nemt for dig at tage selen på og af, og en kraftig D-ring på ryggen og ved brystet sikrer dig en god og solid forankring - samt en nem tilkobling. Selen er udført i et robust 2-farvet webbing-bånd, og den er testet til 150 kg. Med OX-ON Fall Arrester Supreme får du en falddæmperpakke og en robust rebglidelås med autolock karabin monteret på 10 meter kernmantelreb (12mm) med stor slidstyrke, og med egenskaber der gør, at rebet ikke kan sno sig. Rebet og glidelåsen giver dig på én gang bevægelsesfrihed og sikkerhed, da rebglideren bremser dig øjeblikkeligt ved et eventuelt fald. Rebet er til vertikalt brug, og falddæmperpakken udløser maksimalt energiabsorber på 1 meter. Nederste del af rebet bør fastgøres eller forsynes med modvægt. OX-ON Webbing Sling Comfort 1,2 meter giver dig en kompakt og hurtig løsning, når du skal forankre din faldsikring. Polyesterbåndet er 26 mm bredt, det fylder ganske lidt og er ekstremt nemt at bruge. Webbingbåndet har en brudstyrke på >30kN Du får hele sættet i den robuste OX-ON Rygsæk str. S Ø36x28cm Forankringspunktet skal om muligt være over hovedhøjde for at mindske frihøjden. Bemærk at frihøjden til enhver tid skal beregnes inden arbejde med faldsikring påbegyndes. For nærmere information om påkrævet frihøjde, henvises der til vedlagte brugermanual eller kontakt OX-ON.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Faldstoptaljesæt Basic
355.69

OX-ON Faldstop-taljesæt er et komplet og omkostningsvenligt sæt til dig, der skal arbejde i højden. Du får en solid og komfortabel helsele, en robust sikkerhedsblok, en OX-ON webbing-sling, en stærk forankrings-slynge, en skrue-karabinhage i stål og en lækker OX-ON-taske til hele sættet. OX-ON Faldstop-taljesættet er nøje afstemt, og det består af: [348.01] OX-ON C3 Harness Basic L/XL som giver dig en omkostningsvenlig standard letvægts-helsele, der er let at anvende og som forbliver komfortabel selv ved lang tids brug. Helselen er udstyret med klassiske spænder samt gode indstillingsmuligheder ved bryst og lår. Du bruger den kraftige D-ring på ryggen samt de to løkker på brystet til forankring. [380.10] 10m faldsikringsblok med skruekarabin og 4mm galvaniseret stålwire med krog. Med den får du et kanttestet automatisk bremsessystem, som kan anvendes både horisontalt og vertikalt. Den godkendte belastning er: Vertikalt (lodret) 140 kg. Horisontalt (vandret) 100 kg. [348.54] OX-ON Webbing Sling Comfort 1,2m. Denne sling skal du bruge til forankring af din faldsikring. Den er både nem og hurtig at sætte op, og da den ikke fylder ret meget, er den også nem at medbringe. Den er fremstillet af særdeles stærkt webbing polyester-bånd i 26 mm bredde, og har en brudstyrke på >30kN. [348.52] OX-ON Steel Sling Comfort 1 M er udført i 8,0 mm galvaniseret stål med en beskyttende plastkappe. Stålslyngen anvendes som forbindelsesled mellem sele og blok ved horisontalt brug eller alternativt som forankringsslynge. Slyngen er 1 meter lang og har en brudstyrke > 35 kN. [348.56] OX-ON Carabine Comfort er en skruekarabinhage i stål, som du blandt andet kan bruge som forbindelsesled. 110 X 58 mm med 18mm åbning. Brudstyrke 25 kN. [348.89] En lækker sort opbevaringstaske m/OX-ON logo til hele dit sæt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Faldstoptaljesæt Luksus
348.73

OX-ON Faldstop-taljesæt er et komplet og omkostningsvenligt sæt til dig, der skal arbejde i højden. Du får en solid og komfortabel helsele, en robust sikkerhedsblok, en OX-ON webbing-sling, en stærk forankrings-slynge, en skrue-karabinhage i stål og en lækker OX-ON-taske til hele sættet. OX-ON Faldstop-taljesættet er nøje afstemt, og det består af: [348.01] OX-ON C3 Harness Basic L/XL som giver dig en omkostningsvenlig standard letvægts-helsele, der er let at anvende og som forbliver komfortabel selv ved lang tids brug. Helselen er udstyret med klassiske spænder samt gode indstillingsmuligheder ved bryst og lår. Du bruger den kraftige D-ring på ryggen samt de to løkker på brystet til forankring. [1031447] 10m faldsikkerhedsblok med galvaniseret stålwire med krog. Med blokken får du et hurtigt udløsende bremsesystem, der stopper dit fald på få centimeter. Blokken har automatisk oprulning og et særdeles holdbart og slagfast nylonhus. [348.54] OX-ON Webbing Sling Comfort 1,2m. Denne sling skal du bruge til forankring af din faldsikring. Den er både nem og hurtig at sætte op, og da den ikke fylder ret meget, er den også nem at medbringe. Den er fremstillet af særdeles stærkt webbing polyester-bånd i 26 mm bredde, og har en brudstyrke på >30kN. [348.52] OX-ON Steel Sling Comfort 1 M er udført i 8,0 mm galvaniseret stål med en beskyttende plastkappe. Stålslyngen anvendes som forbindelsesled mellem sele og blok ved horisontalt brug eller alternativt som forankringsslynge. Slyngen er 1 meter lang og har en brudstyrke > 35 kN. [348.56] OX-ON Carabine Comfort er en skruekarabinhage i stål, som du blandt andet kan bruge som forbindelsesled. 110 X 58 mm med 18mm åbning. Brudstyrke 25 kN. [348.89] En lækker sort opbevaringstaske m/OX-ON logo til hele dit sæt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Fall Protection Kit Supreme
355.70

OX-ON Fall Protection Kit Supreme er et eksklusivt og særdeles brugervenligt faldsikringssæt, der er velegnet for dig, der har krævende arbejdsopgaver fra fx stillads, tag eller mast, hvor du måske befinder dig i en fast arbejdsstilling eller position i længere tid. I tasken finder du OX-ON V53 Harness Supreme L/XL: En topklasses 2-punkts helsele med klik-spænder og rygstøttebælte. OX-ON Fall Arrester Supreme: En effektiv falddæmper med 10 meter slidstærk kant-testet arbejdsline og rustfri glidelås. OX-ON Webbing Sling Comfort 1,2m: Et forankringsbånd til faldsikringen. Helselen OX-ON V53 tilpasses hurtigt og perfekt til kroppen med en række justeringspunkter, så du er sikret maksimal komfort og bevægelsesfrihed i dit arbejde. De effektive klikspænder gør det nemt for dig at tage selen på og af, og en kraftig D-ring på ryggen og ved brystet sikrer dig en god og solid forankring - samt en nem tilkobling. OX-ON V53 helselen er desuden forsynet med et ergonomisk rygbælte, der giver dig optimal støtte og komfort i forbindelse med dit arbejde. I hver sin side af støttebæltet sidder en D-ring, hvor du kan fastgøre en støtteline, og samtidig er bæltet indrettet, så du kan fastgøre værktøj i de tilhørende ringe. Selen er udført i et robust 2-farvet webbing-bånd, og den er testet til 150 kg. Med OX-ON Fall Arrester Supreme får du en effektiv falddæmperpakke og en robust rebglidelås i rustfrit stål med autolock karabin monteret på 10 meter kanttestet kernmantelreb (12mm) med stor slidstyrke, og med egenskaber der gør, at rebet ikke kan sno sig. Rebet og glidelåsen giver dig på en gang bevægelsesfrihed og sikkerhed, da rebglideren bremser dig øjeblikkeligt ved et eventuelt fald. Rebet er til vertikal brug, og falddæmperpakken udløser maksimalt energiabsorber på 1 meter. Nederste del af rebet bør fastgøres eller forsynes med modvægt. OX-ON Webbing Sling Comfort 1,2 meter giver dig en kompakt og hurtig løsning, når du skal forankre din faldsikring. Polyesterbåndet er 26 mm bredt, det fylder minimalt og er ekstremt nemt at bruge. Webbingbåndet har en brudstyrke på >30kN Du får hele sættet i den praktiske OX-ON Rygsæk str. M. Ø 25x4218 cm. Forankringspunktet skal om muligt være over hovedhøjde for at mindske frihøjden. Bemærk at frihøjden til enhver tid skal beregnes inden arbejde med faldsikring påbegyndes. For nærmere information om påkrævet frihøjde, henvises der til vedlagte brugermanual eller kontakt OX-ON.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no