• OX-ON
  • Miller

Miller H-Design, S/M
1032871

Miller H-Design Duraflex med 2 store forankringsstropper ved brystet samt D-ring på ryggen. Duraflex sikre dig som bruger en sele som er elastisk, hvilket giver en særdeles god komfort og bevægelsesfrihed. Webbingbåndet er ligeledes vandafvisende, hvilket giver en forlænget levetid. Brugervenlige klikspænder gør det nemt at tage sele på og af. Miller H-Design har mange justeringsmuligheder, hvilket betyder at du kan tilpasse selen, så den passer perfekt til dig. De horisontale benstropper giver en exceptionel god bevægelighed. Forhindrer friktion på ben og lysken. Faldindikator på forankringsstropperne på brystet samt ved D-ringen på ryggen gør inspektion af selen nemmere. Testet til 140 kg. Denne sele er særlig egnet til byggerisektoren.

Læs mere Tilføj til vareliste

Miller MA04 Duraflex harness PSS
1031445

Miller Duraflex H-Sele MA04 PSS. Elastisk H-sele str. M/L. Leveres med Miller opbevaringspose Godkendelse: EN361.

Læs mere Tilføj til vareliste

Miller Revolution R2 Premium S/M
1014236

R2 Revolution Comfort /Duraflex elastisk selebånd og semi-fleksibel rygplade, der minimerer effekten af kantede/tunge karabinhager og mini faldblokke. Kvik indstilling/frikobling af skulderrem - kan gøres med 1 hånd. Pivotlink, der har en en unik vridekonstruktion, som giver større komfort ved bevægelser. Godkendelse: EN361

Læs mere Tilføj til vareliste

Miller Revolution R5
1014255

R5 Revolution Dualtech selebånd og semi-fleksibel rygplade, der minimerer effekten af kantede/tunge karabinhager og mini faldblokke. Kvik indstilling/frikobling af skulderrem - kan gøres med 1 hånd. Pivotlink, der har en en unik vridekonstruktion, som giver større komfort ved bevægelser. Godkendelse: EN361

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON C3 Harness Basic L/XL
348.01

OX-ON C3 Harness Basic er letvægts helselen til dig, der har brug for en nemt anvendelig, komfortabel og prisvenlig standard-sele. Din sikkerhed er i top med den kraftige D-ring på ryggen samt de to løkker på brystet til forankring. Du vil have let ved at tilpasse selen med de klassiske spænder ved bryst og lår, som sikrer dig en præcis indstiling, så helselen sidder behagelig, og så du kan bruge den over længere tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Hi-Viz Vest w/Quickbuckles Comfort L
348.66

OX-ON Hi-Viz Vest w/Quickbuckles Comfort L er en gul hi-viz faldsikringvest til dig, som som har brug for stor grad af synlighed i forbindelse med dit arbejde på fx stillads, tag eller i kurv. Integreret i vesten er en yderst komfortabel OX-ON V5 Harness Supreme helsele med forankringsmuligheder i ryg samt på bryst. Med selen får du brugervenlige klikspænder, som gør det nemt for dig at tage selen på og af. Med de mange justeringsmuligheder har du her en unik sele, som nærmest giver dig ubegrænset mobilitet og fleksibilitet. Til positionering er der monteret en D-ring i hver side af bæltet. Vesten er fremstillet i et brand-/flammehæmmende materiale, og den er udstyret med 3M reflekser. Fortil har vesten to store rummelig lommer med knaplukning samt mobillomme ved brystet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V3 Harness Basic 2XL/3XL
1101032

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V3 Harness Basic L/XL
1101031

OX-ON V3 Harness Basic er 2-punkts helselen til dig, der har brug for en smidig letvægtssele med brugervenlige klikspænder, som gør det nemt for dig at tage selen på og af. OX-ON V3 Basic-selen er en universal-sele, som du kan bruge til langt de fleste opgaver, og den egner sig i særdeleshed til bl.a. stillads- og tagarbejde. Med sine justeringsmuligheder ved skuldre og ben, får du en sele, der er særdeles let at indstille, så den passer perfekt til dig. Det giver dig stor fleksibilitet, når du bærer selen, og det sikrer dig en fin komfort i forbindelse med dit arbejde. Din sikkerhed er i top med den kraftige D-ring på ryggen samt de to løkker på brystet til forankring. Selen er udført i stærkt og gennemtestet 2-farvet webbing bånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V33 Comfort helsele
355.81

OX-ON V33 Harness Comfort er 2-punkts helselen til dig, der har brug for en letvægtssele med et gennemtænkt design, en helt unik bevægelsesfrihed og gennemført komfort. OX-ON V33 Harness Comfort-selen kan bruges til langt de fleste opgaver og applikationer, og den egner sig i særdeleshed til bl.a. stillads- og tagarbejde. Selens klikspænder gør det utroligt nemt for dig at tage selen af og på, og med sine justeringsmuligheder ved skuldre og ben, får du en sele, der er særdeles let at indstille, så den passer perfekt til dig. Det giver dig stor fleksibilitet, når du bærer selen, og det sikrer dig en en solid arbejdskomfort, når du har selen på i længere tid. Helselen er forsynet med en kraftig D-ring på ryggen og ved brystet, så du får en sikker forankring i forbindelse med dit arbejde. Selen er udført i stærkt og gennemtestet 2-farvet webbing bånd. Helselen er desuden testet til 140 kg.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V33 Harness Comfort S/M
355.83

Comfort helsele m. kvik-spænder. Forankringspunkt (A) ved bryst og ryg. Str. S-M. EN361.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V5 Supreme helsele
348.60

Luksus helsele, med rygstøttebælte, samt D-ring til forankring, 2 stropper ved bryst, til forankring. Str. S-M

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme 2XL/3XL
1220052

Endeavour er en meget brugervenligt helsele. Helselen har to forankringsstropper ved brystet samt en forankringsring i ryggen. En behagelig positioneringsbælte som er meget let at justere. Str. XXL/XXXL

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme L/XL
1220051

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme er 2-punkts helselen i topklasse til dig, der har brug for en ekstremt komfortabel sele med et gennemført design, rygstøttebælte til positionering og en helt unik bevægelsesfrihed. Du kan bruge OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme-selen til langt de fleste opgaver og applikationer. Særligt til fx stillads-, tag- og mastearbejde. Rygstøttebæltet kombineret med en støtteline giver dig mulighed for at kunne bruge begge dine hænder i arbejdet. Selens klikspænder gør det utroligt nemt for dig at tage selen af og på, og med seks brugervenlige justeringspunkter, får du en sele, der er særdeles let at indstille, så den passer perfekt til dig. Det giver dig stor fleksibilitet, når du bærer selen. Samtidig sikrer polstring omkring skuldre samt ved ryg og lår, at du har en sublim arbejdskomfort, når du har selen på i længere tid. Helselen er forsynet med en kraftig D-ring med faldindikator på ryggen, og på brystet er der yderligere to løkker til forankring. Bæltet er forsynet med 2 stropper og 2 ringe, hvori du kan fastgøre værktøj mv. Desuden er det ergonomiske støttebælte forsynet med D-ring i hver side, hvor du kan fastgøre en støtteline. Selen er udført i stærkt, gennemtestet og reflekterende 2-farvet webbing bånd, som er overfladebehandlet mod olie og skidt, hvilket gør selen særdeles smudsafvisende samt nem at rengøre og vedligeholde. Helselen er testet til 140 kg.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme S/M
1220050

Endeavour er en meget brugervenligt helsele. Helselen har to forankringsstropper ved brystet samt en forankringsring i ryggen. En behagelig positioneringsbælte som er meget let at justere. Str. S/M.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V53 Harness Supreme L/XL
355.71

OX-ON V53 Harness Supreme L/XL er 2-punkts helselen i topklasse til dig, der har brug for en ekstremt komfortabel sele med et gennemført design, rygstøttebælte til positionering og en helt unik bevægelsesfrihed. Du kan bruge OX-ON V53 Harness Supreme-selen til langt de fleste opgaver og applikationer. Særligt til fx stillads-, tag- og mastearbejde. Rygstøttebæltet kombineret med en støtteline giver dig mulighed for at kunne bruge begge dine hænder i arbejdet. Med selen får du brugervenlige klikspænder, som gør det nemt for dig at tage selen på og af. Med de mange justeringsmuligheder har du her en unik sele, som nærmest giver dig ubegrænset mobilitet og fleksibilitet. OX-ON-selen er udformet i stærkt og gennemtestet 2- farvet webbing bånd, og den er udstyret med en kraftig alu D-ring på ryggen samt to løkker på brystet til forankring. Ringe i bæltet gør det muligt for dig at fastgøre fx værktøj. I hver sin side af det ergonomiske støttebælte har du en alu D-ring, som du kan bruge til at fastgøre en støtteline. Selen er testet til 140 kg

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V8 Discovery Harness Supreme L/XL
1401081

OX-ON V8 Discovery Harness Basic L/XL er en letvægts 3-punkts sele, som du kan bruge til langt de fleste krævende arbejdsopgaver som fx industriel klatring i master og vindmøller. Selen er ekstremt komfortabel med ekstra polstring ved ryggen samt på lårstropperne. Desuden er den udstyret med ergonomisk rygstøttebælte til positionering. Det enestående design gør, at at du i helt udpræget grad kan anvende selen som siddesele. Selen har brugervenlige klikspænder, som gør det nemt for dig at tage selen på og af. Med de mange justeringsmuligheder har du her en unik sele, som giver dig stort set ubegrænset mobilitet og fleksibilitet. Selen er udformet i stærkt og gennemtestet 2-farvet webbing bånd, som med sin overfladebehandling af teflon er særdeles smudsafvisende, hvilket gør det nemt for dig at rengøre og vedligeholde din sele. OX-ON-selen er udstyret med kraftige alu D-ringe på ryggen og ved brystet til forankring. Stropper i bæltet gør det muligt for dig at fastgøre fx værktøj. I hver sin side af det ergonomiske støttebælte har du desuden en alu D-ring, som du kan bruge til at fastgøre en støtteline. OX-ON V8 Discovery Harness Basic-selen er den perfekte sele til service-teknikeren og den professionelle bruger.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no