OX-ON C3 Harness Basic L/XL
348.01

OX-ON C3 Harness Basic er letvægts helselen til dig, der har brug for en nemt anvendelig, komfortabel og prisvenlig standard-sele. Din sikkerhed er i top med den kraftige D-ring på ryggen samt de to løkker på brystet til forankring. Du vil have let ved at tilpasse selen med de klassiske spænder ved bryst og lår, som sikrer dig en præcis indstiling, så helselen sidder behagelig, og så du kan bruge den over længere tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Hi-Viz Vest w/Quickbuckles Comfort L
348.66

OX-ON Hi-Viz Vest w/Quickbuckles Comfort L er en gul hi-viz faldsikringvest til dig, som som har brug for stor grad af synlighed i forbindelse med dit arbejde på fx stillads, tag eller i kurv. Integreret i vesten er en yderst komfortabel OX-ON V5 Harness Supreme helsele med forankringsmuligheder i ryg samt på bryst. Med selen får du brugervenlige klikspænder, som gør det nemt for dig at tage selen på og af. Med de mange justeringsmuligheder har du her en unik sele, som nærmest giver dig ubegrænset mobilitet og fleksibilitet. Til positionering er der monteret en D-ring i hver side af bæltet. Vesten er fremstillet i et brand-/flammehæmmende materiale, og den er udstyret med 3M reflekser. Fortil har vesten to store rummelig lommer med knaplukning samt mobillomme ved brystet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V3 Harness Basic 2XL/3XL
1101032

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V3 Harness Basic L/XL
1101031

OX-ON V3 Harness Basic er 2-punkts helselen til dig, der har brug for en smidig letvægtssele med brugervenlige klikspænder, som gør det nemt for dig at tage selen på og af. OX-ON V3 Basic-selen er en universal-sele, som du kan bruge til langt de fleste opgaver, og den egner sig i særdeleshed til bl.a. stillads- og tagarbejde. Med sine justeringsmuligheder ved skuldre og ben, får du en sele, der er særdeles let at indstille, så den passer perfekt til dig. Det giver dig stor fleksibilitet, når du bærer selen, og det sikrer dig en fin komfort i forbindelse med dit arbejde. Din sikkerhed er i top med den kraftige D-ring på ryggen samt de to løkker på brystet til forankring. Selen er udført i stærkt og gennemtestet 2-farvet webbing bånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V33 Harness Comfort S/M
355.83

Comfort helsele m. kvik-spænder. Forankringspunkt (A) ved bryst og ryg. Str. S-M. EN361.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme 2XL/3XL
1220052

Endeavour er en meget brugervenligt helsele. Helselen har to forankringsstropper ved brystet samt en forankringsring i ryggen. En behagelig positioneringsbælte som er meget let at justere. Str. XXL/XXXL

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme L/XL
1220051

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme er 2-punkts helselen i topklasse til dig, der har brug for en ekstremt komfortabel sele med et gennemført design, rygstøttebælte til positionering og en helt unik bevægelsesfrihed. Du kan bruge OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme-selen til langt de fleste opgaver og applikationer. Særligt til fx stillads-, tag- og mastearbejde. Rygstøttebæltet kombineret med en støtteline giver dig mulighed for at kunne bruge begge dine hænder i arbejdet. Selens klikspænder gør det utroligt nemt for dig at tage selen af og på, og med seks brugervenlige justeringspunkter, får du en sele, der er særdeles let at indstille, så den passer perfekt til dig. Det giver dig stor fleksibilitet, når du bærer selen. Samtidig sikrer polstring omkring skuldre samt ved ryg og lår, at du har en sublim arbejdskomfort, når du har selen på i længere tid. Helselen er forsynet med en kraftig D-ring med faldindikator på ryggen, og på brystet er der yderligere to løkker til forankring. Bæltet er forsynet med 2 stropper og 2 ringe, hvori du kan fastgøre værktøj mv. Desuden er det ergonomiske støttebælte forsynet med D-ring i hver side, hvor du kan fastgøre en støtteline. Selen er udført i stærkt, gennemtestet og reflekterende 2-farvet webbing bånd, som er overfladebehandlet mod olie og skidt, hvilket gør selen særdeles smudsafvisende samt nem at rengøre og vedligeholde. Helselen er testet til 140 kg.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme S/M
1220050

Endeavour er en meget brugervenligt helsele. Helselen har to forankringsstropper ved brystet samt en forankringsring i ryggen. En behagelig positioneringsbælte som er meget let at justere. Str. S/M.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no