OX-ON C3 Harness Basic L/XL
348.01

OX-ON C3 Harness Basic er letvægts helselen til dig, der har brug for en nemt anvendelig, komfortabel og prisvenlig standard-sele. Din sikkerhed er i top med den kraftige D-ring på ryggen samt de to løkker på brystet til forankring. Du vil have let ved at tilpasse selen med de klassiske spænder ved bryst og lår, som sikrer dig en præcis indstiling, så helselen sidder behagelig, og så du kan bruge den over længere tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Hi-Viz Vest w/Quickbuckles Comfort L
348.66

OX-ON Hi-Viz Vest w/Quickbuckles Comfort L er en gul hi-viz faldsikringvest til dig, som som har brug for stor grad af synlighed i forbindelse med dit arbejde på fx stillads, tag eller i kurv. Integreret i vesten er en yderst komfortabel OX-ON V5 Harness Supreme helsele med forankringsmuligheder i ryg samt på bryst. Med selen får du brugervenlige klikspænder, som gør det nemt for dig at tage selen på og af. Med de mange justeringsmuligheder har du her en unik sele, som nærmest giver dig ubegrænset mobilitet og fleksibilitet. Til positionering er der monteret en D-ring i hver side af bæltet. Vesten er fremstillet i et brand-/flammehæmmende materiale, og den er udstyret med 3M reflekser. Fortil har vesten to store rummelig lommer med knaplukning samt mobillomme ved brystet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V3 Harness Basic L/XL
1101031

OX-ON V3 Harness Basic er 2-punkts helselen til dig, der har brug for en smidig letvægtssele med brugervenlige klikspænder, som gør det nemt for dig at tage selen på og af. OX-ON V3 Basic-selen er en universal-sele, som du kan bruge til langt de fleste opgaver, og den egner sig i særdeleshed til bl.a. stillads- og tagarbejde. Med sine justeringsmuligheder ved skuldre og ben, får du en sele, der er særdeles let at indstille, så den passer perfekt til dig. Det giver dig stor fleksibilitet, når du bærer selen, og det sikrer dig en fin komfort i forbindelse med dit arbejde. Din sikkerhed er i top med den kraftige D-ring på ryggen samt de to løkker på brystet til forankring. Selen er udført i stærkt og gennemtestet 2-farvet webbing bånd.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V33 Comfort helsele
355.81

OX-ON V33 Harness Comfort er 2-punkts helselen til dig, der har brug for en letvægtssele med et gennemtænkt design, en helt unik bevægelsesfrihed og gennemført komfort. OX-ON V33 Harness Comfort-selen kan bruges til langt de fleste opgaver og applikationer, og den egner sig i særdeleshed til bl.a. stillads- og tagarbejde. Selens klikspænder gør det utroligt nemt for dig at tage selen af og på, og med sine justeringsmuligheder ved skuldre og ben, får du en sele, der er særdeles let at indstille, så den passer perfekt til dig. Det giver dig stor fleksibilitet, når du bærer selen, og det sikrer dig en en solid arbejdskomfort, når du har selen på i længere tid. Helselen er forsynet med en kraftig D-ring på ryggen og ved brystet, så du får en sikker forankring i forbindelse med dit arbejde. Selen er udført i stærkt og gennemtestet 2-farvet webbing bånd. Helselen er desuden testet til 140 kg.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme L/XL
1220051

OX-ON V5 Endeavour Harness Supreme giver dig en 2-punkts helsele i absolut topklasse med rygstøttebælte til positionering. Helselen er forsynet med kraftige brugervenlige klikspænder, og du får hele seks justeringspunkter for perfekt tilpasning. OX-ON V5 Endeavour-selen egner sig til en lang række arbejdsopgaver og applikationer. Du kan bl.a. bruge selen til arbejde på stillads, ved tagarbejde og ved mastearbejde. Rygstøttebæltet kombineret med en støtteline giver dig mulighed for at kunne bruge begge dine hænder i arbejdet.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no