Miller auto rope grab+ anch PSS
1031454

Reb med glidelås. Brugervenligt design der giver max bevægelsesfrihed. Energiabsorberende elastisk reb der, i tilfælde af et fald, fungerer som falddæmper. 0,3 m line og koblingsanordning gør det nemmere at koble det til selen. Inkl. karabinhage til forankring. Godkendelse: EN353-2.

Læs mere Tilføj til vareliste

Miller Manyard 2m EdgePSS
1031449

Miller Manyard PSS. 2m fleksibel sikkerhedsline med stilladskrog (63mm) til forankring, skruekarabin, galvaniseret forbindelsesled. Sharpedge tested. Godkendelse: EN355.

Læs mere Tilføj til vareliste

Miller manyard barracudaPSS
1031450

1,75 m fleksibel sikkerhedsline med skruekarabin og forankringsklemme til lodrette stilladsrør (Rør diameter fra 48,3-50mm). Galvaniseret forbindelsesled. Godkendelse: EN355, EN795b.

Læs mere Tilføj til vareliste

Miller Manyard falddæmpningsline
1005325

Den elastiske Manyard-falddæmpningsline er designet til stor bevægelighed og sikkerhed. Elasticiteten mindsker risikoen for at falde over eller hænge fast i linen betydeligt. Kernen i linen reducerer kraften i faldstop. Godkendelse: EN 355.

Læs mere Tilføj til vareliste

Miller tagreb 15 m.
1011700

15 m Reb med glidelås. Brugervenligt design der giver max al bevægelsesfrihed, energiabsorberende elastisk reb der, i tilfælde af et fald, fungerer som falddæmper. 0,3 m line og koblingsanordning gør det nemmere at koble det til selen. Inkl. karabinhage til forankring. Godkendelse: EN353-2.

Læs mere Tilføj til vareliste

Miller Twin manyard klatreline
1013970

Dobbelt klatreline i strækbart materiale med 65mm stilladskroge og galvaniseret forbindelsesled. Arbejdslængde 1,5 m. Den særlige vævede stødabsorberende kerne reducerer tryk ved fald. Godkendelse: EN355.

Læs mere Tilføj til vareliste

Miller web shock abs lanyard 2m PSS
1031452

2M Lanyard med fald dæmper. 55mm åbning i karabin hage.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Fall Arrester Basic 10m
355.82

OX-ON Fall Arrester Basic 10m består af et reb med glidelås i galvaniseret stål og falddæmperpakke, der maksimalt udløser energiabsorber på 1 meter. Det er særdeles velegnet, når du skal udføre fx tagarbejde med en frihøjde på min. 4 meter. Rebet er til vertikalt brug, og det er udstyret med autolock karabinhage til forankring. Rebglideren følger dine bevægelser, og den vil øjeblikkeligt bremse dit fald, hvis du er udsat for et uheld. Rebglidelåsen med autolock karabinhage er fastmonteret på et slidstærkt 12 mm kernmantelreb. Kernmantel har gode egenskaber, og foruden at det er ekstremt stærkt, så snor det sig ikke ligesom almindeligt reb. Du bør fastgøre den nederste del af rebet - eller forsyne det med modvægt. Rebet og glidelåsen er monteret sammen og kan ikke bruges særskilt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Fall Arrester Comfort 20m
348.03

OX-ON Fall Arrester Comfort er et kant-testet reb med glidelås i rustfrit stål og med falddæmperpakke, der maksimalt udløser energiabsorber på 1 meter. Det er særdeles velegnet, når du skal udføre fx tagarbejde med en frihøjde på min. 4 meter. Rebet er til vertikalt brug, og det er udstyret med autolock karabinhage til forankring. Rebglideren følger dine bevægelser, og den vil øjeblikkeligt bremse dit fald, hvis du er udsat for et uheld. Rebglidelåsen med autolock karabinhage er fastmonteret på et slidstærkt 12 mm kernmantelreb. Kernmantel har gode egenskaber, og foruden at det er ekstremt stærkt, så snor det sig ikke ligesom traditionelt reb. Du bør fastgøre den nederste del af rebet - eller forsyne det med modvægt. Rebet og glidelåsen er monteret sammen og kan ikke bruges særskilt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Fall Arrester Comfort 30m
348.04

OX-ON Fall Arrester Comfort 30m er et kant-testet reb med glidelås i rustfrit stål og falddæmperpakke, der maksimalt udløser energiabsorber på 1 meter. Det er særdeles velegnet, når du skal udføre fx tagarbejde med en frihøjde på min. 4 meter. Rebet er til vertikalt brug, og det er udstyret med autolock karabinhage til forankring. Rebglideren følger dine bevægelser, og den vil øjeblikkeligt bremse dit fald, hvis du er udsat for et uheld. Rebglidelåsen med autolock karabinhage er fastmonteret på et slidstærkt 12 mm kernmantelreb. Kernmantel har gode egenskaber, og foruden at det er ekstremt stærkt, så snor det sig ikke ligesom traditionelt reb. Du bør fastgøre den nederste del af rebet - eller forsyne det med modvægt. Rebet og glidelåsen er monteret sammen og kan ikke bruges særskilt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Fall Arrester Edge Ultra Supreme 10m, with alu.carabiners
348.51

OX-ON Fall Arrester Edge Ultra Supreme 10m består af et kant-testet reb med glidelås i rustfrit stål og falddæmperpakke, der maksimalt udløser energiabsorber på 1 meter. Det er særdeles velegnet, når du skal udføre fx tagarbejde med en frihøjde på min. 4 meter. Rebet er til vertikalt brug, og det er udstyret med autolock karabinhage til forankring. Rebglideren følger dine bevægelser, og den vil øjeblikkeligt bremse dit fald, hvis du er udsat for et uheld. Rebglidelåsen med autolock karabinhage er fastmonteret på slidstærk 12 mm kernmantelreb. Kernmantel har gode egenskaber, og foruden at det er ekstremt stærkt, så snor det sig ikke ligesom traditionelt reb. Du bør fastgøre den nederste del af rebet - eller forsyne det med modvægt. Rebet og glidelåsen er monteret sammen og kan ikke bruges særskilt. Testet til brugere på imellem 50-150 kg

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Fall Arrester Edge Ultra Supreme 10m, with auto-lock carabiners
348.50

OX-ON Fall Arrester Edge Ultra Supreme 10m kant-testet reb med glidelås i rustfrit stål og falddæmperpakke. Rebglidelåsen med auto lock karabinhage er fastmonteret på slidstærk 12 mm kernmantelreb. Foruden at kernmantelreb er ekstrem stærk så har det den fordel, at det ikke snor sig, som man oplever almindelig traditionelt reb gør. Testet til brugere på imellem 50-150 kg Rebet er til vertikal brug med auto lock karabinhage til forankring, rebglideren følger personens bevægelser og i tilfælde af et fald bremser den øjeblikkeligt. Nederste del af rebet skal fastgøres eller forsynes med modvægt. Rebet og glidelåsen er monteret sammen og kan ikke bruges særskilt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Fall Arrester Supreme 10m
348.53

OX-ON Fall Arrester Supreme 10m består af et kant-testet reb med glidelås i rustfrit stål og falddæmperpakke, der maksimalt udløser energiabsorber på 1 meter. Det er særdeles velegnet, når du skal udføre fx tagabejde med en frihøjde på min. 4 meter. Rebet er til vertikalt brug, og det er udstyret med autolock karabinhage til forankring. Rebglideren følger dine bevægelser, og den vil øjeblikkeligt bremse dit fald, hvis du er udsat for et uheld. Rebglidelåsen med autolock karabinhage er fastmonteret på et slidstærkt 12 mm kernmantelreb. Kernmantel har gode egenskaber, og foruden at det er ekstremt stærkt, så snor det sig ikke ligesom traditionelt reb. Du skal fastgøre den nederste del af rebet - eller forsyne det med modvægt. Rebet og glidelåsen er monteret sammen og kan ikke bruges særskilt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON FAST støtteline Supreme 2m
2112312

2 meter positions støtteline i kernemantelreb med syede afslutninger (14mm), justerbar aluminiumsreb med glidelås. Aluminiumskarabinhage (23mm) og aluminiumskrog (23mm). Godkendelse: EN 358

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Lanyard Comfort w/Hook 2m
12-1034-51-0204

OX-ON Lanyard Comfort w/Hook 2m er en manuelt justerbar støtteline på 2 meter, som du kan anvende ved fx mastearbejde. Linen er udført i særdeles slidstærkt 14mm kernmantelreb med egenskaber, der gør, at rebet ikke kan sno sig, som man oplever med traditionelt reb. Støttelinen er monteret med en karabinhage med 18 mm åbning og auto-lock, samt en kraftig karabinhage med 50 mm åbning og auto-lock. Dette sikrer dig en ekstremt brugervenlig støtteline, der fastgøres til D-ringene på et støttebælte. Hvis du skal kunne bruge dine hænder ved fx mastearbejde, så anbefales det, at du bruger et støttebælte, så du ikke kan få overbalance (faldhindrende udstyr).

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Lanyard w/Carabiners Comfort 1m
348.55

OX-ON Lanyard w/Carabiners Comfort 1m er en støtteline på 1 meter, som du kan anvende i forbindelse med fx arbejde i kurv med positioneringsbælte eller til positionering af person i helsele med rygstøttebælte. Linen er udført i særdeles slidstærkt 12 mm kernmantelreb med egenskaber, der gør, at rebet ikke kan sno sig, som man oplever med traditionelt reb. Støttelinen er udstyret med 2 stålkarabinhager, og den har høj brudstyrke på >32 kN. De 2 skruekarabinhager har hver en 18 mm åbning samt en brudstyrke på 25 kN.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Lanyard w/Hook Comfort 2m
348.67

OX-ON Lanyard w/Hook Comfort 2m er en støtteline på 2 meter, som du kan anvende i forbindelse med fx arbejde i kurv med positioneringsbælte eller til positionering af person i helsele med rygstøttebælte. Linen er udført i særdeles slidstærkt 14 mm kernmantelreb med egenskaber, der gør, at rebet ikke kan sno sig, som man oplever med traditionelt reb. Støttelinen er udstyret med 2 letvægts aluminiumskroge, og den har høj brudstyrke på >40 kN. De 2 brugervenlige aluminiumskroge har hver en 18 mm åbning samt en brudstyrke på 22 kN. Støttelinen har et justeringsspænde, som du kan bruge til at tilpasse linen til den ønskede længde. Max. længde er 2 meter.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Lizard Safety Lanyard Supreme 2m
2202059

OX-ON Lizard Safety Lanyard Supreme er en 2 meter kant-testet sikkerhedsline, som du kan anvende i forbindelse med fx stilladsarbejde. Linen er udført i slidstærkt 12 mm kernmantelreb med falddæmper og specielle egenskaber, der gør, at rebet ikke kan sno sig, som man oplever med traditionelt reb. Falddæmperen reducerer gradvist energien ved fald, så opbremsningen ikke bliver for brat. OX-ON Lizard Safety Lanyard Supreme har en stilladskrog med 50 mm åbning, og auto-lock karabinhage med 18 mm åbning. Den store stilladskrog sikrer dig nem og effektiv betjening ved forankring. Forankringspunktet skal om muligt være over hovedhøjde for at mindske frihøjden. Du skal bemærke, at frihøjden til enhver tid skal beregnes inden arbejde med faldsikring påbegyndes. For nærmere information om påkrævet frihøjde, skal du orientere dig i den vedlagte brugermanual eller tage kontakt til OX-ON.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Magnum Flex Lanyard Supreme 1,9 M
2205053

OX-ON Magnum Flex Lanyard Supreme 1,9m er en ekstremt stærk falddæmningsline på 1,9 meter, der er testet på brugere imellem 50 og 150 kg, og som du kan anvende i forbindelse med fx arbejde på stillads. Rebet er udført i stærk 35 mm polyester rørwebbing med integreret energiabsorber. Energiabsorberen reducerer gradvist energien ved fald, så opbremsningen ikke bliver for brat. Falddæmpningslinen har desuden en integreret strop til redning, som udløses ved et fald. OX-ON Magnum Flex Lanyard Supreme er udstyret med en stor brugervenlig aluminiums stilladskrog, der har 60 mm åbning og en aluminiums twist-lock krog med 22 mm åbning, som sikrer dig hurtig og nem betjening. Forankringspunktet skal om muligt være over hovedhøjde for at mindske frihøjden. Du skal bemærke, at frihøjden til enhver tid skal beregnes inden arbejde med faldsikring påbegyndes. For nærmere information om påkrævet frihøjde, skal du orientere dig i den vedlagte brugermanual eller tage kontakt til OX-ON.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Magnum Flex Twin Lanyard Supreme 1,9
348.79

OX-ON Magnum Flex Lanyard Supreme 1,9m er en ekstremt stærk klatreline på 1,9 meter, der er testet på brugere imellem 50 og 150 kg., og som du kan anvende i forbindelse med fx arbejde på stillads. Rebet er udført i stærk 35mm polyester rørwebbing med integreret energiabsorber. Energiabsorberen reducerer gradvist energien ved fald, så opbremsningen ikke bliver for brat. Falddæmpningslinen har desuden en integreret strop til redning, som udløses ved et fald. OX-ON Magnum Flex Lanyard Supreme er udstyret med store brugervenlige aluminiums stilladskroge, der har 60 mm åbninger og en aluminiums krog med auto-lock og 25 mm åbning, som sikrer dig hurtig og nem betjening. Forankringspunktet skal om muligt være over hovedhøjde for at mindske frihøjden. Du skal bemærke, at frihøjden til enhver tid skal beregnes inden arbejde med faldsikring påbegyndes. For nærmere information om påkrævet frihøjde, skal du orientere dig i den vedlagte brugermanual eller tage kontakt til OX-ON.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Maverick Absorbing Lanyard Supreme 2m
2205051

OX-ON Maverick Absorbing Lanyard Supreme 2m er en kant-testet falddæmningsline på 2 meter, som du kan anvende i forbindelse med fx stilladsarbejde og steder, hvor der forekommer skarpe kanter. Rebet er udført i særdeles stærk 45 mm elastisk rørwebbing med integreret energiabsorber. Energiabsorberen reducerer gradvist energien ved fald, så opbremsningen ikke bliver for brat. OX-ON Maverick Absorbing Lanyard Supreme er skarpkant-testet, den har en arbejdslængde op til 2 meter, og den er udstyret med en stor og brugervenlig stilladskrog, der har 50 mm åbning og auto-lock karabinhage med 18 mm åbning, som sikrer dig hurtig og nem betjening. Forankringspunktet skal om muligt være over hovedhøjde for at mindske frihøjden. Du skal bemærke, at frihøjden til enhver tid skal beregnes inden arbejde med faldsikring påbegyndes. For nærmere information om påkrævet frihøjde, skal du orientere dig i den vedlagte brugermanual eller tage kontakt til OX-ON.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Maverick Absorbing Lanyard Supreme 2m
2205052

OX-ON Maverick Absorbing Lanyard Supreme 2m er en kant-testet falddæmningsline på 2 meter, som du kan anvende i forbindelse med fx stilladsarbejde og steder, hvor der forekommer skarpe kanter. Rebet er udført i særdeles stærk 45 mm elastisk rørwebbing med integreret energiabsorber. Energiabsorberen reducerer gradvist energien ved fald, så opbremsningen ikke bliver for brat. OX-ON Maverick Absorbing Lanyard Supreme er skarpkant-testet, og den har en arbejdslængde op til 2 meter. Den er udstyret med skruekarabinhage i stål med 18 mm åbning samt en auto-lock karabinhage med 18 mm åbning, som sikrer dig hurtig og nem betjening. Forankringspunktet skal om muligt være over hovedhøjde for at mindske frihøjden. Du skal bemærke, at frihøjden til enhver tid skal beregnes inden arbejde med faldsikring påbegyndes. For nærmere information om påkrævet frihøjde, skal du orientere dig i den vedlagte brugermanual eller tage kontakt til OX-ON.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Positioning Belt Comfort L/XL
358.02

OX-ON Positioning Belt Comfort L/XL er til til dig, som har brug for et behageligt og polstret letvægts positionerings- og mastebælte i ergonomisk design. I hver sin side af bæltet har du en kraftig D-ring, som du bruger til positionering. Desuden er bæltet udstyret med 2 mindre ringe, som du kan anvende til at fastgøre dit værktøj. Bæltet er udført i et enkelt og brugervenlig design, hvilket gør det særdeles let for dig at betjene og anvende det. Med det komfortable bælte følger der et stærkt 12mm justerbart kernmantelreb for positionering. Kernmantel har gode egenskaber, og foruden at det er ekstremt stærkt, så snor det sig ikke ligesom traditionelt reb. Rebet kan justeres, så det har en min. længde på 90 cm og en max. længde på 130 cm Husk i øvrigt, at du ikke må bruge bæltet som faldsikring. Det må kun anvendes til positionering.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON stålsling 2 m Comfort
348.45

OX-ON Steel Sling Comfort 2m er en stålslynge på 2 meter, som du kan anvende sammen med en faldblok eller som en forankringsslynge ved fx stålprofiler, betonelementer og andet med skarpe kanter. OX-ON Steel Sling Comfort består af en ekstra stærk 8,0 mm galvaniseret stålwire med beskyttende plastkappe. Stålslyngen har en brudstyrke > 35 kN. Du skal være opmærksom på, at et forankringspunkt minimum skal kunne modstå et træk på 1200 kg. (12kN)

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Twin Safety Lanyard Comfort 1,5m
348.78

OX-ON Twin Safety Lanyard Comfort 1,5m klatreline Dobbelt klatreline i Strækbar matriale med 61mm Stilladskroge og galvaniseret forbindelsesled. Arbejdslængde 1,5 m. Den særlige vævede stødabsorberende kerne reducerer tryk ved fald. Godkendelse: EN355.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Twin Safety Lanyard Comfort 2m
348.82

OX-ON Twin Safety Lanyard Comfort 2m er en klatreline på 2 meter, som du kan anvende i forbindelse med fx stillads- og mastearbejde. Rebet er udført i stærk 35 mm polyester rørwebbing med integreret falddæmper. OX-ON Twin Safety Lanyard Comfort har en arbejdslængde op til 2 meter, og den er udstyret med store brugervenlige aluminiums stilladskroge, der har 60 mm åbning samt auto-lock aluminiumskrog med 25 mm åbning til forankring i selen, hvilket sikrer dig en hurtig og nem betjening. Forankringspunktet skal om muligt være over hovedhøjde for at mindske frihøjden. Du skal bemærke, at frihøjden til enhver tid skal beregnes inden arbejde med faldsikring påbegyndes. For nærmere information om påkrævet frihøjde, skal du orientere dig i den vedlagte brugermanual eller tage kontakt til OX-ON.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no