• OX-ON
  • 3M / Peltor
  • Uvex

OX-ON Eyewear Goggle Basic Clear
330.46

Goggle med klart glas fremstillet af polycarbonat. Med udluftningshuller og elastikbånd. Godkendelse: EN166

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Eyewear Goggle Comfort Clear
330.51

Slibebrille i gennemsigtig PVC med klar linse af polycarbonat. Resistent overfor olie og fugt. Overdækkede støv- og væsketætte ventilationshuller. Godkendelse: EN166

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Eyewear Welder Comfort
334.20

Let og komfortabel brille med opklappelig svejseforsats. Blød PVC ramme med indirekt ventilation, linseholder i hård plast. Linser har en diameter på 50 mm. Godkendelse: EN166 + EN175

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Carbonvision brille
9307276

Ultralet goggle med mørk linse. Vægten er kun 46 g. Det innovative stel og wrap around-design giver en sikker, trykfri pasform. Bløde materialer giver god kompatibilitet med fx åndedrætsværn. Permanent antidugeffekt. Er specielt egnet til miljøer med høj luftfugtighed og kondensdannelse. Linserne giver høj mekanisk beskyttelse og absorberer UV-stråler 100%. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Hi-C Goggle
9306765

Goggle i sporty design med klar linse. Brillen er stødabsorberende og har ventilationshuller. Det brede, justerbare hovedbånd passer til alle hovedstørrelser uden at trykke. Antidugbelægning på indersiden. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Ultrasonic Goggle
9302280

Goggle i sporty design med klar linse. Det brede, justerbare hovedbånd passer til alle hovedstørrelser uden at trykke. Bløde materialer giver god kompatibilitet med fx åndedrætsværn. Nem og hygiejnisk rengøring. Gogglen er ridsefast og har antidugfunktion. Linserne giver høj mekanisk beskyttelse og absorberer UV-stråler 100%. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Ultrasonic Goggle
9302600

Goggle i sporty design med klar linse. Det brede, justerbare hovedbånd passer til alle hovedstørrelser. Bløde materialer giver god kompatibilitet med fx åndedrætsværn. Nem og hygiejnisk rengøring. Gogglen har permanent antidugeffekt og er ridsefast, er specielt egnet til miljøer med høj luftfugtighed og kondensdannelse. Linserne giver høj mekanisk og kemikalie beskyttelse og absorberer UV-stråler 100%. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no