• OX-ON
  • 3M / Peltor
  • Uvex

OX-ON Eyewear Goggle Supreme Clear
330.54

OX-ON Eyewear Goggle Supreme Clear med klar linse er en sikkerhedsgodkendt brille i særdeles høj kvalitet. Brillen er anti-dug behandlet, hvilket gør den særdeles velegnet i miljøer med høj luftfugtighed og kondensdannelse. Samtidig sørger en række særlige indirekte ventilationshuller for at forhindre støv og væske i at komme ind under brillen. OX-ON Eyewear Goggle Supreme Clear er fremstillet i ridse- og slagfast polykarbonat, og linsen yder dig 99,9 % UV- beskyttelse. Rammen er produceret i et blødt materiale, som sørger for, at gogglen er tætsluttende, og at den tilpasser sig til dit ansigt. OX-ON sikkerhedsbrillen har justerbar elastik, som du nemt og hurtigt kan tilpasse i forbindelse med dit arbejde. Brillen er desuden fremstillet i et ultralet design, hvilket gør den behagelig at bruge over længere tid. Sikkerhedsbrillen kan bæres uden på almindelige og gængse briller.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Eyewear Welder Comfort
334.20

OX-ON Eyewear Welder Comfort er en prisvenlig, komfortabel og sikkerhedsgodkendt svejsebrille med ventilation. Svejsebrillen er udstyret med opklappelig forsats, og du kan med stor lethed anvende Welder Comfort sammen med almindelige briller. Rammen er lavet i blødt materiale, hvilket gør svejsebrillen behagelig og komfortabel for dig at bære. Brillen har justerbar elastik, som sikrer dig nem og individuel tilpasning. Ligeledes har du i rammen en indbygget indirekte ventilation, som forhindrer tildugning af brillerne under dit arbejde. OX-ON Eyewear Welder Comfort er udstyret med 50mm-linser, som yder DIN 5 i beskyttelse.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Carbonvision brille
9307276

Ultralet goggle med mørk linse. Vægten er kun 46 g. Det innovative stel og wrap around-design giver en sikker, trykfri pasform. Bløde materialer giver god kompatibilitet med fx åndedrætsværn. Permanent antidugeffekt. Er specielt egnet til miljøer med høj luftfugtighed og kondensdannelse. Linserne giver høj mekanisk beskyttelse og absorberer UV-stråler 100%. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Hi-C Goggle
9306765

Goggle i sporty design med klar linse. Brillen er stødabsorberende og har ventilationshuller. Det brede, justerbare hovedbånd passer til alle hovedstørrelser uden at trykke. Antidugbelægning på indersiden. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Ultrasonic Goggle
9302285

Goggle i sporty design med klar linse. Det brede, justerbare hovedbånd passer til alle hovedstørrelser uden at trykke. Bløde materialer giver god kompatibilitet med fx åndedrætsværn. Nem og hygiejnisk rengøring. Gogglen er ridsefast og har antidugfunktion. Linserne giver høj mekanisk beskyttelse og absorberer UV-stråler 100%. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Ultrasonic Goggle
9302600

Goggle i sporty design med klar linse. Det brede, justerbare hovedbånd passer til alle hovedstørrelser. Bløde materialer giver god kompatibilitet med fx åndedrætsværn. Nem og hygiejnisk rengøring. Gogglen har permanent antidugeffekt og er ridsefast, er specielt egnet til miljøer med høj luftfugtighed og kondensdannelse. Linserne giver høj mekanisk og kemikalie beskyttelse og absorberer UV-stråler 100%. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no