Uvex Carbonvision brille
9307276

Ultralet goggle med mørk linse. Vægten er kun 46 g. Det innovative stel og wrap around-design giver en sikker, trykfri pasform. Bløde materialer giver god kompatibilitet med fx åndedrætsværn. Permanent antidugeffekt. Er specielt egnet til miljøer med høj luftfugtighed og kondensdannelse. Linserne giver høj mekanisk beskyttelse og absorberer UV-stråler 100%. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Hi-C Goggle
9306765

Goggle i sporty design med klar linse. Brillen er stødabsorberende og har ventilationshuller. Det brede, justerbare hovedbånd passer til alle hovedstørrelser uden at trykke. Antidugbelægning på indersiden. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Ultrasonic Goggle
9302285

Goggle i sporty design med klar linse. Det brede, justerbare hovedbånd passer til alle hovedstørrelser uden at trykke. Bløde materialer giver god kompatibilitet med fx åndedrætsværn. Nem og hygiejnisk rengøring. Gogglen er ridsefast og har antidugfunktion. Linserne giver høj mekanisk beskyttelse og absorberer UV-stråler 100%. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste

Uvex Ultrasonic Goggle
9302600

Goggle i sporty design med klar linse. Det brede, justerbare hovedbånd passer til alle hovedstørrelser. Bløde materialer giver god kompatibilitet med fx åndedrætsværn. Nem og hygiejnisk rengøring. Gogglen har permanent antidugeffekt og er ridsefast, er specielt egnet til miljøer med høj luftfugtighed og kondensdannelse. Linserne giver høj mekanisk og kemikalie beskyttelse og absorberer UV-stråler 100%. Godkendelse: EN166.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no