3M Peltor DAB+ FM Radio, hovedbøjle
330.35

Høreværn med indbygget DAB+ og FM-radio. Digital kanalsøgning og stemmestyret menusystem, som fortæller hvilken frekvens, du aktuelt befinder dig på. Mulighed for at gemme 5 FM og 10 DAB favoritstationer og ekstern tilslutning af telefon, MP3-afspiller mv. Advarsel ved lavt batteriniveau samt auto-sluk efter 4 timer uden brug. Incl. 2 stk. AA batterier. SNR 31 dB.

Læs mere Tilføj til vareliste

3M Peltor electronic earplugs
EEP-100

3M Peltor EEP-100 beskytter hørelsen, og medhørsfunktionen forbedrer brugerens situationsfornemmelse og mulighed for at kommunikere med personer tæt på, selv i støjende omgivelser. Funktionen kan medvirke til øget sikkerhed, da det reducerer brugerens følelse af at være isoleret. 3M PELTOR EEP-100 er genopladelige via et USB-jackstik i opladningsboksen. Boksen kan bruges til nem og praktisk opbevaring, når ørepropperne ikke er i brug. Det lille og lette design er med til at forbedre komforten og brugeroplevelsen.

Læs mere Tilføj til vareliste

Peltor Alert AM/FM Radiohøreværn
330.89

Niveauafhængigt høreværn med medhør. Høreværnet har indbygget FM/AM stereoradio. Audioindgang kan anvendes til kommunikationsradio mv. Lydniveauet er tilpasset, så det ikke overstiger 82 dB (A). Hygiejnesæt: 330.79. SNR: 30 / H:29 M:28 L:21. Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

Peltor Protac lll
330.77

Høreværn med omgivelseslyd, hvilket øger din sikkerhed og tryghed, da du bedre er i stand til at høre advarselssignaler, råb, køretøjers bakkesignaler mv. Desuden kan du selv i støjende omgivelser kommunikere med dine kolleger uden at løfte høreværnet. Medhørsfunktionen slipper kun tale og advarselssignaler igennem, mens høje støjniveauer og impulsstøj dæmpes på brøkdele af et sekund. Med Dual Shell Design, hvilket betyder at elektronikken kan placeres på ydersiden af koppen i stedet for på indersiden. Derved er elektronikken bedre beskyttet mod indtrængende fugt og sved. I kombination med en mobil dette høreværn være din forbindelse til resten af verden. Tilslut din mobil via kabel til 3,5 mm indgangen,og du vil høre ringetonen i høreværnet. Når jobbet tillader det, kan du afbryde arbejdet og bevæge dig til et sikkert.

Læs mere Tilføj til vareliste

Peltor SportTac
330.73

Høreværn udviklet specielt til jægere og skytter. Har en blød niveauafhængig funktion, der eliminerer bratte lydafbrydelser og forstærker lave lyde. Høreværnet er sammenfoldeligt for bekvem og praktisk opbevaring. Skaller i orange og grøn medfølger. Hygiejnesæt: HY68. SNR: 26 / H:29 M:23 L:16 Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

Peltor WorkTunes Pro FM radio HRXS220A
330.48

Høreværn med FM radio. Indbygget antenne i hovedbåndet. Ved søgning efter en FM station vil en stemme fortælle, hvilken frekvens du befinder dig på. Med mulighed for at gemme op til fem stationer. Elektronikken er godt beskyttet mod indtrængende fugt og sved med det nye Dual Shell Design. Mulighed for at tilslutte mobiltelefonen via kabel til 3,5 mm stereoindgang (kabel medfølger ikke). SNR: 32 dB / H:34 M:29 L:22 Godkendelse: EN 352-1:2002.

Læs mere Tilføj til vareliste

Peltor WorkTunes Pro FM-radio høreværn hjelmmontering.
330.47

Høreværn med FM radio. Ved søgning efter en FM station vil en stemme fortælle, hvilken frekvens du befinder dig på. Med mulighed for at gemme op til fem stationer. Elektronikken er godt beskyttet mod indtrængende fugt og sved med det nye Dual Shell Design. Mulighed for at tilslutte mobiltelefonen via kabel til 3,5 mm stereoindgang (kabel medfølger ikke). Hjelm er ikke inkluderet. SNR: 32 dB / H:34 M:29 L:22 Godkendelse: EN 352-1:2002. Tilhørende hygiejnesæt: 333.88

Læs mere Tilføj til vareliste

Peltor WS Alert XP Bluetooth
331.00

Bluetooth høreværnet med automastisk kanalsøgning med mulighed for at gemme 5 kanaler. Niveauafhængig mikrofon, hvor lyden forstærkes, mens du samtidig kan føre en samtale. Medhør kan benyttes samtidig med samtale, musik eller radio. Kan opkobles til de nyeste mobiler. Mulighed for trådløs opkald eller streaming af musik via bluetooth. Hygiejnesæt: 331.03. SNR: 29 / H:33 M:26 L:19. Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

Peltor WS SportTac
331.73

Bluetooth høreværn til jagt og sport. Peltor SportTac har medhør, så du selv vælger hvad du vil - og ikke vil høre. Indbygget Bluetooth funktion forbinder trådløst din telefon eller radio til høreværnet.Høreværnet har god komfort og er behageligt at bruge i længere , da det kun vejer 318 g. Skaller i orange og grøn medfølger. SNR: 26 / H:29 M:23 L:16 Godkendelse: EN 352

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no