Howard Leight L0Fhøreværn
1013461

Passivt foldbart høreværn med bløde puder. Hygiejnesæt: 1011998. SNR: 25 / H:27 M:21 L:17. Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight L2høreværn
1010923

Passivt høreværn med behagelig hovedbøjle og bløde puder, som giver høj komfort ved langtidsbrug. Hygiejnesæt: 1011999. SNR: 31 / H:31 M:29 L:23. Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight Leightning L1. Blister
1015913

Passivt høreværn med behagelig hovedbøjle og bløde puder, som giver høj komfort ved langtidsbrug. Pakket i blisterforpakning. Hygiejnesæt: 1011998. SNR: 30 / H:31 M:28 L:23. Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight VeriShield høreværn til hjelm VS110H
1035119-VS

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight VeriShield høreværn til hjelm VS130H
1035125-VS

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight VeriShield høreværn VS110
1035145-VS

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight VeriShield høreværn VS120
1035105-VS

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight VeriShield høreværn VS120N nakkebøjle
1035115-VS

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight VeriShield høreværn VS130
1035109-VS

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs D1 Comfort
331.40

OX-ON Earmuffs D1 Comfort er et robust og dielektrisk passivt høreværn, som beskytter dig, når du arbejder i moderate støjniveauer. Høreværnet er udført i en dielektrisk plastkonstruktion, som giver dig høj beskyttelse i et elektrisk miljø. Du vil også opleve en høj komfort i det unikke dual hovedbånd, som mindsker trykket mod dit hoved, og med en vægt på bare 212 gram er det utroligt let og behageligt at bære. OX-ON Earmuffs D1 Comfort er ligeledes rart at arbejde med i fugtige miljøer eller på varme dage, hvor det ventilerede inderbånd skaber en åndbar effekt og sikrer dig god komfort. Som noget særligt har du mulighed for selv at justere hovedbåndet og placere snap-in-ørepuderne efter behov. Det smarte 'quick click'-system sikrer, at dine indstillinger forbliver fastlåste, mens du arbejder. Kopperne er fremstillet af slagfast ABS-materiale, som gør høreværnet ekstra robust. Indvendigt er et særligt 2-lags skum, som føles utrolig blødt og giver en tætsluttende effekt om dine ører. OX-ON Earmuffs D1 Comfort har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 31 dB. Højfrekvens: 36 dB Middelfrekvens: 28 dB Lavfrekvens: 20 dB Med denne D1 Comfort model er du godt og behageligt beskyttet mod støj i elektriske miljøer og ved moderat støjniveau. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs D2 Comfort
331.41

OX-ON Earmuffs D2 Comfort er et yderst komfortabelt, passivt høreværn til dig, der arbejder i et højt støjniveau. Høreværnet er designet i en særlig dielektrisk og robust plastkonstruktion, som beskytter dig i et elektrisk miljø. D2 Comfort er desuden forsynet med det unikke dual hovedbånd, der reducerer trykket på dit hoved og giver dig maksimal komfort. Det indvendige hovedbånd er ventileret, så det føles behageligt at have på, og du vil samtidig få glæde af, at høreværnet føles let med en vægt på bare 238 gram. Med denne model får du flere muligheder for at tilpasse høreværnet til netop dine behov: Hovedbåndet er let og hurtigt at justere, og de to snap-in-ørepuder kan placeres, så de passer bedst til dig. Det smarte 'quick click'-system sikrer, at dine justeringer forbliver fastlåste, mens du arbejder. Kopperne er fremstillet i slagfast ABS-plast og har et helt særligt 2-lags skum, som giver dig en høj støjreduktion. OX-ON Earmuffs D2 Comfort har en dæmpningsværdi (SNR-værdi) på 33 dB. Højfrekvens: 34 dB Middelfrekvens: 31 dB Lavfrekvens: 23 dB Med dette høreværn kan du nyde de bløde tætningsringe slutte tæt om dine ører og føle dig godt beskyttet, når du arbejder i et højt støjniveau. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs D3 Comfort
331.42

OX-ON Earmuffs D3 Comfort er et passivt høreværn af høj kvalitet til dig, der arbejder i et miljø med meget støj. Her får du et robust høreværn i en dielektrisk plastkonstruktion, som beskytter dig, når du arbejder i et elektrisk miljø. Denne model har et unikt dual hovedbånd, der mindsker trykket på dit hoved. Du kan let justere hovedbåndet og placere de såkaldte snap-in-ørepuder efter behov. Det smarte 'quick click'-system sørger for, at dine indstillinger forbliver fastlåste, når du arbejder. Du vil samtidig få glæde af, at det indvendige hovedbånd er ventileret og derfor behageligt at have på selv på varme sommerdage og i fugtige omgivelser. D3 Comfort har et unikt 2-lags skum, som får de bløde tætningsringe til at slutte helt tæt om dine ører. OX-ON Earmuffs D3 Comfort har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 34 dB. Højfrekvens: 35 dB Middelfrekvens: 31 dB Lavfrekvens: 25 dB Kopperne er udført i det solide og slagfaste ABS-plast. Høreværnet vejer bare 286 gram og føles derfor let og behageligt at have på. Med OX-ON Earmuffs D3 Comfort vil du føle dig godt beskyttet, når du arbejder i et højt støjniveau eller i et elektrisk miljø. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs H1 Comfort
331.50

OX-ON Earmuffs H1 Comfort er til dig, der arbejder i et lavt til moderat støjniveau og ønsker at montere høreværnet direkte på din sikkerhedshjelm. Høreværnet er designet til at kunne sidde fast på en hjelm med 30 mm slids og passer således til de mest gængse hjelmtyper på markedet. Hjelmbeslag med fjederstål i rustfrit stål giver et behageligt tryk. Du kan derfor nemt arbejde med dette høreværn i længere tid. De ovale kopper er udført i slagfast ABS-materiale og giver dig en behagelig pasform og komfort om ørerne. Du vil mærke en god indvendig dybde, og de bløde tætningsringe slutter tæt om dine ører. OX-ON Earmuffs H1 Comfort vejer kun 225 gram og føles derfor ekstremt lette og behagelige at have på. Høreværnet har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 28 dB. Højfrekvens: 30 dB Middelfrekvens: 26 dB Lavfrekvens: 20 dB Med H1 Comfort er det både nemt og behageligt at beskytte din hørelse, når du arbejder i miljøer med moderat støjniveau. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs H2 Comfort
331.51

OX-ON høreværn H2 Comfort er til dig, der arbejder i et moderat til højt støjniveau og ønsker at montere høreværn på din sikkerhedshjelm. Modellen er fremstillet i slagfast ABS-materiale, som giver dig et robust høreværn, der samtidig føles behageligt at have på. De ovale kopper er designet specielt til at sikre dig den optimale pasform. Du vil desuden opleve, at der er god plads til ørerne, og at de bløde tætningsringe slutter tæt om dine ører. Høreværnet er designet til at sidde fast på en hjelm med 30 mm slids og passer således til de mest gængse hjelmtyper på markedet. Hjelmbeslag med fjederstål i rustfrit stål giver et behageligt tryk. Du kan derfor arbejde med høreværnet på i længere tid, og med en vægt på bare 300 gram føles det let at bære. OX-ON Earmuffs H2 Comfort har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 30 dB. Højfrekvens: 31 dB Middelfrekvens: 28 dB Lavfrekvens: 21 dB H2 Comfort er let at montere på hjelme og giver dig en god beskyttelse i selv høje støjmiljøer. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no