Howard L. Leightning L1H høreværn
1012539

Passivt høreværn til hjelmmontering med bløde puder. Inkl. Adaptor 3711, 3712 og 3721, der passer til de mest gængse hjelme. Hygiejnesæt: 1011998. SNR: 28 / H:31 M:25 L:19. Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight L0Fhøreværn
1013461

Passivt foldbart høreværn med bløde puder. Hygiejnesæt: 1011998. SNR: 25 / H:27 M:21 L:17. Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight L2høreværn
1010923

Passivt høreværn med behagelig hovedbøjle og bløde puder, som giver høj komfort ved langtidsbrug. Hygiejnesæt: 1011999. SNR: 31 / H:31 M:29 L:23. Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

Howard Leight Leightning L1. Blister
1015913

Passivt høreværn med behagelig hovedbøjle og bløde puder, som giver høj komfort ved langtidsbrug. Pakket i blisterforpakning. Hygiejnesæt: 1011998. SNR: 30 / H:31 M:28 L:23. Godkendelse: EN 352.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earcap Replace Comfort, 5 pair
306.88

Ørepropper i PU. Passer til 306.86: OX-ON Earcap. Indhold: 5 par pr. pose. Godkendelse: EN352.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs D1 Comfort
331.40

Høreværn udført i en dielektrisk plastkonstruktion, hvilket gør det robust og samtidig beskytter dig i et elektrisk miljø. Dette høreværn har en unik dual hovedbånd, som giver en fremragende komfort og reducerer trykket på hovedet. Hovedbåndet justeres let og hurtigt. Det indvendige ventileret hovedbånd sikre dig en særdeles behagelig komfort også i varme og fugtige omgivelser. Højdeindstillingen forbliver fast, mens du anvender høreværnet, og med tilføjelsen af snap-in-ørepuder er det hurtigt og let at placere efter behov. Kopperne er udført i slagfast ABS materiale og en unik 2-lags skum, der sikrer dig en moderat dæmpning. Bløde tætningsringe som giver en perfekt tilslutning omkring ørerne. Dette lavvægtshøreværn har en dæmningsværdi på 31 dB - den såkaldte SNR værdi. Højfrekvens: 36 dB Middelfrekvens: 28 dB Lavfrekvens: 20 dB. Ekstrem lav vægt på kun 212 g. Høreværnet egner sig til et miljø med moderat til høj støjniveau.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs D2 Comfort
331.41

Høreværn udført i en dielektrisk plastkonstruktion, hvilket gør det robust og samtidig beskytter dig i et elektrisk miljø. Dette høreværn har en unik dual hovedbånd, som giver en fremragende komfort og reducerer trykket på hovedet. Hovedbåndet justeres let og hurtigt. Det indvendige ventileret hovedbånd sikre dig en særdeles behagelig komfort også i varme og fugtige omgivelser. Højdeindstillingen forbliver fast, mens du anvender høreværnet, og med tilføjelsen af snap-in-ørepuder er det hurtigt og let at placere efter behov. Kopperne er udført i slagfast ABS materiale og en unik 2-lags skum, der sikrer dig en høj dæmpning. Bløde tætningsringe som giver en perfekt tilslutning omkring ørerne. Dette lavvægtshøreværn har en dæmningsværdi på 33 dB - den såkaldte SNR værdi. Højfrekvens: 34 dB Middelfrekvens: 31 dB Lavfrekvens: 23 dB Ekstrem lav vægt på kun 238 g. Høreværnet egner sig i et miljø med høj støjniveau.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs D3 Comfort
331.42

Høreværn udført i en dielektrisk plastkonstruktion, hvilket gør det robust og samtidig beskytter dig i et elektrisk miljø. Dette høreværn har en unik dual hovedbånd, som giver en fremragende komfort og reducerer trykket på hovedet. Hovedbåndet justeres let og hurtigt. Det indvendige ventileret hovedbånd sikre dig en særdeles behagelig komfort også i varme og fugtige omgivelser. Højdeindstillingen forbliver fast, mens du anvender høreværnet, og med tilføjelsen af snap-in-ørepuder er det hurtigt og let at placere efter behov. Kopperne er udført i slagfast ABS materiale og en unik 2-lags skum sikre dig en meget høj dæmpning. Bløde tætningsringe som giver en perfekt tilslutning omkring ørerne. Dette lavvægts høreværn har en dæmningsværdi på 34 dB - den såkaldte SNR værdi. Højfrekvens: 35 dB Middelfrekvens: 31 dB Lavfrekvens: 25 dB Ekstrem lav vægt på kun 286 g. Høreværnet egner sig i et miljø med meget høj støjniveau.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs H1 Comfort
331.50

Høreværn til hjelmmontering udført i stærk slagfast ABS materiale. De ovale kopper har et unik design, som giver en perfekt pasform med god indvendig dybde, som giver god plads til ørerne. Bløde tætningsringe, som sikrer dig en optimal tilslutning omkring ørerne. Høreværnet er til hjelme med 30 mm slids - passer på de mest gængse hjelme på markedet. Fjederstålet i hjelmbeslaget er udført i rustfri stål og sørger for et behageligt tryk. Dette gør høreværnet komfortabel at anvende selv over lang tid. Dette lavvægtshøreværn har en dæmningsværdi på 28 dB - den såkaldte SNR værdi. Højfrekvens: 30 dB Middelfrekvens: 26 dB Lavfrekvens: 20 dB. Ekstrem lav vægt på kun 225 g. Høreværnet egner sig i et miljø med lav til moderat støjniveau.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Earmuffs H2 Comfort
331.51

Høreværn til hjelmmontering udført i stærk slagfast ABS materiale. De ovale kopper har et unik design, som giver en perfekt pasform med god indvendig dybde, der giver god plads til ørerne. Bløde tætningsringe, som sikrer dig en optimal tilslutning omkring ørerne. Høreværnet er til hjelme med 30 mm slids - passer på de mest gængse hjelme på markedet. Fjederstålet i hjelmbeslaget er udført i rustfri stål og sørger for et behageligt tryk. Dette gør høreværnet komfortabel at anvende selv over lang tid. Dette lavvægtshøreværn har en dæmningsværdi på 30 dB - den såkaldte SNR værdi. Højfrekvens: 31 dB Middelfrekvens: 28 dB Lavfrekvens: 21 dB. Lav vægt på kun 300 g. Høreværnet egner sig til et miljø med moderat til høj støjniveau.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no