OX-ON Handy Folding Earmuffs Basic
331.06

OX-ON Handy Folding Earmuffs Basic er et prisvenligt og passivt høreværn til dig, der arbejder i industrien eller med støjende hobbyprojekter - og så er det let at tage med på farten! Handy Folding Earmuffs Basic er et foldbart høreværn, som du kan klappe sammen og tage med dig rundt. Det er designet med en justerbar hovedbøjle, som sikrer, at det passer godt til netop dit hoved. Høreværnet er let og derfor også behageligt at have på i længere tid. De røde kopper er fremstillet af slagfast ABS-plast, som gør det ekstra holdbart. OX-ON Handy Folding Basic har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 25,4 dB. Højfrekvens: 33 dB Middelfrekvens: 24 dB Lavfrekvens: 15 dB Med denne model får du et prisvenligt høreværn, du let kan tage med dig rundt. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi. (Brug følgende link)

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Hobby Earmuffs Basic
330.06

OX-ON Hobby Earmuffs Basic er et passivt høreværn til dig, der søger en prisvenlig model, du kan bruge, hvad enten du arbejder i industrien eller med hobbyprojekter. Hobby Earmuffs Basic er forsynet med en hovedbøjle, der er let at justere, så høreværnet passer til netop dit hoved. Det er et let høreværn og behageligt at have på - også i længere tid. De røde kopper er fremstillet af slagfast ABS-plast, som er et ekstra robust og beskyttende materiale. OX-ON Hobby Earmuffs Basic har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 24 dB. Højfrekvens: 30 dB Middelfrekvens: 21 dB Lavfrekvens: 13 dB Med Hobby Earmuffs Basic kan du derfor både reducere støjniveauet og give dine ører den rette beskyttelse uden at skulle tynge hverken hoved eller økonomi. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi. (Brug følgende link)

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior Earmuffs Basic Lime
331.08

OX-ON Junior Earmuffs Basic er et foldbart høreværn til dig, der vil beskytte dit barn mod støj nytårsaften og til koncerter eller skabe bedre muligheder for fordybelse i skolearbejdet. Med denne model får du et funktionelt og behageligt høreværn, som kan klappes sammen, så det ikke fylder. Desuden er det let at tage med i tasken. Du kan selv justere hovedbøjlen, så det passer præcist til barnet, og modellen føles rar og let at have på. Kopperne er robuste og udført i slagfast ABS-plast. Skumpuderne føles behagelige og lukker helt tæt om ørerne. OX-ON Junior Earmuffs Basic har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 25,4 dB. Højfrekvens: 33 dB Middelfrekvens: 24 dB Lavfrekvens: 15 dB Med Junior Earmuffs Basic reducerer du støjgener og giver dit barn en rar oplevelse af at gå med høreværn. Du kan vælge denne model i pink og lime. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi. (brug følgende link)

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior Earmuffs Basic Pink
331.07

OX-ON Junior Earmuffs Basic Pink er til dig, der leder efter et beskyttende, behageligt og funktionelt høreværn til børn, der fx skal til koncert, fejre nytårsaften eller fordybe sig i skolearbejdet. Du kan nemt folde høreværnet sammen og tage det med i tasken. Junior Earmuffs Basic er desuden forsynet med en justerbar bøjle, som sikrer, at det passer præcist til barnets hoved. De pink kopper er fremstillet i slagfast ABS-plast, som gør dem ekstra holdbare og slidstærke, og de bløde skumpuder på indersiden giver en optimal komfort og beskytter mod støj. OX-ON Junior Earmuffs Basic Pink har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 25,4 dB. Højfrekvens: 33 dB Middelfrekvens: 24 dB Lavfrekvens: 15 dB Med dette Junior Basic høreværn får du en komfortabel model, der skåner barnets ører mod støj, og du vælger selv, om det skal være pink eller lime. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi. (Brug følgende link)

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no