• Hobby & Fritid
  • Havehandsker
  • Kemikaliehandsker
  • Rengøringshandsker
  • Engangshandsker
  • Slidstærke/tung mekanisk
  • Montage/let mekanisk
  • Vinterhandsker
  • Dothandsker (strik og bomuld)
  • Maxiflex/Extreme/Powergrab

ActivGrip Advance CE 10
061.20

Fingerdyppet strikhandske i nylon. Med dobbelt microfinish nitril belægning i håndfladen og fingerspidserne. Godkendelse: Kat. II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

AlphaTec® 87-118
154.10

Gummihandske i kraftig latex. Flock lined inderside. Sort med rullekant. 32 cm. lang. Godkendelse: Kat. III: EN420 EN388 EN374

Læs mere Tilføj til vareliste

Family Glove vinyl rengøringshandske CE 09
151.60

Rengøringshandske i vinyl. Velouriseret inderside. Blå m/møn stret overflade og uden rullekant. Godkendelse: Kat. II: EN 420 EN374 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

MaxiFlex Active 34-824 CE 10
074.20

Fingerdyppet strikhandske i nylon/lycra med nitrilbelægning i håndfladen. Silikonefri. Giver ekstra velvære under og efter arbejdet gennem frigivelse af tusindvis af indkapslede specialiserede ingredienser, som omfatter aloe vare og E vitamin. Certificeret i henhold til Oeko-Tex® og Skin Health Alliance. Godkendelse; Kat.II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

MaxiFlex Endurance 34-848 CE 10
074.10

Fingerdyppet strikhandske i nylon/lycra med nitrilbelægning og dotter i håndfladen. Silikonefri. Certificeret i henhold til Oeko-Tex® og Skin Health Alliance. Godkendelse: Kat. II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

MaxiFlex Ultimate AD-APT 42-874 CE 10
063.10

Den originale MaxiFlex Ultimate! Markedets mest slidstærke og åndbare handske. Silikonefri fingerdyppet strikhandske i nylon/lycra med nitril belægning. Certificeret i henhold til Oeko-Tex® og Skin Health Alliance. Godkendelse: Kat. II: EN388 EN420.

Læs mere Tilføj til vareliste

Orange Pvc CE 10
062.50

Heldyppet orange PVC handske med let bomulds lining. 30 cm. Ru i håndfladen. Godkendelse: Kat. II: EN420 EN388.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Chemical Basic 6000 CE 10
152.20

OX-ON Chemical Basic 6000 er en prisvenlig kemikaliehandske til dig, der arbejder med fx kemi, på laboratorium, fiskeri, rengøring, landbrug eller i fødevareindustrien. Handsken er udført i 100% grøn nitril og et ru mønster i håndfladen sikrer dig et ekstra godt greb. Du får også god beskyttelse i kraft af handskens tykkelse på 0,4 mm og længde på 30 cm. Kemihandskens inderside er velouriseret, som sikrer dig særlig god komfort. Chemical Basic 6000 er godkendt til at arbejde med fødevarer og beskytter også i andre sammenhænge, hvor du arbejder med opløsningsmidler og oliebaserede kemikalier. Med denne model får du en behagelig, beskyttende arbejdshandske til en favorabel pris. OBS: Før du arbejder med kemikalier, olie, opløsningsmidler etc., anbefales det at læse punkt 8 i sikkerhedsdatabladet for det tilhørende produkt for at sikre det korrekte valg af værnemidler.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Chemical Comfort 6300 CE 10 - 10,5
152.30

OX-ON Chemical Comfort 6300 er en sort kemikaliehandske til dig, der arbejder med fx rengøring, kemi, fiskeri, på laboratorium eller i fødevareindustrien. Arbejdshandsken er 30 cm lang, har en tykkelse på 0,8 mm og beskytter både din hånd og underarm. Kemihandsken er udført i kraftig latex, og håndfladen har et diamond-mønster, som giver dig et særdeles godt og sikkert greb. En rullekant øger handskens stabilitet og gør det nemt for dig hurtigt at tage handsken på. Med Chemical Comfort 6300 får du god komfort i kraft af den indvendige velourisering, som også gør det behageligt at have handsken på i længere tid ad gangen. Latexhandsken er fødevaregodkendt, men anbefales ikke til arbejde med oliebaserede kemikalier. OBS: Før du arbejder med kemikalier, olie, opløsningsmidler etc., anbefales det at læse punkt 8 i sikkerhedsdatabladet for det tilhørende produkt for at sikre det korrekte valg af værnemidler.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Eco Comfort 7300 CE 10 R
095.20

OX-ON Eco Comfort 7300 er det miljøbevidste handskevalg til dig, der arbejder i fx landbrug, gartneri eller til fritidsaktiviteter. Arbejdshandsken er krom 6 fri, allergivenlig og garvet med vegetabilsk olie. Håndfladen, tommeltot og negleforstærkning er udført i blødt og smidigt gedeskind. Overhånden indeholder elastan. Eco Comfort 7300 er en letforet handske, som giver dig forstærket beskyttelse i håndfladen.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Eco Comfort 7301 CE 09 R
095.09

OX-ON Eco Comfort 7301 er til dig, der viser omtanke for miljøet og arbejder på fx gartneri eller i landbrug. Handsken er krom 6 fri, allergivenlig og garvet med vegetabilsk olie. Eco Comfort 7301 er lavet med blødt og smidigt gedeskind i både håndflade, tommeltot og kno- og negleforstærkninger. Overhånden indeholder elastan, som gør handsken ekstra fleksibel og smidig.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Eco Supreme 7600 CE 10 R
071.10

OX-ON Eco Supreme 7600 er den miljørigtige læderhandske til dig, der arbejder med fx landbrug, på gartneri eller i haven. Handsken er krom 6 fri, allergivenlig og garvet med vegetabilsk olie. Håndfladen, tommeltot og negleforstærkning er af gedeskind. Håndryggen indeholder elastan, som giver dig god fleksibilitet. Handsken har desuden en 7 cm afstivet manchet, der beskytter dit håndled.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Eco Supreme 7601 CE 10 R
069.10

OX-ON Eco Supreme 7601 er til dig, der er allergi- og miljøbevidst og beskæftiger dig med fx tømrer- eller lagerarbejde. Handsken er krom 6 fri, allergivenlig og garvet med vegetabilsk olie. Overhånd, tommeltot og negleforstærkning er udført af gedeskind, og håndryggen indeholder elastan. Velcro luk ved håndleddet giver dig en optimal pasform.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Eco Supreme 7602 CE 10 R
069.20

OX-ON Eco Supreme 7602 er til dig, der er allergi- og miljøbevidst og har brug for en klassisk og gennemført kvalitetshandske med slip-on funktion og læder over hele hånden. Handsken er særdeles velegnet til fx tømrer- eller lagerarbejde, montage, gartneri eller i egen have. Handsken er krom 6 fri, så du undgår sundhedsskadelige stoffer, der kan fremkalde allergi og eksem. Er du bevidst om miljøet, vil du også sætte pris på, at denne model er garvet med vegetabilsk olie. Eco Supreme 7602 er lavet af blødt og smidigt gedeskind, og den praktiske slip-on funktion gør, at du hurtigt kan tage dine handsker af og på. Eco Supreme 7602 er det miljøvenlige handskevalg for den kvalitetsbevidste bruger.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Eco Supreme 7603 CE 10 R
92960

OX-ON Eco Supreme 7603 er til dig, der er allergi- og miljøbevidst og har brug for en klassisk og gennemført kvalitetshandske med slip-on funktion og læder over hele hånden. Handsken er særdeles velegnet til fx tømrer- eller lagerarbejde, montage, gartneri eller i egen have. Handsken er krom 6 fri, så du undgår sundhedsskadelige stoffer, der kan fremkalde allergi og eksem. Er du bevidst om miljøet, vil du også sætte pris på, at denne model er garvet med vegetabilsk olie. Eco Supreme 7603 er lavet af blødt og smidigt gedeskind, og den praktiske slip-on funktion gør, at du hurtigt kan tage dine handsker af og på. Eco Supreme 7603 er det miljøvenlige handskevalg for den kvalitetsbevidste bruger.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Basic 4001 CE 10 R
081.20

OX-ON Extreme Basic 4001 er til dig, der har brug for fleksibilitet og fingerføling, når du arbejder med fx montage eller på et gartneri. Handsken er lavet i polyester på overhånden, og du får derfor god bevægelighed og en vedvarende pasform. Håndfladen er udført i PU, som giver dig et godt greb og sikrer, at du bevarer fingerfølingen. Extreme Basic 4001 har en kort manchet og er let at tage hurtigt af og på. Komforten er i top, og handsken er derfor også et godt valg for dig, der har brug for en god og prisvenlig arbejdshandske, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Basic 4002 CE 10 R
081.40

OX-ON Extreme Basic 4002 er til dig, der fx arbejder på lager, værksted, i transport- eller byggebranchen og steder, hvor du har brug for en behagelig handske med touch, så du let kan betjene skærme - uden at skulle tage handsken af. Håndfladen er lavet af PU-materiale med ekstra beskyttelse på pegefingeren. Håndryggen er i polyester og giver dig fleksibilitet og bevarer den gode pasform. Både tommeltot og pegefinger har touch-funktion, så du ubesværet kan betjene touch-skærme med handsken på. Extreme Basic 4002 har en indsyning på håndryggen og kort manchet, så du let kan tage handsken af og på. Med denne model får du god komfort og touch-funktion til en favorabel pris.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Basic 4003 CE 10 R
081.50

OX-ON Extreme Basic 4003 er til dig, der skal bruge en handske med god beskyttelse, når du fx arbejder med montage, landbrug, transport eller på værkstedet og i haven. Handsken har en afstivet manchet og giver dig derfor ekstra beskyttelse om håndleddet. Samtidig er handsken let at tage af og på. Du vil også opleve en god bevægelighed i kraft af overhånden af elastan og polyester. Håndfladen er i PU, hvilket giver dig et godt greb. Pegefingeren er også udført i PU, så du her har ekstra beskyttelse. Med Extreme Basic 4003 får du en behagelig arbejdshandske med god beskyttelse til en favorabel pris.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Comfort 4300 CE 10 R
053.20

OX-ON Extreme Comfort 4300 er til dig, der ønsker en elastisk handske med god pasform, som du kan bruge til fx montage, tømrerarbejde eller i din fritid. Her får du en behagelig handske med en overhånd af polyester og elastan. Håndfladen er af PU, og du vil derfor opleve en smidig og beskyttende handske, hvor også fingerspidserne er forstærket med PU. Velcro-lukningen ved håndleddet sikrer dig en stabil og behagelig pasform samt forhindrer støv og skidt i at trænge ind til din hånd. OX-ON Extreme Comfort 4300 kan med fordel også bruges til forskellige fritidsaktiviteter så som ridning, da de ekstra forstærkninger i handsken gør det nemt at håndtere reb og tøjler.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Comfort 4301 CE 10 R
053.40

OX-ON Extreme Comfort 4301 er kvalitetshandsken til dig, der fx arbejder i landbrug, gartneri, transport eller renovation. Handsken er også velegnet til private arbejdsopgaver i haven og i hjemmet. Med denne model får du en elastisk arbejdshandske med en overhånd i elastan og polyester samt en håndflade og fingerforstærkning i PU. Handsken er forsynet med en afstivet manchet, som giver dig ekstra beskyttelse til området omkring dit håndled. Extreme Comfort 4301 giver dig høj kvalitet for pengene, og du får her en handske, som du kan bruge til mange formål og få glæde af i lang tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Comfort 4302 CE 10 R
053.60

OX-ON Extreme Comfort 4302 er handsken til dig, der har behov for komfort og fleksibilitet, når du fx arbejder med montage, på lager, gartneri eller i haven. Du får et godt greb i kraft af PU på handskens håndflade og pegefinger. Overhånden er lavet af polyester og elastan, som skaber en optimal bevægelighed for din hånd. Velcro-lukningen ved håndleddet sikrer dig en stabil og behagelig pasform og forhindrer støv og skidt i at trænge ind til din hånd. Extreme Comfort 4302 er udført i udvalgte materialer og i et funktionelt og smart design, som passer til både professionelle og private.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Comfort 4303 CE 10 R
053.70

OX-ON Extreme Comfort 4303 er den bedste Extreme-handske til dig, der har behov for et særdeles godt greb, og som fx arbejder med stillads, gartneri, VVS, montage eller hobbyarbejde. Syntetisk gummi på handskens håndflade, tommeltot og pegefinger giver dig et optimalt greb. Håndryggen er lavet af polyester, der giver dig en unik bevægelighed, samtidig med at handsken holder sin form. Extreme Comfort 4303 har en indsyning på håndryggen, som sikrer dig en velsiddende handske. Med den ergonomiske pasform og det gode materialevalg kan du nyde at arbejde med denne handske på i længere tid af gangen.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Supreme 4600 CE 10 R
044.30

OX-ON Extreme Supreme 4600 er til dig, der søger en smidig og stærk arbejdshandske af højeste kvalitet. Du kan med fordel bruge handsken, hvis du arbejder med fx montage, på gartneri eller i haven derhjemme. Extreme Supreme 4600 er lavet af syntetisk læder i håndfladen, hvilket giver dig ekstra beskyttelse. Der er også forstærkninger på fingerspidserne og mellem tommeltot og pegefinger. Håndryggen er udført i nylon og elastan for at give dig fuld fleksibilitet, styrke og bevægelighed under arbejdet. Denne model i Supreme-serien har velcro-lukning ved håndleddet, som sikrer dig en stabil og behagelig pasform og forhindrer støv og skidt i at trænge ind til din hånd. Denne unikke arbejdshandske giver dig kvalitet i hver en detalje og kan bruges af såvel professionelle som private.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Supreme 4601 CE 10 R
078.10

OX-ON Extreme Supreme 4601 er til dig, der ønsker en arbejdshandske i særklasse med velcro-luk ved håndleddet. Du kan med fordel bruge handsken, når du fx arbejder med montage, på lager, gartneri og i haven derhjemme. Pasformen er helt i top, og overhånden er lavet af polyester og nylon, så du kan bevæge din hånd frit og fleksibelt. Håndfladen er af PU, som er et kraftigere materiale, der beskytter og giver slidstyrke. Extreme Supreme 4601 har også forstærkninger på fingerspidser og hele pegefingeren. Velcro-lukningen ved håndleddet sikrer dig en stabil og behagelig pasform samt forhindrer støv og skidt i at trænge ind til din hånd. Med denne handske får du glæde af kvalitetsmaterialer og den ultimative kombination af slidstyrke, beskyttelse og smidighed i et enkelt og flot design.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Extreme Supreme 4602 CE 10 R
080.10

OX-ON Extreme Supreme 4602 er til dig, der ønsker en handske i topkvalitet, og som giver dig ekstra beskyttelse på knoerne. Handsken er særlig velegnet til professionelle, der arbejder med fx montage eller på lager, og til private, der ønsker kvalitetsudstyr i haven eller i fritiden, fx til cykling. Håndfladen er lavet af PU, hvilket også er på knoer, fingerspidser og hele tommeltotten, så du får en ekstra god beskyttelse. Håndryggen er lavet i nylon og polyester, hvilket giver dig en utrolig smidig og fleksibel arbejdshandske. Velcro-lukningen ved håndleddet sikrer dig en stabil og behagelig pasform samt forhindrer støv og skidt i at trænge ind til din hånd. Med Extreme Supreme 4602 får du en kvalitetshandske med stor smidighed og ekstra beskyttelse, som du kan få stor glæde af privat og professionelt.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Flexible Supreme 1605 CE 10 R
014.30

OX-ON Flexible Supreme 1605 er en eksklusiv og slidstærk allround-handske til dig, der har brug for både optimal fingerføling og effektiv beskyttelse af hænderne - uanset om du arbejder med fx tømrer-, murer-, slibe-, auto eller montage-opgaver. Når du bærer flexible-handsken afstemmer den pasformen fuldstændigt til din hånd, og hele håndfladen og fingrene har fået en nitrilskum-belægning, som giver dig et helt præcist greb ved tørt arbejde. Flexible Supreme 1605 er af nylon og elastan og derfor fuldt åndbar på håndryg og håndled. Derudover gør det strikhandsken smidig og komfortabel, når du skal have et helt sikkert greb. OX-ON-handsken er fremstillet af særligt udvalgte og eksklusive materialer, og den er samtidig OekoTex-certificeret, hvilket er din garanti for, at handsken ikke indeholder sundhedsfarlige kemikalier eller farvestoffer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Flexible Supreme 1606 CE 10 R
014.20

OX-ON Flexible Supreme 1606 er en eksklusiv og ekstremt komfortabel overgangshandske til dig, der skal udføre forskelligt arbejde i et køligt miljø. Uanset om du skal løfte, bygge eller lave havearbejde, så får du en yderst robust og letforet allround-handske. Håndfladen og fingrene er belagt med nitril-skum, som er med til at sikre dig en ekstremt blød og smidig handske. Strikket er lavet af acryl, hvilket gør handsken elastisk, og det giver dig en exceptionel pasform og en varm følelse. Flexible Supreme 1606 handsken er til dig, der har brug for den virkelig gode komfort, den aldeles holdbare pasform og den sublime fingerføling. Flexible Supreme 1606 er det kvalitetssikre udendørsvalg til foråret og til efteråret, men OX-ON-handsken er også til dig, som arbejder indendørs om vinteren, hvor der stadig kan være lidt koldt. OX-ON-overgangshandsken er silikonefri.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Flexible Supreme 1607 CE 10 R
014.10

OX-ON Flexible Supreme 1607 er en vandtæt allround-handske i topklasse med en udsøgt pasform, sublim fingerføling, smidighed og førsteklasses slidstyrke. Det er i særdeleshed en handske for dig, der arbejder med fx VVS-, murer- eller kloak-opgaver. OX-ON-handsken er gennemført og eksklusiv i både materialevalg og design: Den har to gange nitril belægning, som er med til at give dig fuld arbejdskomfort og sikkerhed. Den inderste belægning, som er blå, holder dine hænder tørre. Den yderste, som er sort, er sandy nitril, som sikrer dig et sublimt greb i både våde og tørre miljøer. Strikket er lavet i nylon og elastan, så du får en elastisk og ekstremt slidstærk arbejdshandske.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5000 CE 08 R
024.08

OX-ON Garden Basic 5000 er til dig, der ønsker en god prisvenlig havehandske, når du fx arbejder på gartneri, i drivhus, køkkenhave eller med redskaber og høst af frugt og bær. Med denne model får du en kvalitetshandske i et flot design, der er dejlig at have på og fleksibel at arbejde med. Garden Basic 5000 er en halvdyppet strikhandske i polyester, som giver dig fuld bevægelighed og en optimal pasform. Håndfladen og op til knoerne er lavet af nitrilskum, og du vil derfor opleve, at handsken både beskytter og giver dig ekstra komfort. Garden Basic 5000 er også velegnet til brug i fugtige miljøer og arbejde med fx våd jord, og du kan derfor nemt bruge handsken til alt havearbejde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5001 CE 08 R
024.18

OX-ON Garden Basic 5001 er en fleksibel og prisvenlig handske til dig, der arbejder på fx gartneri, i drivhus, i køkkenhaven, med høst af frugt og bær, lugning og med haveredskaber af forskellig karakter. Handsken er smidig og giver stor bevægelighed ved forefaldende havearbejde. Modellen er en fingerdyppet strikhandske af polyester, som sidder godt på din hånd og slutter til om dit håndled. Håndfladen og fingerspidserne er lavet af nitrilskum, der giver dig en behagelig komfort og ekstra beskyttelse. OX-ON Garden Basic 5001 forener de solide materialer med et flot design i en havehandske til en fornuftig pris.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5002 CE 08 R
024.28

OX-ON Garden Basic 5002 er en fleksibel og prisvenlig handske til dig, der fx arbejder på gartneri, i drivhus og køkkenhave, høster frugt og bær, luger eller arbejder med redskaber. Modellen er en fingerdyppet strikhandske af polyester, som sidder godt på din hånd og slutter til om dit håndled. Håndfladen og fingerspidserne er lavet af nitrilskum, der giver dig en behagelig komfort og ekstra beskyttelse. Handsken er smidig og giver stor bevægelighed ved forefaldende havearbejde. OX-ON Garden Basic 5002 forener de solide materialer med et flot design i en havehandske til en fornuftig pris.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5003 CE 08 R
024.38

OX-ON Garden Basic 5003 er til dig, der søger en smart og funktionel havehandske, hvor der er gjort lidt ekstra ud af designet. Du kan fx bruge handsken til lettere afvaskning og rengøring, omplantning, lugning, beskæring, eller når du arbejder med redskaber eller på gartneri. Handsken er en farverig model med blomsterprint i blå og hvide nuancer på en lysegrøn baggrund. Modellen er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som giver dig en optimal pasform og fingerføling. Håndflade og fingerspidser er udført i vandtæt nitril, som holder dine hænder tørre og sikrer dig et godt greb. Med Garden Basic 5003 får du en handske i god kvalitet og i et unikt design, der sætter ekstra kulør på dit havearbejde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5004 CE 08 R
024.48

OX-ON Garden Basic 5004 er havehandsken til dig, der sætter pris på farver og design, der skiller sig ud. Du kan fx bruge handsken, når du arbejder på gartneri eller med redskaber, til lettere afvaskning, rengøring, omplantning, lugning eller beskæring. Med denne model kan du glæde dig over en unik havehandske med blomstertryk i mange nuancer på en lys baggrund. Samtidig får du en yderst funktionel handske, der giver dig god komfort og holder dine hænder tørre, når du fx arbejder med fugtig jord og planter. Garden Basic 5004 er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som giver dig en optimal pasform. Håndflade og fingerspidser er i vandtæt nitril, der giver et unikt greb. Med denne handske er du på alle måder godt klædt på til arbejde i haven.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5005 CE 08 R
024.58

OX-ON Garden Basic 5005 er havehandsken i et flot og feminint design til dig, der fx arbejder på gartneri eller med redskaber, lettere afvasning, rengøring, omplantning, lugning og beskæring. Handsken er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som sidder godt om din hånd og giver dig en optimal pasform. Håndflade og fingerspidser er udført i vandtæt nitril, så du undgår våde hænder og samtidig får et unikt greb om redskaber, planter m.m. De smukke farver på blomsterprintet vil sætte ekstra kulør på din arbejdsdag i haven.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Basic 5006 CE 08 R
024.68

OX-ON Garden Basic 5006 er en blomstret havehandske til dig, der vil kombinere den gode kvalitet med et farverigt design. Du vil få glæde af handsken, når du fx arbejder på gartneri, med redskaber eller skal gøre rent, vaske af, plante om, luge og beskære. Havehandsken er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som giver dig fuld fleksibilitet og en optimal pasform. Håndflade og fingerspidser er lavet i vandtæt nitril, som sikrer, at du kan holde dine hænder tørre, når du arbejder med fugtig jord og planter. Materialet giver dig samtidig også et unikt greb uden at miste fingerfølingen. Handsken har blomsterprint i lilla og lysegrønne farver. Garden Basic 5006 er en funktionel og prisvenlig havehandske i et unikt design.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5300 CE 08 R
025.08

OX-ON Garden Comfort 5300 er en Oeko-tex® certificeret handske til dig, der arbejder i drivhus, på gartneri, med høst af frugt og bær - samt alt andet havearbejde. Oeko-tex® mærket giver dig sikkerhed for, at handsken er testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Du kan desuden forvente en høj kvalitet i den fingerdyppede strikhandske af polyester, som giver dig en optimal pasform. Håndfladen og fingerspidserne er belagt med nitrilskum, så du opnår god komfort og dermed nemt kan have handsken på i længere tid ad gangen. Designet er stilrent, og farverne er holdt i sort og grøn. På håndryggen er der trykt en enkelt, sort blomst. Garden Comfort 5300 er den mest populære handske i Garden-serien og giver dig høj kvalitet til prisen.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5301 CE 08 R
025.18

OX-ON Garden Comfort 5301 er en Oeko-tex® certificeret handske til dig, der søger en funktionel og stilren handske til arbejdet i drivhus, høst af frugt og bær samt alt andet havearbejde. Oeko-tex® mærket giver dig sikkerhed for, at handsken er testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Garden Comfort 5301 er en fingerdyppet strikhandske af polyester, som giver dig en optimal bevægelighed og pasform. Designet af havehandsken er udført i en flot pink farve med en enkelt sort blomst trykt på håndryggen. Håndflade og fingerspidser er lavet i nitrilskum, som giver dig en blød og behagelig oplevelse, så du kan have handsken på i længere tid ad gangen. Med denne model får du den mest populære handske i Garden-serien, og du er sikret materialer i en høj kvalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5302 CE 08 R
025.28

OX-ON Garden Comfort 5302 er en Oeko-tex® certificeret havehandske til dig, der sætter pris på kvalitet og miljøvenlige materialer. Oeko-tex® mærket er din sikkerhed for, at handsken er testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Du får samtidig en høj kvalitet i den fingerdyppede strikhandske af polyester, som giver dig en optimal pasform. Håndflade og finderspidser er lavet af nitrilskum, som beskytter og giver dig en behagelig komfort. Garden Comfort 5302 har en turkisblå håndryg med tryk af en enkelt sort blomst. Du får med denne handske den mest populære model i Garden-serien.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5303 CE 08 R
025.38

OX-ON Garden Comfort 5303 er en funktionel handske til dig, der arbejder med redskaber, i drivhus, køkkenhave, på gartneri eller luger og beskærer. Handsken er lavet i blødt bomuld og elastan, som giver dig en god og behagelig pasform. På håndfladen er der PVC dotter, så du får et solidt greb om redskaber, planter og andet. Garden Comfort 5303 har blomsterprint på håndryggen og en grøn kant ved håndleddet. Handsken er let at tage af og på, og materialet giver din hånd god mulighed for at ånde. Med denne model får du en kvalitetshandske i et flot design.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5304 CE 08 R
025.48

OX-ON Garden Comfort 5304 er til dig, der ønsker en behagelig handske til brug i tørre miljøer på gartneri, i drivhus og i køkkenhaven, eller når du arbejder med redskaber, luger og beskærer. Handsken er lavet af blødt bomuld og elastan, som giver dig en god komfort. Håndfladen er belagt med mini dotter af PVC, så du får et solidt greb, når du arbejder med fx redskaber eller planter. Denne model har ribkant ved håndleddet, så du undgår, at jord og skidt trænger ind. Ribkanten er blød og giver dig en ekstra god pasform. Garden Comfort 5304 har blomsterprint på håndryggen og hele handsken er holdt i grønne og hvide farver. Materialerne er af høj kvalitet, og giver din hånd optimal mulighed for at ånde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Comfort 5305 CE 08 R
025.58

OX-ON Garden Comfort 5305 er en funktionel handske til dig, der ønsker et feminint design og fx arbejder med redskaber, luger, beskærer og arbejder på gartneri, i drivhus eller i køkkenhaven. Handsken er lavet i blødt og behagelig bomuld og elastan, som giver dig en god pasform. Materialerne giver din hud god mulighed for at ånde. Havehandskens funktionelle design gør det nemt og hurtigt for dig at tage handsken af og på. Håndfladen er belagt med mini dotter i PVC, så du får et solidt greb. Garden Comfort 5305 har påtrykt kirsebær på håndryggen og forener flot design med høj funktionalitet.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Supreme 5600 CE 08 R
026.08

OX-ON Garden Supreme 5600 er en Oeko-tex® certificeret kvalitetshandske til dig, der fx arbejder med redskaber, på gartneri, i køkkenhaven, i drivhus eller luger, klipper hæk og høster frugt og bær. Oeko-tex® mærket giver dig sikkerhed for, at handsken er testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Havehandsken er lavet af de bedste materialer og giver sammen med en fleksibel velcro-luk ved håndleddet den optimale pasform. Garden Supreme 5600 er en fingerdyppet strikhandske i polyester, som sidder godt til din hånd og giver stor fleksibilitet. Håndfladen og fingerspidserne er belagt med nitrilskum, som bidrager til den fantastisk gode komfort. Med denne handske får du det bedste udgangspunkt for mange timers havearbejde, og du kan samtidig glæde dig over et enkelt og flot design.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Supreme 5601 CE 08 R
026.18

OX-ON Garden Supreme 5601 er til dig, der ønsker udsøgt kvalitet og fx arbejder med haveredskaber, på gartneri eller forefaldende havearbejde i forårs- og efterårssæsonen. Handsken er lavet af kunstlæder i håndfladen og med ekstra forstærkning mellem tommeltot og pegefinger. Det kraftige materiale gør, at du med fordel kan anvende havehandsken i både foråret og efteråret. En tynd og stødabsorberende pude er syet ind i håndfladen, hvilket giver dig en beskyttende effekt og gør det særdeles behageligt at have handsken på. Håndryggen er lavet af kvalitetsbomuld, som giver din hud mulighed for at ånde. Garden Supreme 5601 har indsyning på håndryggen, der sikrer dig en velsiddende handske. Havehandsken er designet til, at du hurtigt og nemt kan tage handsken af og på. Handsken forener komfort og funktionalitet og giver dig det bedste udgangspunkt for et godt havearbejde.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Supreme 5602 CE 08 R
026.28

OX-ON Garden Supreme 5602 er havehandsken til dig, der har brug for ekstra beskyttelse af din hånd og underarm - fx når du beskærer roser og buske. Handsken er lavet af kunstlæder og giver dig ekstra beskyttelse i håndflade, på fingre og stykket mellem tommeltot og pegefinger, som er forstærket med PVC. Overhånden er lavet i polyester, så du samtidig også oplever en stor fleksibilitet under havearbejdet. Garden Supreme 5602 har desuden en 18 cm lang manchet i kunstlæder, som skærmer din underarm, når du går til kamp mod torne og kviste. For at give dig den optimale bekvemmelighed har denne model velcro-luk ved manchetten, så du selv kan justere efter dine behov. Med netop denne havehandske opnår du den bedste beskyttelse, når du arbejder i haven, og du vil samtidig nyde godt af den sublime kvalitet i både materialevalg og design.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Garden Supreme 5603 CE 08 R
026.38

OX-ON Garden Supreme 5603 er kvalitetshandsken til dig, der ønsker arbejdsudstyr af højeste klasse, når du fx arbejder med haveredskaber, på gartneri eller forefaldende arbejde i forårs- og efterårssæsonen. Kun de bedste materialer er brugt til at fremstille denne havehandske. Håndryggen er af bomuld og elastan, der giver dig optimal komfort, fuld fleksibilitet og mulighed for at din hud kan ånde. Håndfladen er lavet i blødt og lækkert kunstlæder, der beskytter din hånd. Materialet gør samtidig, at denne eksklusive havehandske er særdeles velegnet i både forårs- og efterårsperioderne, hvor det kan være nødvendigt med en lidt kraftigere handske. Garden Supreme 5603 er en sublim arbejdshandske til brug i haven og til hobbyprojekter, og med et tidløst design kan du have glæde af denne handske i lang tid.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior 10000 4-6 year 12 par strip R
058.04

Håndflade, tommelfinger, kno og negleforstærkning i blødt strikhandske. Overhånd i spandex. Godkendelse: EN 420 Cat. 1.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior 10000 4-6 Year R
059.04

OX-ON Junior 10000 er den ekstremt komfortable, smidige og slidstærke handske til barnet, som har brug for en perfekt afstemt pasform til sin hånd - uden at det går ud over fingerfølingen. Hele håndfladen og fingrene har fået en dyppet nitril skum-belægning, hvilket sikrer barnet et helt præcist greb - uanset om det er vådt eller tørt. Håndoverflade og håndled er lavet i nylon og elastan, og det gør strikhandsken utrolig elastisk. Juniorhandsken er perfekt til børn, som er udenfor i fugtigt vejr eller som har brug for et par handsker, hvor de samtidig kan beholde fingerfølingen. Det betyder, at barnet kan beholde handskerne på - i stedet for at tage dem af - når hænderne skal bruges. OX-ON Junior 10000 handsken er desuden "OekoTex-certificeret", hvilket er din sikkerhed for, at handsken ikke indeholder sundhedsfarlige kemikalier og farvestoffer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior 10000 6-8 Year R
057.05

OX-ON Junior 10000 er den ekstremt komfortable, smidige og slidstærke handske til barnet, som har brug for en perfekt afstemt pasform til sin hånd - uden at det går ud over fingerfølingen. Hele håndfladen og fingrene har fået en dyppet nitril skum-belægning, hvilket sikrer barnet et helt præcist greb - uanset om det er vådt eller tørt. Håndoverflade og håndled er lavet i nylon og elastan, og det gør strikhandsken utrolig elastisk. Juniorhandsken er perfekt til børn, som er udenfor i fugtigt vejr eller som har brug for et par handsker, hvor de samtidig kan beholde fingerfølingen. Det betyder, at barnet kan beholde handskerne på - i stedet for at tage dem af - når hænderne skal bruges. OX-ON Junior 10000 handsken er desuden "OekoTex-certificeret", hvilket er din sikkerhed for, at handsken ikke indeholder sundhedsfarlige kemikalier og farvestoffer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Junior 10001 6-8 Year R
056.05

OX-ON Junior 10001 er handsken, som minder om en helt klassisk arbejdslæderhandske - nøjagtig som voksne har kendt den gennem mange årtier. Juniorhandsken er lavet af PU i håndfladen, og der er bomuld på håndryggen. Det sikrer dig at handsken er fuldt åndbar og behagelig at have på - også i længere tid. OX-ON Junior 10001 handsken er især velegnet til børn, som hjælper til ude i haven. Juniorhandsken er slidstærk, og den findes i to smarte farver.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON NBR Supreme 8600 CE 10 R
014.70

OX-ON NBR Supreme 8600 er den robuste kvalitets-handske til dig, der arbejder i våde miljøer fx inden for kloakering, murer- eller entreprenørarbejde, renovation, anlægsarbejde, transport eller industri. OX-ON-handsken er udført i de bedste materialer til formålet: Håndfladen, fingrene og helt op til knoerne er belagt med gul NBR nitril, som giver dig et solidt og sikkert greb. Håndryggen er lavet af blød bomuld, som føles behagelig mod din hånd, og giver din hud mulighed for at ånde. Handskens ribkant slutter helt tæt om dit håndled, og giver dig en særdeles god pasform. NBR Supreme 8600 er en slidstærk arbejdshandske i absolut top-kvalitet, som bevarer din fingerføling og beskytter din hånd, når du arbejder.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Basic 3002 CE 10 R
196.60

OX-ON Winter Basic 3002 er den prisvenlige og smidige vinterhandske til dig, som har brug for god fingerføling i forbindelse med fx montage- eller lager- og pakkeriarbejde. Handsken er lun og behagelig med blødt og smidigt gedeskind i håndfladen samt på fingerspidser og tommel- og pegefinger. Dermed har du fuld kontrol over dine arbejdsopgaver, når du befinder dig i kolde og tørre omgivelser. OX-ON Winter Basic 3002 har samtidig fleksibelt bomuld/polyester i overhånden, og det sikrer dig en helt igennem komfortabel handske med god pasform. OX-ON vinterhandsken er et sikkert og økonomisk attraktivt valg, hvis du skal have en handske, der sidder tæt og stabilt, samtidig med at du har en god fingerføling i kraft af det bløde gedeskind.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3305 CE 10 R
065.50

OX-ON Winter Comfort 3305 er den vandafvisende vinterhandske til dig, som skal arbejde i kolde områder, hvor der kan være vådt. Vinterhandsken sikrer, at du kan holde varmen samtidig med, at du har en perfekt fingerføling og bevægelighed. I OX-ON Winter Comfort 3305 er strikket lavet af polyester og akryl, hvilket gør vinterhandsken behagelig og samtidig forhindrer, at dine hænder udsættes for varmetab. Handsken er halvdyppet og belagt med nitril i håndfladen og op til knoerne, og det giver dig et uovertruffet og solidt greb. OX-ON Winter Comfort 3305 er en af markedets bedste vinterhandsker i forhold til fingerføling og bevægelighed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3306 CE 10 R
065.60

OX-ON Winter Comfort 3306 er en allround vinterhandske i høj kvalitet. Den er blandt andet til dig, der arbejder på steder og med opgaver, hvor du risikerer, at dine hænder bliver våde og kolde. Strikket er lavet i akryl og polyester, og handsken er fingerdyppet, så den giver dig en fortrinlig pasform og sikkerhed for, at du holder dine hænder varme under arbejdet. Håndfladen samt hele tommelfingeren er belagt med latex-skum med stor smidighed. Winter Comfort 3306 er vandafvisende og udført, så du har en gennemført komfort, en perfekt fingerføling og ubegrænset bevægelighed, OX-ON Winter Comfort 3306 er en af markedets bedste allround vinterhandsker, når du skal have et solidt greb, uden at gå det mindste på kompromis med fingerføling og bevægelighed.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3307 CE 10 R
081.30

OX-ON Winter Comfort 3307 er en særdeles velisoleret og varm vinterhandske, der i helt enestående grad kombinerer åndbarhed og vandafvisning, så du kan have en høj komfort, når du arbejder i kolde og fugtige miljøer. Uanset om du skal bruge Winter Comfort 3307 professionelt eller privat, så får du en handske, som er helt vandtæt i håndfladen, samtidig med, at den er fuldstændig åndbar i håndryggen. Er du fx beskæftiget indenfor tømrerfaget, lager eller montage, får du en funktionel vinterhandske, der kan klare alle dine behov. Håndfladen er udført i PU, og der er indlagt en membran under PU-overfladen, så din håndflade holdes helt tør. Håndryggen er i polyster og elastan, som i enestående grad sikrer dig stor smidighed, åndbarhed og den optimale pasform. OX-ON handskens vinterfor er med til at sikre dig effektivt mod tab af varme.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Comfort 3308 CE 10 R
065.70

OX-ON Winter Comfort 3308 er en vandtæt og ekstra varm handske til dig, der skal arbejde, når det er koldt og vådt. Handsken er velisoleret med udsøgt pasform og sikkerhed for, at du kan holde varmen samtidig med, at du har et sublimt greb - uanset om det er vådt eller tørt. Derfor er vinterhandsken også et perfekt valg til langt de fleste krævende opgaver, når du arbejder med fx kloak, byggeri, gartneri og have. Med OX-ON Winter Comfort 3308 får du en yderst slidstærk handske, der har to gange nitril belægning: Den inderste som er blå, holder dine hænder tørre. Den yderste, som er sort, er sandy nitril, og giver dig det ekstraordinært gode greb. Strikket er lavet i akryl og polyester for at gøre handsken varm og slidstærk.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3605 CE 10 R
064.70

Med OX-ON Winter Supreme 3605 får du en gennemført lækker, varm og komfortabel vinterhandske, der egner sig fortrinligt til det grovere arbejde i forbindelse med fx entreprenør-opgaver, transport, renovation og anlægsopgaver. Vinterhandsken har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen og på fingerspidserne, og dermed får du en handske med perfekt bevægelighed og et solidt greb. Overhånden er i gul floureserende polyester, og med en ekstra refleksforstærkning på knoerne, sikrer den dig både bedre beskyttelse samt stor synlighed. Winter Supreme 3605 er foret med blødt bomuld, der giver dig stor komfort og en behagelig varm handske.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3606 CE 10 R
064.10

OX-ON Winter Supreme 3606 er den robuste, velisolerede og eksklusive vinterhandske i et helt klassisk design. Den er til dig, der har brug for at holde varmen, når du udfører det grovere arbejde indenfor fx skovbrug, transport, landbrug og renovation. Vinter-handsken har blødt og smidigt gedeskind i håndfladen og på fingerspidserne, og der er lagt en ekstra knoforstærkning på handsken i samme tykke og smidige skindkvalitet. Handsken er vinterforet og isoleret med blødt bomuld, så du nemt kan holde varmen, når du befinder dig i kolde omgivelser. På overhånden er OX-ON handsken lavet af solidt bomuld, så totaloplevelsen af Winter Supreme 3606 er: Smidig, komfortabel og robust.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Winter Supreme 3607 CE 10 R
197.30

OX-ON Winter Supreme 3607 er en gennemført eksklusiv, lækker og komfortabel vinterhandske, som du kan anvende i forbindelse med fx tømrer-, elektriker-, teknik-, og montageopgaver - uanset om du er professionel eller privat. Vinterhandsken er velisoleret, ekstra varm og tætsiddende, så den også med fordel kan bruges, hvis du arbejder med opgaver i køle- og frysehuse. OX-ON handsken har blødt og smidig gedeskind i håndfladen og på fingerspidserne, mens overhånden er i polyester, og det sikrer dig en solid handske. Winter Supreme 3607 er foret med bomuld, og godt isoleret, så du med sikkerhed kan holde varmen, når du skal arbejde i kolde miljøer.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Basic 2004 CE 10
176.30

OX-ON Worker Basic 2004 er en behagelig og smidig handske til dig, der fx arbejder på lager, med montage eller lettere industriarbejde. Handsken er fremstillet i nylon og polyester, som giver dig optimal fleksibilitet og en god pasform. Håndfladen, tommelfingeren og fingerspidserne er udført i gedeskind, som gør handsken både blød og smidig. Worker Basic 2004 har velcro-luk ved håndleddet, der medvirker til, at handsken sidder tæt og behageligt på hånden. Med denne model får du en økonomisk attraktiv handske, som du kan bruge både professionelt og privat, når du arbejder i haven eller med lettere istandsættelse.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Comfort 2308 CE 10 R
076.20

OX-ON Worker Comfort 2308 er en yderst behagelig og fleksibel teknikerhandske til dig, der har brug for god fingerføling og beskyttelse, når du arbejder med fx montage, industri, på et lager eller i haven. Her får du en let arbejdshandske, som sidder godt på din hånd, og som slutter tæt om dit håndled i kraft af velcro-luk. Overhånden er i elastan, som giver dig god bevægelighed. Worker Comfort 2308-handsken er fremstillet af smidigt gedeskind, som bevarer en god fingerføling og giver den nødvendige beskyttelse. Med denne model får du en arbejdshandske, du kan bruge i mange sammenhænge, og som kan holde i lang tid, uanset om du arbejder professionelt eller privat.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2607 CE 10 R
076.10

OX-ON Worker Supreme 2607 er en eksklusiv teknikerhandske til dig, der ønsker kvalitetsudstyr, når du arbejder med fx montage, i let industri, på lager eller i haven. Her får du en handske, der er både blød og smidig samt giver dig den absolut bedste pasform, så du kan arbejde med handsken i lange perioder uden gener. Handsken hed oprindeligt OX-ON Nippon og har siden sin introduktion på markedet sat nye standarder for teknikerhandsker i branchen. Håndflade, tommeltot og fingerspidser er udført i smidigt gedeskind og bevarer samtidig en god fingerføling. For at øge din komfort er der lagt et tyndt lag bomuldsfor i indersiden af håndfladen. Handsken yder stor bevægelighed og fleksibilitet. velcro-luk ved dit håndled sikrer dig en velsiddende handske med optimal pasform. Med Worker Supreme 2607 er der tænkt på alle detaljer, og du vil derfor få en kvalitetshandske, som giver den bedste performance.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2608 CE 10 R
075.10

OX-ON Worker Supreme 2608 er en både eksklusiv og kraftig arbejdshandske til dig, der beskæftiger dig med grovere opgaver inden for fx landbrug, håndværk, industri eller til hobbybrug. Her får du en yderst slidstærk handske, hvor håndflade, tommeltot og finger- og knoforstærkninger er udført i oksehud. Materialet er blødt og behageligt, og du får ekstra god komfort i kraft af handskens overhånd af bomuld og det indvendige bomuldsfor. En 7 cm afstivet manchet giver dig ekstra beskyttelse om dit håndled og er samtidig med til at holde en god form på handsken. Du får høj kvalitet, komfort og holdbarhed, når du vælger en Worker Supreme 2608.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2609 CE 10 R
096.10

OX-ON Worker Supreme 2609 er den eksklusive teknikerhandske til dig, der fx arbejder som smed, på lager/pakkeri eller har brug en kvalitetshandske til hobbyprojekter. Handsken er udført i 100 % gedeskind, som giver dig den optimale kombination af styrke og smidighed. Du får også en god pasform og komfort, da handsken har indsyet håndryg og behageligt bomuldsfor. Worker Supreme 2609 giver dig kvalitet helt ned i mindste detalje, og med den populære indfarvning i vintage-stil er du sikker på en handske, som skiller sig ud fra andre i både holdbarhed og stil.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Worker Supreme 2610 CE 10 R
064.90

OX-ON Worker Supreme 2610 er handsken til dig med et arbejde, hvor det er vigtigt for din sikkerhed at blive set, fx inden for entreprenør- eller transportbranchen. Denne eksklusive arbejdshandske er med gul hi-viz farvet overhånd og 7 cm afstivet manchet, som øger din synlighed, ligesom den påsyede ekstra refleks på knoerne gør det lettere at få øje på dig. Worker Supreme 2610 er udført i et smidigt og blødt gedeskind på håndflade, tommelfinger og fingerspidser. Overhånden er af polyester, hvilket giver dig en større fleksibilitet og bevægelighed. Indvendig er handsken foret med blødt bomuld, så det er behageligt for dig at have handsken på ved længerevarende arbejdsopgaver.

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab CE 10
062.20

Fingerdyppet strikhandske i polyester/bomuld. Med latex belægning i håndflade og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Godkendelse: Kat.II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Plus CE 10
098.10

Fingerdyppet strikhandske i polyester/bomuld. Med microfinish latex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Godkendelse: Kat. ll: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

PowerGrab Thermo CE 10
068.20

Fingerdyppet strikhandske i acryl/polyester. Med microfinish latex belægning i håndfladen og fingerspidserne. Tommelfingeren er 100% coated. Vinterforet. Godkendelse: Kat II: EN420 EN388

Læs mere Tilføj til vareliste

Red Pvc CE 10
085.10

Heldyppet rød PVC-handske. 40 cm. Godkendelse: EN 420 EN 374 Cat. 2

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no