OX-ON Handy Folding Earmuffs Basic
331.06

OX-ON Handy Folding Earmuffs Basic er et prisvenligt og passivt høreværn til dig, der arbejder i industrien eller med støjende hobbyprojekter - og så er det let at tage med på farten! Handy Folding Earmuffs Basic er et foldbart høreværn, som du kan klappe sammen og tage med dig rundt. Det er designet med en justerbar hovedbøjle, som sikrer, at det passer godt til netop dit hoved. Høreværnet er let og derfor også behageligt at have på i længere tid. De røde kopper er fremstillet af slagfast ABS-plast, som gør det ekstra holdbart. OX-ON Handy Folding Basic har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 25,4 dB. Højfrekvens: 33 dB Middelfrekvens: 24 dB Lavfrekvens: 15 dB Med denne model får du et prisvenligt høreværn, du let kan tage med dig rundt. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi. (Brug følgende link)

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Hobby Earmuffs Basic
330.06

OX-ON Hobby Earmuffs Basic er et passivt høreværn til dig, der søger en prisvenlig model, du kan bruge, hvad enten du arbejder i industrien eller med hobbyprojekter. Hobby Earmuffs Basic er forsynet med en hovedbøjle, der er let at justere, så høreværnet passer til netop dit hoved. Det er et let høreværn og behageligt at have på - også i længere tid. De røde kopper er fremstillet af slagfast ABS-plast, som er et ekstra robust og beskyttende materiale. OX-ON Hobby Earmuffs Basic har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 24 dB. Højfrekvens: 30 dB Middelfrekvens: 21 dB Lavfrekvens: 13 dB Med Hobby Earmuffs Basic kan du derfor både reducere støjniveauet og give dine ører den rette beskyttelse uden at skulle tynge hverken hoved eller økonomi. NB: Se vejledning for valg af høreværn med den rette dæmpningsværdi. (Brug følgende link)

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Safety Kit Basic
313.02

OX-ON Safety Kit Basic er et praktisk og prisvenligt sikkerhedssæt til dig, der arbejder med forskellige gør det selv-projekter. Med dette sæt får du følgende tre dele: 1 stk. P1 støvmaske Masken har en formbar alu-næseklemme, så den tilpasser sig din næse. Med denne maske er du beskyttet mod sundhedsfarligt støv fra fx pap, gips og tekstil. 1 stk. sikkerhedsbriller med klar linse Sikkerhedsbrillerne er fremstillet i slagfast polykarbonat, og rammen er produceret i et blødt materiale, så brillerne tilpasser sig netop dit ansigt. Rammen har desuden små ventilationshuller i siden, som forhindrer dug. Brillerne er desuden forsynet med en justerbar elastik, så de kan tilpasses dit hoved. 1 stk. høreværn Med dette høreværn er du godt beskyttet mod støjgener. Du kan selv justere hovedbøjlen, så den passer til dig. Høreværnet føles let og behageligt at have på og har en dæmpningsværdi (SNR værdi) på 24 dB. Med OX-ON Safety Kit Basic får du udstyret på plads til en fornuftig pris, så du kan føle dig mere rolig og sikker, næste gang du skal i gang med gør det selv-projekterne i hjemmet eller i sommerhuset.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no