OX-ON Filterbox w/ 4 sets Comfort A2
321.22

OX-ON Filterset Comfort A2 er et sikkerhedsgodkendt organisk dampfilter til dig, der skal beskytte dine luftveje i forbindelse med arbejdet med farver, lakker og opløsningsmidler - herunder cellulosefortynder, forskellige typer af træimprægneringsmidler, sprøjtegifte, terpentin, PCB og spraymaling. (Læs eventuelt mere under punkt 8 i databladet for det produkt, som du skal beskytte dig imod). Filtersættet er med skruegevind, som gør det særdeles nemt og hurtigt for dig at montere. OX-ON Filterbox w/ 4 sets Comfort A2 består af 4 sæt filtre, som anvendes sammen med din OX-ON-halvmaske.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Filterbox w/ 5 sets Comfort P3
321.21

OX-ON Filterset Comfort P3 er det sikkerhedsgodkendte partikelfilter til dig, der skal beskytte dine luftveje mod faste og væskeformige partikler - samt sure gasser under grænseværdi. OX-ON-filteret bruges ved arbejde i ekstremt støv- og partikelfyldte miljøer og leverer beskyttelse mod fx støv, røg, fibre, vira/bakterier, svampesporer, asbest, isoleringsmateriale mv. Filtersættet er med skruegevind, som gør det særdeles nemt og hurtigt for dig at montere. OX-ON Filterbox w/ 5 sets Comfort P3 består af 5 sæt filtre, som anvendes sammen med din OX-ON-halvmaske.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Filterset Comfort A2
321.12

OX-ON Filterset Comfort A2 er et sikkerhedsgodkendt organisk dampfilter til dig, der skal beskytte dine luftveje i forbindelse med arbejdet med farver, lakker og opløsningsmidler - herunder cellulosefortynder, PCB, forskellige typer af træimprægneringsmidler, sprøjtegifte, terpentin og spraymaling. (Læs eventuelt mere under punkt 8 i databladet for det produkt, som du skal beskytte dig imod). Filtersættet er med skruegevind, som gør det særdeles nemt og hurtigt for dig at montere. OX-ON Filterset Comfort A2 består af 2 stk filtre, som anvendes sammen med din OX-ON-halvmaske.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no