OX-ON Knee Protector FOAM Basic
290.70

OX-ON Knee Protector FOAM Basic er en både let og prisvenlig knæpude, som giver dig god beskyttelse og komfort ved knæliggende arbejde, fx når du arbejder i haven. OX-ON Knee Protector FOAM Basic består af et blødt og absorberende skummateriale, som former sig efter dine knæ og sikrer, at du kan arbejde i den samme stilling i længere tid og uden gener. Knæpuden er designet i flotte farver. Den måler 35 x 30 x 3 cm og er forsynet med et praktisk håndtag, som gør den nem at flytte rundt på. Med OX-ON Knee Protector FOAM Basic kan du derfor langt bedre nyde roen og afslapningen ved havearbejdet i stedet for at skulle bekymre dig om dine knæ.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Knee Protector PVC Comfort
288.90

OX-ON Knee Protector PVC Comfort er en yderst slidstærk knæpude til dig, der vil være sikker på, at du får den rette aflastning og beskyttelse, når du arbejder på knæene. Knæpuden består af 4 cm stødabsorberende materiale, som giver dig særlig god fleksibilitet og komfort. Ydersiden er betrukket med et slidstærkt materiale, der gør denne model ekstra holdbar. OX-ON Knee Protector PVC Comfort er derfor et rigtig godt valg, både når du arbejder på ujævne eller grove underlag, eller hvis du i løbet af din arbejdsdag ofte skifter mellem at stå og ligge på knæ. Knæpuden måler 40 x 30 x 4 cm og er forsynet med en praktisk bærerem, som gør det nemt at løfte og flytte rundt på den.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Kneepads Basic
288.50

OX-ON Kneepads Basic er økonomisk attraktive og meget slidstærke knæbeskyttere til dig, der hellere vil koncentrere dig om arbejdet frem for at skulle bekymre dig om dine knæ. Med en yderside fremstillet af PU/nylon og en inderside i syntetisk læder får du her en robust knæbeskytter, som giver dig god beskyttelse - også når du arbejder på grovere overflader. OX-ON Kneepads Basic er desuden forsynet med et stødabsorberende materiale, som giver dig god beskyttelse og komfort under arbejdet. Den smarte velcrolukning gør det nemt at sætte knæbeskytteren uden på bukserne og sikrer dig samtidig en unik pasform.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Kneepads Comfort
288.00

OX-ON Kneepads Comfort er knæbeskytterne til dig, der vil være sikker på, at du får den optimale aflastning og beskyttelse, når du arbejder på dine knæ. Ydersiden består af PU/nylon, som gør knæbeskytteren ekstra slidstærk og holdbar, mens indersiden er polstret med blødt og behageligt okselæder, der giver dig maksimal komfort. OX-ON Kneepads Comfort er som noget ganske særligt forsynet med et stødabsorberende materiale, der giver dig den bedste beskyttelse under arbejdet. Med kombinationen af en robust og holdbar overflade og en blød og behagelig inderside er disse knæbeskyttere derfor også velegnede til længerevarende arbejde på fx grove overflader. Knæbeskytteren har velcrolukning, der gør det nemt at tage den af og på, og som sikrer, at den passer til lige netop dig.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Kneepads w/Gel Supreme
288.20

OX-ON Kneepads w/Gel Supreme er de ergonomiske og luksuriøse knæskånere til dig, der ønsker maksimal komfort og beskyttelse, når du arbejder på dine knæ. Som en unik detalje er disse knæskånere forsynet med et indlæg af behageligt gelé, der giver dine knæ den optimale støtte og aflastning, mens du arbejder. Skallen er fremstillet i et materiale, som gør den skridsikker og særdeles velegnet til at arbejde på plane overflader. Skallen forhindrer desuden fugt og vand i at trænge ind til knæet. OX-ON Kneepads w/Gel Supreme er en behagelig, polstret knæskåner, der er forsynet med to elastiske bånd med spændelukning, som gør det nemt at fastgøre og justere den. Med denne model får du derfor nogle særdeles eksklusive knæskånere, som er udviklet til dig, der går højt op i kvalitet, sikkerhed og unik komfort.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Kneepads w/Plastic Cap Comfort
290.10

OX-ON Kneepads w/Plastic Cap Comfort er knæskånerne til dig, der har brug for den rigtige beskyttelse og fleksibilitet, når du arbejder på dine knæ. Skallen består af TPR (TermoPlastic Rubber), som er et særdeles slidstærkt og miljøvenligt letvægtsmateriale, der gør disse knæbeskyttere ekstra lette og behagelige at have på. Med OX-ON Kneepads w/Plastic Cap Comfort opnår du derfor en særlig kombination af en hård yderskal, der giver den optimale beskyttelse, fx på meget ujævne underlag, og en lethed og fleksibilitet, der giver god bevægelighed, mens du arbejder på dine knæ. Knæskånerne kommer i et flot, sort design og fastgøres nemt med to bånd med velcrolukning, som er medvirkende til en unik pasform.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no