Hæfteplaster kvikk Universal
221714

Universalplaster til absorption og beskyttelse af mindre sår og rifter. Plastret er vandfast. Indhold: 18 plastre i assorterede størrelser.

Læs mere Tilføj til vareliste

Hæfteplaster Kvikk Universal
221715

Universalplaster til absorption og beskyttelse af mindre sår og rifter. Plastret er vandfast og til afklip. Indhold: hæfteplaster (10x6 cm) x 10 stk.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON 3 in1 Safety kit Comfort
346.20

OX-ON 3 in 1 Safety kit Comfort er førstehjælpssættet til dig med bil, så du kan yde kompetent førstehjælp, hvis uheldet er ude. Sættet er obligatorisk i mange europæiske lande. OX-ON 3 in 1 Safety kit Comfort indeholder en advarselstrekant, en sikkerhedsvest og et velassorteret førstehjælpskit.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON First Aid Bag Comfort
346.10

OX-ON First Aid Bag Comfort er førstehjælpstasken til dig, der vil være klar til at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude. Tasken er fyldt med de væsentligste remedier, som er samlet i en praktisk, rød nylonpose med lynlås. OX-ON First Aid Bag Comfort er særlig velegnet til brug i fx sommerhus, bil eller campingvogn.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON First Aid Box Comfort
346.00

OX-ON First Aid Box Comfort er førstehjælpskassen til dig, der vil kunne yde førstehjælp, uanset hvor du er. Den praktiske plastkasse er fyldt med de vigtigste remedier, du kan få brug for ved både små og større ulykker. OX-ON First Aid Box Comfort er oplagt at have i fx skurvognen, sommerhuset eller i bilen.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON first aid holder
7003307

Holder der kan monteres på væg eller i bil. Kan bruges til 346.00 og 346.10. Produceret i hvidlakeret jern. Leveres med 2 raw plugs og 2 skruer.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no