OX-ON Air Back Coverall XL
308.20

OX-ON Air Back Coverall Supreme er en slidstærk og komfortabel beskyttelsesdragt til dig, der ønsker kvalitetsudstyr, når du fx arbejder med vedligehold, sprøjtemaling, isolering, lægemidler eller visse kemikalier. OX-ON Air Back Coverall Supreme er type 5 og 6 godkendt. Du får en unik åndbarhed i denne dragt, hvor ryggen er skabt i SMS-materiale. OX-ON Air Back Coverall Supreme giver dig optimal beskyttelse og har mange detaljer som fx 2-vejs lynlås med stormflap og elastik ved håndled, ankler, i taljen og i hætten.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Coverall Comfort XL
301.58

OX-ON Coverall Comfort er en ekstremt slidstærk beskyttelsesdragt til dig, der arbejder med fx vedligehold, sprøjtemaling, isolering og meget mere. OX-ON Coverall Comfort er type 5 og 6 godkendt Dragten er lamineret og beskytter dig mod luftbårne, faste partikler og i begrænset omfang mod spray af kemikalier. Med OX-ON Coverall Comfort får du en behagelig og åndbar dragt med hætte og lynlås.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Protector Coverall Comfort XL
401.20

OX-ON Protector Coverall Comfort er en slidstærk og væsketæt beskyttelsesdragt til dig, der arbejder med fx asbest, sprøjtegifte eller håndtering af kemikalier. OX-ON Protector Coverall Comfort er type 4, 5 og 6 godkendt. Dragten er af antistatisk, uvævet polypropylen og overfladebehandlet med en mikroporøs film, så du både er beskyttet mod luftbårne partikler og flydende kemikalier. OX-ON Protector Coverall Comfort har lynlås med stormflap, hætte og elastik i talje, ved håndled og ankler.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON SMS Coverall Type5-6 XL
302.80

OX-ON SMS Coverall Comfort er en åndbar og slidstærk beskyttelsesdragt til dig, der arbejder med vedligehold, sprøjtemaling, isolering, lægemidler, træ, metal eller spray fra rengøringsmidler. OX-ON SMS Coverall Comfort er type 5 og 6 godkendt. Dragten er fremstillet i 3-lags SMS-materiale, som er særlig åndbart, og den beskytter mod luftbårne partikler og i begrænset omfang mod spray af flydende kemikalier. OX-ON SMS Coverall Comfort har lynlås med stormflap og elastik ved hætte, ankler, håndled og talje.

Læs mere Tilføj til vareliste

SPACEL 3000 Coverall RA EBJ XL
4503000-XL

3-lags beskyttelsesdragt i polyethylen. Speciallukning og svejsede sømme sikrer en bedre beskyttelse. Lynlåslukning med gennemsigtig selvklæbende flap. Anvendelse: olie-,kemi- og medicinalindustri, affaldshåndtering og transport af farlige stoffer.Type 3: væsketæt. Type 4: spraytæt. Type 5: partikeltæt. Type 6: begrænset stænktæt. Godkendelse: EN14605, EN13034 Kat III type 3, 4, 5 og 6.

Læs mere Tilføj til vareliste

Tyvek classic xpert kat. III
302.15

Den klassiske Tyvek beskyttelsesdragt i kategori III med hætte. Elastik ved hætte, håndled og ankler. Yder bl.a. beskyttelse mod asbestfibre. Type 5: partikeltæt. Type 6: Begrænset stænktæt. Godkendelse: EN13034:1997, EN13982-1:2000, EN1073-2:2002, EN340:1993 Kat III Type 5 og 6.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no