OX-ON Air Back Coverall XL
308.20

OX-ON Air Back Coverall Supreme er en slidstærk og komfortabel beskyttelsesdragt til dig, der ønsker kvalitetsudstyr, når du fx arbejder med vedligehold, sprøjtemaling, isolering, lægemidler eller visse kemikalier. OX-ON Air Back Coverall Supreme er type 5 og 6 godkendt. Du får en unik åndbarhed i denne dragt, hvor ryggen er skabt i SMS-materiale. OX-ON Air Back Coverall Supreme giver dig optimal beskyttelse og har mange detaljer som fx 2-vejs lynlås med stormflap og elastik ved håndled, ankler, i taljen og i hætten.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Coverall Comfort XL
301.58

OX-ON Coverall Comfort er en ekstremt slidstærk beskyttelsesdragt til dig, der arbejder med fx vedligehold, sprøjtemaling, isolering og meget mere. OX-ON Coverall Comfort er type 5 og 6 godkendt Dragten er lamineret og beskytter dig mod luftbårne, faste partikler og i begrænset omfang mod spray af kemikalier. Med OX-ON Coverall Comfort får du en behagelig og åndbar dragt med hætte og lynlås.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON PP Coverall Basic XL
304.20

OX-ON PP Coverall Basic er en prisvenlig dragt til dig, der gerne vil være godt beskyttet mod støv og snavs, når du arbejder med gør det selv-projekter. Denne støvafvisende dragt har lynlås, hætte og elastik ved håndled og ankler. OX-ON PP Coverall Basic føles behagelig og let at have på.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON Protector Coverall Comfort XL
401.20

OX-ON Protector Coverall Comfort er en slidstærk og væsketæt beskyttelsesdragt til dig, der arbejder med fx asbest, sprøjtegifte eller håndtering af kemikalier. OX-ON Protector Coverall Comfort er type 4, 5 og 6 godkendt. Dragten er af antistatisk, uvævet polypropylen og overfladebehandlet med en mikroporøs film, så du både er beskyttet mod luftbårne partikler og flydende kemikalier. OX-ON Protector Coverall Comfort har lynlås med stormflap, hætte og elastik i talje, ved håndled og ankler.

Læs mere Tilføj til vareliste

OX-ON SMS Coverall Type5-6 XL
302.80

OX-ON SMS Coverall Comfort er en åndbar og slidstærk beskyttelsesdragt til dig, der arbejder med vedligehold, sprøjtemaling, isolering, lægemidler, træ, metal eller spray fra rengøringsmidler. OX-ON SMS Coverall Comfort er type 5 og 6 godkendt. Dragten er fremstillet i 3-lags SMS-materiale, som er særlig åndbart, og den beskytter mod luftbårne partikler og i begrænset omfang mod spray af flydende kemikalier. OX-ON SMS Coverall Comfort har lynlås med stormflap og elastik ved hætte, ankler, håndled og talje.

Læs mere Tilføj til vareliste

Tyvek classic xpert kat. III
302.15

Den klassiske Tyvek beskyttelsesdragt i kategori III med hætte. Elastik ved hætte, håndled og ankler. Yder bl.a. beskyttelse mod asbestfibre. Type 5: partikeltæt. Type 6: Begrænset stænktæt. Godkendelse: EN13034:1997, EN13982-1:2000, EN1073-2:2002, EN340:1993 Kat III Type 5 og 6.

Læs mere Tilføj til vareliste
Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no