VORE LEVERANDØRER
 

OX-ON A/S har en lang række leverandører og partnere, som vi er stolte over at samarbejde med. Fælles for dem alle er, at de lever op til vores strenge krav til kvalitet. Det gælder både i forhold til produkterne og vejledningen. Vi har valgt de bedste leverandører, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter. Alle de produkter, som du kan få gennem os, lever op til de krav, som stilles af forskellige brancher og myndigheder.

 

HANDSKER

ATG Glove Solutions

 

ATG


ATG er en af de førende producenter af strikkede handsker med nitril-coating. Du får handsker af den højeste kvalitet med fokus på, at råvarerne er i topklasse. ATG har historisk været meget innovative og har udviklet handsker, som har en helt unik pasform og åndbarhed i særklasse.

 

TOWA

 

TOWA


Towa producerer bl.a. strikkede handsker med latex eller nitril-coating. Produkterne er af højeste kvalitet og produceres på Towas egne fabrikker. Produkterne har stort fokus på kvalitet og funktionalitet og er blandt markedets absolut bedste.

ÅNDEDRÆTSVÆRN

3M

 

3M


3M har det bredeste udvalg af filtrerende ansigtsmasker mod partikler, halv- og helmasker med udskiftelige filtre, turboåndedrætsværn og luftforsynede åndedrætsværn til den bredset mulige vifte af industrielle og andre anvendelsesformål. Alle åndedrætsværn er udviklet med udgangspunkt i de hårdeste arbejdsmiljøer og -forhold.

Dräger

 

DRÄGER


Dräger har et komplet program inden for personbeskyttelse som fx let åndedrætsværn. Produkterne er udviklet til at yde størst mulig sikkerhed overfor brugerne, ligesom der altid er fokus på komfort ved brug.

UVEX

 

UVEX


På det seneste har Uvex udvidet sortimentet til at dække fra top til tå. Som noget nyt lancerer vi nu det nyeste tiltag fra Uvex; filtermasker. Maskerne er af en høj kvalitet, men samtidig attraktive rent prismæssigt. Som med alle andre Uvex-produkter er der lagt vægt både på sikkerhed og kvalitet, men i høj grad også komfort.

HØREVÆRN

Howard Leight by Honeywell

 

HOWARD LEIGHT


Howard Leight er en del af Honeywell, verdens største virksomhed, som udelukkende beskæftiger sig med personlige værnemidler. Howard Leight tilbyder produkter af højeste kvalitet indenfor både ørekopper og ørepropper. Peltor/3M Den svenske producent af høreværn Peltor er i dag en del af 3M. Peltor/3M er blandt de førende i verden indenfor sikkerhedsprodukter. Høreværn virker kun efter hensigten, hvis de bliver brugt, og derfor stræber Peltor altid efter at skabe de mest komfortable høreværn på markedet. Uvex Uvex er en af verdens førende producenter af personlige værnemidler og beskæftiger i dag ca. 2000 medarbejdere på verdensplan. Uvex tilbyder mange typer propper – bl.a. ”aktive” propper, der ud over at beskytte hørelsen også sikrer brugeren en høj talegengivelse. Brugeren kan høre tale uden at skulle fjerne propperne og dermed udsætte hørelsen for fare.

ØJENVÆRN

UVEX

 

UVEX


Uvex er en af verdens førende producenter af sikkerhedsbriller. Det unikke ved en brille fra Uvex er belægningsteknologien, som øger brillens levetid.

3M

 

3M


3M er en af verdenslederne indenfor sikkerhedsprodukter. 3M anses for førende indenfor øjenværn. Der tilbydes et omfattende sortiment af sporty øjenværn samt beskyttelses- og sikkerhedsbriller.

HOVEDVÆRN

GROLLS

 

BALANCE (GROLLS)


Balance-hjelme produceres i Sverige af GROLLS (tidl. Björnkläder AB). GROLLS producer gennemtestede produkter, som lever op til den samme høje standard hver gang. Derfor er Balance-hjelme i dag de mest benyttede hjelme i Skandinavien. Udover tilbehør og reservedele fra GROLLS er Balance-hjelme fuldt kompatible med produkter fra flere andre leverandører fx høreværn fra Honeywell. Uvex Inspireret af naturen og et ønske om at beskytte arbejderen har Uvex udviklet en unik og innovativ række beskyttelseshjelme til miljøer, hvor risikoen for arbejdsskader på hovedet er størst. Uvex er en af verdens førende producenter af personlige værnemidler.

 

PELTOR 3M


Peltor/3M er en af verdens førende producenter af sikkerhedsprodukter. 3M’s mål er at udvikle og anvende sikkerhedsprodukter, der har mindst mulig indvirkning på mennesker, miljø og arbejdsplads. På baggrund af fortsat produktudvikling og fornyelse tilbyder Peltor et førsteklasses udvalg indenfor hovedværn og tilbehør hertil.

FALDSIKRING

 

MILLER (BY HONEYWELL)


Miller står for kvalitetsprodukter til den professionelle bruger, som har fokus på funktionalitet. Miller produceres af det anerkendte Sperian/Honewell Protection, som er en internaional producent og distributør af faldsikring samt andre mærkevarer inden for personlig sikkerhed fx Bilsom og Howard Leight. Sperian/Honeywell Protection er fra USA, og har kontor/lager på de forskellige kontinenter. OX-ONi A/S bliver serviceret fra det nordiske kontor, der er beliggende i Sverige.

Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no