OM OX-ON A/S

OM OX-ON - DESIGNED TO PROTECT

OX-ON A/S er din totalleverandør af sikkerhedsløsninger. Hos os får du et af markedets bredeste sortimenter i sikkerhedsudstyr til industri, byggeri og landbrug.

Ud over vores eget varemærke, OX-ON, giver vi dig også en række af markedets mest efterspurgte og anerkendte mærkevarer inden for personlig beskyttelse. Vi har et stærkt fokus på kvalitetsprodukter, som lever op til både vores egne og markedets strengeste standarder.

Vores sortiment omfatter bl.a. arbejdshandsker og åndedrætsværn samt mange forskellige høreværn, hovedværn, ansigtsværn samt sikkerhedsfodtøj, faldsikring og beskyttelsesdragter. Du finder ligeledes et stort udvalg i f.eks. førstehjælpsudstyr og sikkerhedsskilte.


 

VIDENBANK MED
ARBEJDSSIKKERHED PÅ KONTOEN

Hos OX-ON A/S møder du et team af eksperter med stor viden inden for sikkerhed, beskyttelsesudstyr samt specifik lovgivning på området. Vi er derfor ikke blot din faglige rådgiver, men en decideret videnbank, som du kan hæve relevant information hos.

Vi har en landsdækkende konsulenttjeneste, som betjener og rådgiver vores forhandlere og deres kunder. Inden for arbejdssikkerhed udvikler og gennemfører vi også kurser og uddannelsesforløb, som er målrettet og tilpasset i forhold aktuelle behov i brancher generelt eller i den enkelte virksomhed.

Se vores profilbrochure her

 

Sweden,Finland,England,Norway
se,fi,gb,no