OX-ON introducerer nyt kursus

nov 10, 2021

Hvad er forskellen på de mange slags åndedrætsværn, der fås? Hvilken variant skal jeg vælge til opgaven? Hvor mange timer om dagen må jeg bruge åndedrætsværn? Og hvordan finder jeg det rigtige filter?

Vejledning i brug af åndedrætsværn

Spørgsmålene tordner sig op, når man skal vejlede i brug af åndedrætsværn, for vi ved jo godt, at her handler det om livsvigtig sikkerhed (kategori 3 produkter). Emnet er kompliceret og mulighederne mange.

Men nu introducerer vi et nyt kursus via vores OX-ON Academy, der gør dig i stand til at vejlede i brug af åndedrætsværn på en god og tryg måde.


Fra faldsikring til åndedrætsværn

OX-ONs direktør Anne-Mette Mapouyat fortæller:

-    Vi har stor erfaring med kursusafvikling, for vi har igennem en årrække tilbudt kurser i faldsikring der, lige som åndedrætsværn, er kategori 3-udstyr. På faldsikringskurset uddanner vi i salg af korrekt udstyr, og hvordan man foretager eftersyn og kontrol af udstyret. Disse kurser har været meget efterspurgte, og vi har uddannet flere hundreder, der derved er blevet certificeret i at kontrollere faldsikring. Flere har efterspurgt et lignende kursus indenfor åndedrætsværn, så det introducerer vi nu, og håber på lige så stor opbakning.

 -    Hos OX-ON oplever vi stor efterspørgsel efter viden om åndedrætsværn. Mange slutbrugere er meget bevidste om, hvor farligt det er, hvis man ikke beskytter sine luftveje ordentligt, og de kræver god vejledning. Kurset er derfor testet, så indholdet svarer til de udfordringer og problemstillinger, man som butikspersonale møder, når slutbrugeren efterspørger åndedrætssikkerhed.

-    Vi har testet kurset for at sikre os, at kvaliteten er i top. Målgruppen for kurset er butikspersonale, der på daglig basis rådgiver kunder om personlige værnemidler. Det er derfor vigtigt for os at den viden, vi formidler, er korrekt, brugbar og ikke spilder nogens tid.

 

Relevante emner

På kurset vil man blandt andet komme igennem emner som:

• Typer af åndedrætsværn – hvilke typer findes der og hvordan bruges de korrekt?
• Lovgivning – hvad siger loven om brug af åndedrætsværn?
• Filtertyper – Hvilke typer filtre findes der, og hvordan læser man en filterguide?

Der vil på kurset også være plads til at diskutere fx salgsindsats og butikstiltag, så kursusdeltagerne bliver bedre til at sætte fokus på åndedrætsværn i netop deres butik og på den måde bliver en form for ekspert.

 

Tid og sted

Er du interesseret i at vide mere om det nye kursus i åndedrætsværn, kan du kontakte OX-ONs produktrådgivning på tlf. 74 31 18 88. 

Du kan også læse mere om kurset og datoer her.

Download PDF-version her+45 7431 1888

Hos OX-ON er vi altid klar til at guide og vejlede dig til det rette valg.
info@ox-on.com