OX-ON ønsker glædelig jul med en juledonation til Red Barnet

dec 13, 2021

De svageste børn har brug for vores hjælp

For andet år i træk støtter OX-ON et humanitært formål med de penge, som ellers skulle have været brugt til kundejulegaver. I år har vi fokus på børnene. Vi har derfor valgt at pengene skal gå til Red Barnet, der i mere end 75 år har kæmpet for at give børn og unge en tryg og god barndom. Organisationen arbejder i både ind- og udland med at hjælpe udsatte og sårbare børn, uanset om det gælder fattigdom, mobning eller digitale krænkelser.

Ønsker du også at støtte Red Barnet – eller vil du bare gerne læse mere, så finder du deres hjemmeside her: Red Barnets hjemmeside

Red Barnet logo

 

 

Danmarks Indsamlingen 2022

En gang om året går 12 humanitære organisationer og Danmarks Radio sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at opnå FNs Verdensmål. I 2022 vil fokus også her være på børnene, der i flere dele af verden er hårdt ramt af Corona-krisen.

OX-ON deltager i den forbindelse som bidragsyder.

Læs mere om indsamlingen her på Danmarks Indsamlings hjemmeside og se med, når hele Danmark samler ind i den gode sags tjeneste lørdag d. 29. januar 2022 på DR1.

 

Danmark Indsamling Logo

 

  

+45 7431 1888

Hos OX-ON er vi altid klar til at guide og vejlede dig til det rette valg.
info@ox-on.com