Andre varemærker hos OX-ON

Udover vores egne populære OX-ON sikkerhedsprodukter, forhandler vi også værnemidler fra andre kendte producenter.

Her ser du nogle andre anerkendte varemærker, som også indgår i OX-ONs produktsortiment:

3M er blandt verdenslederne, når det kommer til sikkerhedsudstyr. Deres produkter udvikles med udgangspunkt i de hårdeste arbejdsmiljøer, og de har et meget bredt udvalg af patenterede produkter. Det kendte mærke indenfor høreværn Peltor, produceres af 3M.
Besøg website

3M PELTORs kommunikationsløsninger er førende inden for tovejskommunikation og headsets med mulighed for omgivelseslyd til brug i støjfyldte miljøer.
Besøg website

Abenas mangeårige erfaring inden for engangshandsker er din hjælp til det korrekte valg af handsker til netop dit formål. Det absolut vigtigste parameter ved valget af engangshandske er det tiltænkte anvendelsesområde og det heraf følgende behov for beskyttelse mod forskellige risici.
Besøg website

Ansell fremstiller og markedsfører beskyttelseshandsker i høj kvalitet
til en lang række industrielle og medicinske anvendelsesområder.
Besøg website

Cederroth producerer svenske kvalitetsprodukter indenfor førstehjælpsudstyr - fx øjenskyl, plaster, sårkompressorer, førstehjælpskasser og -stationer.  
Besøg website

Centurion har siden 1990 været trendsetter, når det gælder udvikling og produktion af beskyttelseshjelme i høj kvalitet. Centurion har et bredt udvalg og er blandt andet også kendt for deres hjelme til knallerter og motorcykler. 
Besøg website

Det tyske brand Dräger er førende internationalt på området for medicinal- og sikkerhedsteknologi. Deres produkter er udviklet til at yde størst mulig
brugersikkerhed, ligesom der er altid fokus på komfort.
Besøg website

Grolls er en del af svenske Swedol-koncernen og har sin egen udvikling og produktion af beskyttelsesudstyr som arbejdshandsker, bygningshjelme og arbejdstøj.
Besøg website

Honeywell er verdens største virksomhed indenfor personlige værnemidler. Nøgleordene for deres produkter er avanceret præstationsevne, komfort og design. Det kendte mærker Howard Leight, North og Miller produceres af Honeywell.
Besøg website

Howard Leight er et kendt varemærke som producerer professionelle høreværn og ørepropper i høj kvalitet. Howard Leight var tidligere ejet af svenske Bilsom, men ejes i dag af den amerikanske Honeywell koncern.
Besøg website

INSAFE varemærket er ejet af OX-ON A/S og producerer primært hansker, åndedrætsværn, coveralls og øjenværn som er tiltænkt den professionelle industribranche.
Besøg website

JKL Medical A/S tilbyder forbindskasser, der opfylder ethvert behov og dermed sikrer, at også din arbejdsplads er velforberedt, hvis uheldet er ude.
Besøg website

JSP blev grundlagt i 1964 og er
en førende producent af innovative værnemidler med speciale i hoved-,
øje-, ansigts- og åndedrætsværn.
Besøg website

KASK producerer Italienske sikkerhedshjelme i lækkert design til fx cykling, skiløb, klatring, redning og selvfølgelig arbejdssikkerhed.
Besøg website

Marigold Industrial er et subbrand hos Ansell. Marigold handsker er designet til forbedret ydeevne og sikkerhed. Deres
handsker er fremstillet af naturgummi og produceres ved hjælp af en miljøvenlig vanddypproces.
Besøg website

Miller står for kvalitetsprodukter til den professionelle bruger, som har fokus på funktionalitet. Miller produceres af det anerkendte Honeywell Protection, som er en international producent og distributør af faldsikring samt andre mærkevarer indenfor personlig sikkerhed.
Besøg website

North varemærket er særdeles kendt for at producere pålidelige og nytænkende åndedrætsværn, handsker og øjenværn. North er ejet af den amerikanske Honeywell koncern.
Besøg website

Plum A/S leverer hygiejne- og førstehjælpsløsninger, der bidrager til et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Skab tryghed og sikkerhed med en skræddersyet førstehjælpsløsning.
Besøg website

Salvequick er i dag markedsleder og nærmest synonym med plaster i mange lande i Europa. De sælger hver dag omkring 20 millioner pakker plastre over hele kloden og er at finde i de fleste hjem, skoler og arbejdspladser i Sverige.
Besøg website

SHOWAs produkter er kendte, respekteret og anvendes af millioner verden over. De går forrest med hensyn til innovation, kvalitet, ydeevne og beskyttelse for at give almindelige hænder ekstraordinære egenskaber.
Besøg website

Norske Snögg er en af Skandinaviens største og mest innovative leverandører af kvalitetsplaster.
Besøg website

Towa producerer bl.a. strikkede
handsker med latex eller nitril-coating.
Produkterne produceres på
Towas egne fabrikker og har fokus
på kvalitet og funktionalitet.
Besøg website

Tyvek er et subbrand af DuPont, som bl.a. producerer beskyttelsesbeklædning der er konstrueret til høj sikkerhed, lang holdbarhed og god komfort, især under arbejdsforhold med farlige materialer. 
Besøg website

Uvex er en af verdens førende producenter af personlige værnemidler med fabrikker både i og udenfor Europa. Uvex står for innovation og er blandt andet kendt for en særlig god coating af sikkerhedsbriller.
Besøg website

+45 7431 1888

Hos OX-ON er vi altid klar til at guide og vejlede dig til det rette valg.
info@ox-on.com