ABENA KONCERNEN

FRA LEVERANDØR TIL SAMARBEJDSPARTNER

 

Abena begyndte i det små som leverandørvirksomhed med et beskedent produktsortiment. I dag er Abena en kundeorienteret samarbejdspartner, der udvikler, fremstiller og sælger kvalitetsprodukter inden for en lang række områder.

Abena-koncernen blev grundlagt i 1953, da Jens Terp-Nielsen etablerede virksomheden Sækko A/S i Aabenraa, som hovedsageligt solgte jutesække til landbruget. Sækko A/S udviklede sig igennem årene til et handelsfirma og i 1980 etablerede Sækko egen fabrik til produktion af bleer og hygiejnebind under navnet Bambo. I firserne indledte firmaet aktiviteter med eksport til mere end 55 lande over hele verden.

Virksomheden ændrede i 2003 navn til Abena og beskæftiger i dag omkring 1.300 medarbejdere med et bredt sortiment indenfor emballage, affaldssystemer, personlige værnemidler, forbrugsstoffer, engangsartikler og plejeprodukter.

 


ABENA - ET GLOBALT SELSKAB

 

Koncernen er i dag repræsenteret med egne selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig, England og Polen. Dertil kommer et stort antal distributører i Afrika, USA, Canada, Asien, Australien og New Zealand samt i en række europæiske lande. Abena er en familieejet koncern med en stærk og inspirerende virksomhedskultur, hvor etik, miljø og godt købmandskab er i højsædet.

I forbindelse med virksomhedens 50 års jubilæum i 2003 indførte vi et fælles logo i koncernen, et grønt blad efterfulgt at navnet Abena. Det grønne blad efterfulgt af Abena navnet symboliserer Abena koncernens miljøvenlige tankegang. Pr 1. maj 2005 ændrede Sækko A/S navn til Abena A/S.

OX-ON A/S er en del af Abena koncernen, som med base i Aabenraa beskæftiger 1.300 medarbejdere i 20 lande.

 

 

Læs mere om Abena

+45 7431 1888

Hos OX-ON er vi altid klar til at guide og vejlede dig til det rette valg.
info@ox-on.com