ATG Handsker

OX-ON er dansk eneforhandler af ATG® - et verdenskendt registreret varemærke indenfor arbejdshandsker. ATG udvikler og fremstiller handsker med fokus på innovation, kvalitet og design. Målet er at forbedre håndens ydeevne.

ATG Handske-serier

ATG handsker er kendetegnet ved at være hudvenlige, ekstrem komfortable og meget holdbare. ATGs proRange® sortiment består af fire serier:
  • MaxiFlex
  • MaxiCut
  • MaxiDry
  • MaxiChemATG’s Teknologiplatforme

ATG producerer handsker efter nogle særlige patenterede egenskaber, der kaldes ATG’s teknologiplatforme.

 
ATG AirTech

ATG AIRTECH® -  Giver dig øget åndbarhed

AIRtech® er designet og udviklet til at forbedre din handske ved at eliminere den varme, der opbygges inde i handsken. AIRtech® er indbygget i belægningen gennem en patenteret belægning af mikroskum-nitril, der sikrer stor åndbarhed. Kølige hænder er gladere, mere sikre og mere produktive.

 

 
 
ATG CutTech

ATG CUTTECH® -  Til skærebeskyttelse

CUTtech® kombinerer og blander garn og fibre af høj kvalitet med det formål at skabe forskellige skærebeskyttelsesniveauer og dermed høj komfort.

 

 

 
ATG DuraTech

ATG DURATECH® - Giver din arbejdshandske længere levetid

DURAtech® er en teknologiplatform, som får handsker til at holde længere. Hvorfor? Fordi holdbare handsker simpelthen giver god økonomisk mening. ATG’s handsker er designet, så de kan vaskes. På den måde kan du få det fulde udbytte af den fantastiske holdbarhed.

 

 
 
ATG ErgoTech
ATG ERGOTECH® -  Perfekt tilpasning til din hånd

ERGOtech® er designet, udviklet og integreret i ATGs handsker med det formål at efterligne håndens naturlige konturer og dermed opnå fantastisk fleksibilitet, fingerfærdighed og føling med tingene. Derved opnås en virkelig god brugeroplevelse.

 

 
 
ATG GripTech

ATG GRIPTECH® - Reducerer træthed i dine hænder

Et godt greb øger sikkerheden. ATG’s GRIPtech® “micro-cup” finish forbedrer dine gribe-egenskaber og gør dermed sit til en mere sikker håndtering. Derudover reduceres den træthed i hænderne, som er forbundet med det at have et dårligt greb.

 

 
 
ATG LiquiTech

ATG LIQUITECH® - Til beskyttelse med olier, væsker og kemikalier

Mange arbejdsområder i dag indeholder forskellige grader af væsker, inkl. vand, olier og mange kemikalier. LIQUItech® barrieren er blevet designet til at beskytte dig. Den er karakteriseret ved en belægningsteknologi, som både er førende inden for branchen og unik for ATG®. Den sikrer, at fleksible, letvægtsbelægninger påføres meget fine, sømløse, strikkede for med forskellig belægningsvægt.

Kombinationen af belægning og sømløse strikketeknologier kan udføres, så handsken er vandafvisende og enten har høj eller lav modstandsdygtighed over for kemikalier, mens den samtidig beholder fantastiske komfortniveauer, som ikke normalt forbindes med vandafvisende handsker eller handsker, som er modstandsdygtige over for kemikalier.

 

 
 

ATG THERMTECH® - Til beskyttelse mod varme eller kulde

THERMtech® kombinerer belægning og sømløse strikketeknologier, som bibringer termiske isoleringsegenskaber, så handskerne kan modstå varme og kulde. ATG® har interne hypermoderne håndværksfaciliteter, hvor varmebestandigt garn blandes med fibre til fremstilling af produkter med særlige termiske isoleringsegenskaber uden at gå på kompromis med fleksibilitet, fingerfærdighed, vægt eller komfort.

 

 

 
 

AD-APT® -  Hold dine hænder tørre på en intelligent måde

ATG’s MaxiFlex® handske med AD-APT®  er den mest intelligente måde at holde dine hænder inde i handsker tørre, kølige og produktive. Hvis dine hænder nogensinde har svedt eller er blevet varme inde i en handske, er en MaxiFlex® handske med AD-APT® Teknologi den rette handske for dig. AD-APT®-teknologien afkøler hænderne, men påvirker ikke kroppens naturlige evne til at kontrollere sin temperatur, også kaldet termoregulering.

 

 

 

 

 


 


 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATGs HANDCARE® PROGRAMM

ATGs HandCare® Program

ATGs HandCare® program er integreret i alle ATG® produkter. Derved sikres det at dine professionelle handsker er ”dermatologisk sikre”, og at de miljømæssige aspekter bag fremstilling af ATG-handsker er solide, robuste og bæredygtige.

 

 

 
 

ATG-Handsker opfylder EU's Reach Direktiv

ATG opfylder kravene til fremstillingsprocesserne fastsat i EU’s REACH direktiv  (Registrering, Evaluering, Autorisation og begrænsning af Kemiske Stoffer). ATG garanterer, at ingen af deres produkter i dag eller i fremtiden vil indeholde særligt problematiske stoffer (opført på Kandidatlisten).

 

 
 
 

ATG-Handsker er Oeko-Tex certificeret

ATG er Oeko-certificeret og garanterer at alle handsker er “friske lige fra pakken”. Efter fremstilling vaskes handskerne for at sikre yderligere renhed. Under denne vaskeproces benytter ATG kun regnvand, der er behandlet og løbende genanvendt fra eget vandrensningsanlæg certificeret af Oeko-Tex® Association.

 

 

 

ATG-Handsker er Sanitized

ATG anvender Sanitized i alle deres handskeprogrammer. Sanitized virker som en deodorant, der hjælper dig med at minimere dårlig lugt og holde dine handsker friskere i  længere tid. ATG anvender en specifik Sanitized-kvalitet uden triclosan, da dette stof er under mistanke for at være hormonforstyrrende.

 

 
 

ATG-Handsker er anerkendt af The Skin Health Allinace

ATG’s handsker er dermatologisk anerkendt af the Skin Health Alliance, der er den førende internationale myndighed inden for sund hud. Symbolet fra Skin Health Alliance giver dig som bruger sikkerhed for at dine ATG arbejdshandsker er ”dermatologisk sikre”, og at videnskaben bag dem er begrundet.

 

 

 

 

+45 7431 1888

Hos OX-ON er vi altid klar til at guide og vejlede dig til det rette valg.
info@ox-on.com