Test af handsker

Hos OX-ON tester vi vores produkter igen og igen for at give dig maksimal tryghed. Det handler om at beskytte dine sanser, så du er den samme, når arbejdet er gjort.

HANSECONTROL – Et testprogram

Hansecontrol GmbH er et anerkendt tysk ISO-certificeret testlaboratorium, som tester alle OX-ON handsker løbende for bl.a. kemiindhold, performance, indhold af skadelige stoffer samt hvor høj produktkvaliteten er.

Læs mere om Hansecontrol herREACH – EU-Direktiv om brug af kemikalier

EU’s REACH-liste (også kaldet kandidatlisten) er en liste over stoffer, der er mistænkt for at være skadelige på mennesker, dyr eller miljø. Listen ændres løbende, og kræver nøje overvågning. OX-ON har som mål ikke at levere produkter, der indeholder kemikalier fra REACH-listen.

Læs mere om REACH herOEKO-TEX – Tiltro til tekstiler

Et mærke du sikkert allerede kender er OEKO-TEX®, som er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tøj og boligtekstiler.

OEKO-TEX® er en frivillig mærkningsordning, der styres af OEKO-TEX® Association, og som stiller krav til begrænsning af en lang række stoffer.

Rigtig mange handsker i OX-ONs brede sortiment er certificeret med OEKO-TEX® Standard 100, du kan finde frem til dem ved at anvende produktfiltreringen på websitet.


Læs mere om OEKO-TEX herSATRA – Når handsker skal certificeres

Når en handske skal godkendes og certificeres benytter OX-ON certificeringsinstituttet SATRA, der er udpeget af EU. Her testes handskerne indenfor de forskellige EN-standarder.

På alle OX-ONs handsker er der altid en mærkning, hvor du bl.a. kan se hvilke EN-standarder handskerne opfylder. Hold derfor øje med, om dine handsker er testede ved at kigge efter mærkningerne på handsken.


Se videoer hvordan SATRA tester handsker indenfor de forskellige EN-standarder

 

+45 7431 1888

Hos OX-ON er vi altid klar til at guide og vejlede dig til det rette valg.
info@ox-on.com