Lovkrav til sikkerhedsprodukter

Hos OX-ON overholder vi altid gældende regler og miljøkrav. Vores team af professionelle sikkerhedseksperter tager det ansvar seriøst, så du ikke behøver at bekymre dig.

EN-standarder


Alle vores sikkerhedsprodukter er godkendt i henhold til EU-direktivet 89/686 EEC (dvs. fælles EU-regler for tests og godkendelser).

 

Under dette EU-direktiv findes en række standarder, der skal opfyldes i de forskellige brugssituationer. Disse kaldes EN-standarder. Du kan altid se på vores produkter, hvilke EN-standarder de opfylder.
Du kan finde listen over de mest almindelige EN-standarder her.


CE-mærkning


Der er naturligvis forskellige krav til de forskellige produkter, men fælles er bl.a. at CE-mærkningen skal fremgå af produktet, og at der skal følge en brugsvejledning med.

 

CE-mærkningen viser, at produktet er fremstillet i overensstemmelse med gældende EU-regler, og at det lovligt må sælges i EU, Norge, Island og Liechtenstein (EØS-samarbejdet). Kig efter CE-mærkningen, uanset om du skal købe arbejdshandsker, beskyttelsesdragter, øjenværn, åndedrætsværn, faldsikring, hovedværn eller andet sikkerhedsudstyr.

 


Du kan læse mere om EU-direktivet her.+45 7431 1888

Hos OX-ON er vi altid klar til at guide og vejlede dig til det rette valg.
info@ox-on.com