Andre varemærker hos OX-ON

Udover vores egne populære OX-ON sikkerhedsprodukter, forhandler vi også værnemidler fra andre kendte producenter.
Her ser du nogle andre anerkendte varemærker, som også indgår i OX-ONs produktsortiment:

3M er blandt verdenslederne, når det kommer til sikkerhedsudstyr. Deres produkter udvikles med udgangspunkt i de hårdeste arbejdsmiljøer, og de har et meget bredt udvalg af patenterede produkter. Det kendte mærke indenfor høreværn Peltor, produceres af 3M.

3M PELTORs kommunikationsløsninger er førende inden for tovejskommunikation og headsets med mulighed for omgivelseslyd til brug i støjfyldte miljøer.
Abenas mangeårige erfaring inden for engangshandsker er din hjælp til det korrekte valg af handsker til netop dit formål. Det absolut vigtigste parameter ved valget af engangshandske er det tiltænkte anvendelsesområde og det heraf følgende behov for beskyttelse mod forskellige risici.

Ansell fremstiller og markedsfører beskyttelseshandsker i høj kvalitet til en lang række industrielle og medicinske anvendelsesområder.Cederroth producerer svenske kvalitetsprodukter indenfor førstehjælpsudstyr - fx øjenskyl, plaster, sårkompressorer, førstehjælpskasser og -stationer.  Centurion har siden 1990 været trendsetter, når det gælder udvikling og produktion af beskyttelseshjelme i høj kvalitet. Centurion har et bredt udvalg og er blandt andet også kendt for deres hjelme til knallerter og motorcykler.

Det tyske brand Dräger er førende internationalt på området for medicinal- og sikkerhedsteknologi. Deres produkter er udviklet til at yde størst mulig
brugersikkerhed, ligesom der er altid fokus på komfort.

Grolls er en del af svenske Swedol-koncernen og har sin egen udvikling og produktion af beskyttelsesudstyr som arbejdshandsker, bygningshjelme og arbejdstøj.


Honeywell er verdens største virksomhed indenfor personlige værnemidler. Nøgleordene for deres produkter er avanceret præstationsevne, komfort og design. Det kendte mærker Howard Leight, North og Miller produceres af Honeywell.

Howard Leight er et kendt varemærke som producerer professionelle høreværn og ørepropper i høj kvalitet. Howard Leight var tidligere ejet af svenske Bilsom, men ejes i dag af den amerikanske Honeywell koncern.

INSAFE, owned by OX-ON A/S, primarily manufactures gloves, respiratory protection, coveralls and eye protection intended for industry professionals.

Besøg website

JKL Medical A/S tilbyder forbindskasser, der opfylder ethvert behov og dermed sikrer, at også din arbejdsplads er velforberedt, hvis uheldet er ude.

JSP blev grundlagt i 1964 og er
en førende producent af innovative værnemidler med speciale i hoved-, øje-, ansigts- og åndedrætsværn.


Italian KASK makes safety helmets in appealing designs for cycling, skiing, climbing, rescue, and,
of course, occupational safety.


Marigold Industrial er et subbrand hos Ansell. Marigold handsker er designet til forbedret ydeevne og sikkerhed. Deres handsker er fremstillet af naturgummi og produceres ved hjælp af en miljøvenlig vanddypproces.

Miller står for kvalitetsprodukter til den professionelle bruger, som har fokus på funktionalitet. Miller produceres af det anerkendte Honeywell Protection, som er en international producent og distributør af faldsikring samt andre mærkevarer indenfor personlig sikkerhed.

North varemærket er særdeles kendt for at producere pålidelige og nytænkende åndedrætsværn, handsker og øjenværn. North er ejet af den amerikanske Honeywell koncern.


Plum A/S leverer hygiejne- og førstehjælpsløsninger, der bidrager til et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Skab tryghed og sikkerhed med en skræddersyet førstehjælpsløsning.


Salvequick er i dag markedsleder og nærmest synonym med plaster i mange lande i Europa. De sælger hver dag omkring 20 millioner pakker plastre over hele kloden og er at finde i de fleste hjem, skoler og arbejdspladser i Sverige.

SHOWA's products are known, respected and
used by millions worldwide. They are leaders in innovation, quality, performance and protection to provide ordinary hands with extraordinary abilities. 

Norske Snögg er en af Skandinaviens største og mest innovative leverandører af kvalitetsplaster.Towa producerer bl.a. strikkede
handsker med latex eller nitril-coating.
Produkterne produceres på
Towas egne fabrikker og har fokus
på kvalitet og funktionalitet.

Tyvek is a sub-brand of DuPont, which manufactures protective clothing designed for high-level safety, extended durability and superior comfort, especially in working conditions involving hazardous materials.  


Uvex is one of the world's leading manufacturers of personal protective equipment, with manufacturing facilities both within and outside Europe. Uvex stands for innovation and is known for the superior coating of its safety glasses and goggles.