HISTORIEN OM OX-ON

OX-ON blev grundlagt i 1983 under navnet Sækko Industri og er en del af Abena-gruppen, som med base i Aabenraa beskæftiger over. 1.800 medarbejdere fordelt over hele verden.

 

OX-ON blev etableret som en leverandørvirksomhed med fokus på især arbejdshandsker og forbrugsvarer. Gennem årene har vores arbejde med innovation, design, kvalitet, forarbejdning og materialevalg gjort vores sortiment større og større -  og samtidig givet os en stor og specialiseret viden om sikkerhed, produktanvendelse og lovkrav.


Det er den ekspertise, der i dag kendetegner OX-ON, og som betyder, at vi er en af Danmarks førende totalleverandører indenfor personligt sikkerhedsudstyr. Vi forhandler vores egen OX-ON-serie af personlige værnemidler, der hen over årene har opnået international anerkendelse, men vi leverer også private label produkter til en lang række kunder i ind- og udland.


OX-ON beskæftiger i dag over 50 medarbejdere fordelt i Danmark, Tyskland, Finland og Sverige, der alle arbejder efter devisen “DIN SIKKERHED ER VORES PASSION”.

Back to Top