Private label - artikler med eget logo

Har du et godt brand på markedet, kan du stå endnu stærkere med arbejdshandsker eller andet sikkerhedsudstyr med eget logo (Privat Label).

 

MANGE ÅRS ERFARING MED PRIVATE LABEL

OX-ON tilbyder Private label sikkerhedsprodukter både fra vores standardsortiment og på specialbestilling.

Vi samarbejder med et stort antal leverandører i Europa og Fjernøsten. Det er et samarbejde, der bygger på langvarige tætte partnerskaber. Det betyder, at vi har et indgående kendskab til leverandørerne, herunder også hvordan de agerer etisk og miljømæssigt. Det er din garanti for høj og ensartet kvalitet! 

Oveni vores tætte partnerskab med leverandørerne har OX-ON, i samarbejde med Abena-gruppen, etableret egne Research and Development-afdelinger i Kina, Vietnam og Indien. Alle aktiviteter styres fra afdelingen i Shanghai, der er under dansk ledelse og beskæftiger 24 medarbejdere, der bl.a. står for leverandør-audits og løbende kontroller.

VI TAGER ANSVAR - FN's GLOBAL COMPACT

Placeringerne tæt på produktionen sikrer, at de asiatiske leverandører lever op til vores krav om kvalitet og leveringssikkerhed, og at de agerer korrekt i forhold til FN Global Compacts 10 principper, som bl.a. omfatter socialt ansvar, menneskerettigheder og miljøansvarlighed.

Lad os i samarbejde finde de helt rigtige produkter, kvaliteter og priser, som passer til netop jeres brand.

OX-ON Private labelOX-ON Private label
Back to Top