OX-ON byder Tour De France velkommen til Sønderjylland

Tour de France ruller igennem Danmark 2022 - og ikke mindst Sønderjylland. Det har vi valgt at fejre med en "Tour de France" gavepose til dig.


HVAD ER DER I GAVEPOSEN?

Da vi er superglade for at Tour De France endelig kommer til vores landsdel, vil vi gerne være med til at gøre begivenheden til noget helt særligt ved at give dig en gavepose.

 

Vi har derfor fået fremstillet en særlig gul OX-ON Recycle 'Tour De France – special edition' handske, lavet af 50% genbrugsplast, så du med god samvittighed kan bruge dem, når du f.eks. skal plante i haven, bygge på værkstedet eller klargøre din cykel til en ”gruppetto”.

 

Den høje slidstyrke på vores OX-ON Recycle 'Tour De France' handsker er den samme, som du kender den fra mange af vores andre OX-ON handsker. Derudover er handsken også Oeko-Tex Standard 100 certificeret, som garantere dig at handsken ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige kemikalier.


I gaveposen kommer OX-ON Recycle handsken sammen med en pose solsikkefrø fra Weibulls, så vi alle sammen kan plante de flotte gule solsikkeblomster, der nærmest er blevet ikonisk i forbindelse med Tour De France og som fremover vil få os til at huske på sommeren 2022, hvor verdens største cykelløb ramte Danmark.

 

HANDSKEN KAN IKKE KØBES

Handskerne bliver lavet som en give-away, der uddeles helt gratis på selve løbsdagen.

Kom derfor forbi vores OX-ON telt på Flensborgvej ved Aabenraa Strand, søndag den 3. juli 2022 i tidsrummet mellem kl. 12.00-17.00, og få din helt egen 'Tour De France - special edition' handske fra OX-ON samt brev med solsikkefrø (så længe lager haves).

 

Ideen med OX-ON handskerne og solsikkefrøene har som sådan ikke kommerciel sigte. Det skal ses som vores bidrag til festlighederne. Måske vil handskerne kunne bruges som en souvenir og et minde fra Tour De France-løbet i Danmark, og planter man solsikkerne, vil man få gul glæde i haven år efter år.

 

 

LÆS MERE OM HELE TOUR DE FRANCE BEGIVENHEDERN I DANMARK OG SØNDERJYLLAND:


Den officielle danske TDF-side
letourcph.dk

 

Oplev de tre danske etaper:
letourcph.dk/oplev-tre-etaper

 

Tour De France i Aabenraa kommune:
www.aabenraa.dk/oplev/tour-de-france-i-aabenraa-kommuneBack to Top