Faldsikringskursus

Få større kendskab til faldsikringsudstyr og lær om korrekt brug. OX-ON tilbyder et grundigt kursus i eftersyn af faldsikringsudstyr.

Formål

Vores populære kursus gør dig til 'Kompetent Person' indenfor faldsikring, hvor du bl.a. uddannes til at foretage serviceeftersyn på en lang række faldsikringsprodukter.

Kurset består af både en teoretisk og praktisk undervisningsdel, hvor du bl.a. gennemgår forskelligt sikkerhedsudstyr samt seneste regler, anbefalinger og lovgivninger.
   
Efter endt kursusforløb vil du modtage dit personlige certifikat, som dokumentation for din nytilegnet viden og dine kompetencer indenfor faldsikring.

Som 'Kompetent Person' vil du blive faldsikringseksperten i netop din butik eller virksomhed, og derved være med til at øge jeres omsætning ved eftersyn og salg af faldsikringsprodukter.

 

Indhold

På kurset får du praktisk træning og opnår basal forståelse for udstyret. Vi kommer blandt andet igennem følgende punkter:

 

  • Logbogsføring
  • Hvad er faldsikring?
  • Hvad siger loven?
  • Fakta og statistik
  • Faldsikringens ABC
  • Redning og evakuering
  • Kontrol, opbevaring og vedligeholdelse

Efter endt faldsikringskursus modtager du et personligt certifikat og kan derved kalde dig selv 'Kompetent Person'. Dit personlige certifikat er gyldig i 3 år, og skal derefter re-certificeres.

 

Tilmelding og priser

Spørg efter prisen for kursusdeltagelse, der hvor du køber dit faldsikring. Der vil være forplejning på kursusdagen, som er inkluderet i prisen.

Tilmelding er bindende og eventuel afmelding skal ske senest 1 uge før kursusstart. Udeblivelser fra kurset, uden varslet afmelding, vil blive faktureret med et udeblivelsesgebyr.

Bliver du evt. forhindret i at deltage, er du velkommen til at overdrage tilmeldingen til en kollega. OX-ON skal i så fald informeres omkring den nye persons kontaktoplysninger.

 

Kursussted

OX-ONs faldsikringskurser afholdes både i Aabenraa og Taastrup på forskellige datoer. Se listen over kommende kursus i faldsikring.

 

AABENRAA (Jylland)
OX-ON A/S
Kometvej 36
6230 Rødekro

 

TAASTRUP (Sjælland)
ABENA A/S
Ole Lippmanns Vej 1
2630 Taastrup

Har en butik et hold på min. 6 personer, som ønsker at uddanne sig samtidig, kan kurset også afholdes lokalt hos jer. Dog står butikken så selv for undervisningslokale, forplejninger og præsentationsudstyr. Nærmere detaljer herom aftales med OX-ON.

Back to Top