Kundecases

Sammen er vi stærkere

Det kan være svært at rådgive om fx faldsikring eller åndedrætsværn.

Korrekt brug af udstyret kan betyde forskellen mellem liv og død, så hvilke produkter skal din kunde tilbydes?

Hvad skal man være opmærksom på og hvad siger loven egentlig?

Tag OX-ON med ud til kunden, så er du sikker på at din kunde får den rigtige rådgivning med det samme.

 


 

 

Salgschef Jannick Husted, Tømmergaarden Vildbjerg:

"I dag er OX-ON stort set vores eneste leverandør på området personlige værnemidler. God kemi betyder meget, og jeg foretrækker OX-ON på grund af deres fleksibilitet og hurtige respons. De ved, hvad de laver, og hvis jeg ikke selv kan vejlede kunden, henter jeg hjælp hos OX-ON. De har det bredeste sortiment, så derfor har vi fx skiftet alle handsker hos min kunde PcP ud med OX-ON handsker. Før var det alt muligt blandet, men det giver virkelig god mening at samle tingene og på den måde gøre brug af OX-ONs kompetencer."

Værktøjsmager Uffe Birkkjær, PcP Vildbjerg:

Hos PcP i Vildbjerg laver vi blandt andet gitterriste, trappesystemer, paneler og slisker. Det kræver godt udstyr som fx. handsker og høreværn. Tømmergaarden XL-BYG Vildbjerg ligger dejligt tæt på, og de holder styr på beholdningen for os. Vi har et godt samarbejde, og er vi utrolig glade for de OX-ON-produkter, de har. Især Supreme 1600-handskerne, der giver virkelig god fingerføling og ikke mindst deres nye høreværn med bluetooth.

 

 

 

 

 

 

Vidste du at... 

Din arbejdsplads skal måle støjniveauet, så du kan vælge det rigtige høreværn.
 
Loven siger, at det er påkrævet at bruge høreværn, når støjniveauet er min. 85 dB(A).

Din arbejdsgiver skal stille høreværn til rådighed, når støjbelastningen overstiger 80dB (A), hvis spidsværdierne overstiger 135 dB (C) eller støjen i øvrigt er skadende eller stærkt generende.

 

 

 

 

Proffcenterchef Martin Dueholm Sørensen, XL-BYG Tømmergaarden Gjern:

"Jeg har igennem en del år nu haft et super godt samarbejde med OXON. De har et sortiment, som passer os godt. Og så er det rigtig vigtigt for mig, at min leverandør forstår mine behov, når jeg står i de pressede situationer, og det gør OX-ON virkelig.

Vores kunde Danlind bruger OX-ONs filtre til halvmaskerne og hoveddele til de motoriserede åndedrætsværn. Og lige netop med åndedrætsværn er det rigtig vigtigt at kunne vejlede korrekt, især i forhold til de rigtige filtre. Her er det rart at have et godt samarbejde med OX-ON, som er kompetent inden for dette, og som netop kan rådgive kunden med det samme, når de fx. er med ude til et møde."

QHSE Manager Dorthe Bundgaard, Danlind/McBride:

Vores afdeling af Danlind/McBride ligger i Hammel og vi producerer opvasketabs. Når man arbejder med sådan et produkt, kræver det blandt andet halvmasker og motoriserede åndedrætsværn.

Vi har været utroligt glad for samarbejdet med XL-BYG, som trods den store efterspørgsel i markedet har sikret, at der alligevel var varer nok til os. Vi kan jo ikke holde vores virksomhed kørende, hvis vi ikke har de her masker. Så vi har været virkeligt glad for, at når vi har spurgt på noget, så har vi fået det ret hurtigt. Det er ikke en selvfølge i de her Corona-tider.

 

   

 

 

 

 

Vidste du at... 

I dansk lovgivning ligger der en begrænsning på max. 3 timers brug af filtrerende åndedrætsværn (også kaldet engangsmasker, støvmasker, kopmasker) fordelt på en hel arbejdsdag.


Er det påkrævet at bruge åndedrætsværn udover 3 timer, skal man enten bruge motordrevet åndedrætsværn eller trykluftsforsynet åndedrætsværn.

 

 

 

 


Salgschef Rune Østergaard, Davidsen Fredericia:

"Efter at have haft Jesper fra OX-ON med på flere kundebesøg sælger vi langt flere produkter fx mere faldsikring og flere faldsikringseftersyn.

Når mine kompetencer ikke rækker, eller jeg bliver i tvivl, føles det trygt at have Jesper med. Han har helt styr på de forskellige produkter og ved, hvordan de skal bruges korrekt.

Vi har for nyligt besøgt en ny kunde sammen, og her har vi ligeledes sat gang i en private label handske til dem udover at de har købt blokke og seler hos os.

Vi havde helt sikkert ikke solgt den samme mængde varer, hvis ikke vi havde haft mulighed for at have OX-ON med."

 

 

 

 

 

Vidste du at... 

Dit faldsikringsudstyr skal efterses en gang om året af en Kompetent Person uddannet af producenten eller en godkendt repræsentant for denne. Hos OX-ON er vi certificeret og tilbyder regelmæssig eftersyn og inspektion.


 

 

 

 

Salgsassistent Hanne Jahn-Jespersen, XL-BYG G&S Hørve:

Jeg sælger af og til faldsikring – seler, liner og taljeblokke– men ind imellem kommer der opgaver, der kræver noget ekstra som fx opgaven for Vestsjællands Almene Boligselskab. Så er det godt at have gode relationer til sådan en som Ulrik fra OX-ON. Man kan sige, at jeg er den, der skaber kontakten mellem VAB og OX-ON. Det er god service i mine øjne.

Vestsjællands Almene Boligselskab

Vestsjællands Almene Boligselskab (VAB) er et eftertragtet boligselskab i Holbæk. Boligselskabet driver en god og sund boligmasse i trygge rammer bestående af små enheder, hvor beboerdemokrati prioriteres højt. VAB bruger faldsikringsudstyr fra OX-ON.

 

 

      

 

 

 

 

Back to Top